MSI Kombustor 0.7.0 Beta (2010-1-22)

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by Garrett_Wu, Jan 22, 2010.

  1. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
    Thankx for the info .
     
  2. applejack

    applejack Master Guru

    Messages:
    589
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GTX 1070 GAMING X
    same thing with my 8800gt...
     
  3. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
    Stupid me , didn't see that in the program folders you can pick Multi gpu.

    Ones i picked that one it works , stress my 2 GPU's.
    Didn't even had to change settings in NVIDIA control panel. Restart pc after installing Kombuster is the trick , Kombuster has got the same .exe as Enemy Territory: Quake Wars (etqw.exe) and there is a sli profile for this game.

    Screenshot , kombuster started from Afterburner after i picked the multi gpu

    [​IMG]

    The memory usage is given in 125% chouldn't this be in MB and not %?

    My temp readings are the right ones. (GPU)
     
    Last edited: Jan 22, 2010
  4. Zeus

    Zeus Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x Sapphire HD5770
    How do i start multi GPU from Kombustor itself?
     

  5. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    Yes it's a bug :bang: memory usage is in MB.
    I'll fix it asap!
     
  6. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    Currently no way without tweaking registry. I'll fix it in the next update.
     
  7. rash1205

    rash1205 Active Member

    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS ENGTX 460 1GB
    my reading is 84C for both gl 2 and gl3. is that ok???
     
  8. Zeus

    Zeus Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x Sapphire HD5770
    And no way to start it from AfterBurner either?
     
  9. kENSHu

    kENSHu Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ECS 8800GT 512mb OC'ed
    yup same thing here..
     
  10. soddit112

    soddit112 Master Guru

    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    GPU:
    KFA2 GTX560 Ti
    thank you so much for making this guys, but i do have one gripe :(

    would it be possible to change the launch settings for Kombustor from Afterburner? at the minute it just launches with the default settings, which arent the settings i want to use. If it were possible to adjust these settings either from Afterburners options menu (which may be impossible, im no coder) or the ability to right-click the K button to bring up the Kombustor startup options window or something like that would be much appreciated :)

    i hope this all makes sense, and doesnt cause you nice folks much hassle.
     

  11. TonyGrunt

    TonyGrunt New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2*MSI GTX285 1GB OC SLI
    Seems like Kombustor is reporting wrong temps.
    From EVGA precision:
    GPU1=78
    PCB1=51
    GPU2=66
    PCB2=43
    From Kombustor:
    GPU0=43
    GPU1=66
    Second GPU reading is right but first GPU seems to take its numbers from PCB temp of the 2nd GPU.
    Same result with afterburner but used precision due to screenshot.
     
  12. JEskandari

    JEskandari Master Guru

    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 660M
    For me also when I run it from after burnor it show PCB Temp instead GPU Temp
     
  13. JEskandari

    JEskandari Master Guru

    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 660M
    by the way is there a way that I can made afterburner use the options i put in Start.Bat when I run it from inside afterburner
     
  14. xSLIX

    xSLIX Master Guru

    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX470 WCSWIFTECH
    now whats the point of this if furmarks already made it. Lol now evga going t oget one ..one too many of the same benchmarks n tests .woot woot. When they going to make something newer...


    so i guess 3 of the same burn test really makes a diff
     
  15. xSLIX

    xSLIX Master Guru

    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX470 WCSWIFTECH
    all 3 programs say same temps for me
     
    Last edited: Jan 23, 2010

  16. acebmxer

    acebmxer Member Guru

    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    GPU:
    xFx ATI 5850 760/1113
    this heats up mine just about the same as furmark. Gets my card to 80c in like 45 sec were GPUtool or atitool heat up about 60c in about 2 min. Kombustor requires less voltage to be stable but gputool or atitool require more volts to be stable.
     
  17. EddieG

    EddieG Master Guru

    Messages:
    593
    Likes Received:
    0
    GPU:
    A few
    Thank you for the progie. Runs great for me. Very helpful !

    Oh yeah, on 1.5 beta(I guess no-Dah).with 9.12fix.
     
    Last edited: Jan 24, 2010
  18. leo27

    leo27 Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG 280 GTX OC
    Good work, now if only there was an option to enable an artifact scanner
    EDIT: I didn't know somebody already posted this in the 1.5 beata 5 thread my bad
     
  19. xSLIX

    xSLIX Master Guru

    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX470 WCSWIFTECH
    WOW THAT HOW HOT THE 280'S GET NOT ON WATER DAMN ..280 UNDER WATER HARD BREAK 50 DEGREES ..............:banana::banana::banana:
     
  20. Licaon

    Licaon Member Guru

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX660Ti-OC
    some issues with version 0.70 using AB 1.5.0beta5:

    first picture:
    -Kombustor should not list items that are not monitored through RTSS ( like Core&Mem clock ) and that end up with zero value ( in my picture the GPU usage is enabled via RTSS but it can not be monitored on my G92 GTS250 )
    -Memory usage should be in 'Mb' not '%', or it should be 13.3% on my 1Gb board

    second picture:
    -when started via the K button in AB the Kombustor window does not show the window menu when 'ALT-SPACE' is pressed ( i need that since the stupid window manager in Windows does not take account that my taskbar is on top and windows titles end up under the taskbar and the windows can only be moved by accessing the window menu via 'ALT-SPACE '-> Move
    -while started normally via the MSI Kombustor executable and pressing 'Go' works ok pictured like in the 3rd image.


    /LE: after messing out with some 2D and 3D profiles looks like the GPU usage monitoring works on my GTS250 too... wierd
     
    Last edited: Jan 24, 2010

Share This Page