MSI Afterburner recording software sound problem

Discussion in 'MSI AfterBurner Application Development Forum' started by MysticPing, Nov 25, 2013.

  1. MysticPing

    MysticPing Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gtx 660(OEM) / 3gb
    Hello! I need some help, basicly my problem is: It can record my voice but not my game sound/skype sound, i know it worked before, but i dont know why it doesnt anymore. Heres a link to a vid i made where you can here ingame sound:
    http://www.youtube.com/watch?v=N7GDCfTDkeI&list=TLenD1mlU8Z1TYvN2wNQ4FBEO0f4CmKzpi


    Heres a screenshot with my selected settings:
    [​IMG]


    Also i checked that the sound is coming from my headset:
    [​IMG]



    Thanks in advance for any help, sorry for me being :stewpid:
     
  2. MysticPing

    MysticPing Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gtx 660(OEM) / 3gb
    I am SO sorry guys, yesterday after hours of trying everything i coudnt get it working, now it suddenly does. You may lock/delete this thread if you want to.
     
  3. VultureX

    VultureX Banned

    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX970 SLI
    Which version of Afterburner are you using?

    If you use prebuffered recording, then the 2nd audio source is not recorded properly. At least that's what happens on my pc. I think it's a (known) bug.
     
  4. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    15,842
    Likes Received:
    3,261
    It is not.
     

  5. MysticPing

    MysticPing Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gtx 660(OEM) / 3gb
    I noticed after fixing it that my secound sound source, my mircrophone isnt recording as good quality now


    As for version i have the latest i think, downloaded just a couple of days ago
     
    Last edited: Nov 26, 2013
  6. VultureX

    VultureX Banned

    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX970 SLI
    I found out what the problem is:

    If you use Push-To-Talk hotkey C, then it will not record if you press Shift+C or Ctrl+C in game. Can you fix this? Unwinder's answer
     
    Last edited: Nov 29, 2013

Share This Page