1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MSI Afterburner OSD doesn't work in NFS Hot Pursuit (2010)

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by dogezioso, Aug 19, 2019.

  1. dogezioso

    dogezioso New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    1060 6GB
    Every game I have installed works fine with Afterburner, but I can't get it to work with Need for Speed Hot Pursuit.

    I created a new profile in RTSS for the game, put detection on high, changed rendering mode and coordinate space settings, but OSD won't show up...

    I know this should be a minor annoyance, but it really grinds my gears.

    What do?
     
  2. Astyanax

    Astyanax Ancient Guru

    Messages:
    3,348
    Likes Received:
    891
    GPU:
    GTX 1080ti
    Settings, scroll down, Reset Cache.
     
    dogezioso likes this.
  3. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,409
    Likes Received:
    1,427
    And one more unnecessary game in my library, just purchased it to ensure that everything works properly with it. At least it is old and not too expensive, hehe.
     
  4. Astyanax

    Astyanax Ancient Guru

    Messages:
    3,348
    Likes Received:
    891
    GPU:
    GTX 1080ti
    Also one of the good NFS games :p
     

  5. dogezioso

    dogezioso New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    1060 6GB
    It works now, thanks!
     

Share This Page