MSI Afterburner 2.2.0 Beta 11 (2012-01-18)

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by msi-afterburner, Jan 18, 2012.

  1. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
    Thanks will fix it and upload new!

    EDIT:

    fixed , here you go http://dev-host.org/91l1do3ti0o5/DUT.zip
    Sorry for the trouble.
     
    Last edited: Jan 19, 2012
  2. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,549
    Likes Received:
    1,626
  3. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
  4. Pantsu

    Pantsu Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD 7970
    Nice to see memory overvolting added. My chip didn't like it though. It went all the way to 1790 MHz but 3DMark11 score actually only got worse after 1730 which was already my previous OC. So those who want to try memory voltage OC better check at what point error correction kicks in.
     

  5. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    8,764
    Likes Received:
    903
    GPU:
    RTX 2080Ti - RX 590
    Great going Alexey , thank you.
     
  6. joaoameixa

    joaoameixa New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD 2900 Pro 512
    Hi guys .. i have 1 question, msi afterburner is crashing all my games with ENB Graphic Mod's // have any chance to fix that?
    edit: if i close afterburner game work perfect
    Thanks
     
  7. Marneus

    Marneus New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    290X

    id like to do that, but im not experienced enough with afterburner to know where i find these hardware profiles, or what value to flick.

    pointers?
     
  8. Cynic

    Cynic Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI ATI Radeon HD5870
    nvm.
     
    Last edited: Jan 22, 2012
  9. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,549
    Likes Received:
    1,626
    The previous page, post #19.
     
  10. teroteki

    teroteki New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI N580GTX Lightning XE
    I'm having an odd issue with Beta 11, every time I launch it, it asks if I want to reboot righ now:

    [​IMG]

    It was an upgrade install from beta 10.
    I've also tried a clean install with no profiles etc. followed by a reboot.. but this dialog box still keeps popping up on every launch!
    I've accidentally managed to reboot my PC a couple of times because of this little box!

    Changing FirstRun=1 to 0 in MSIAfterburner.cfg doesn't help either, and I'm out of ideas :(
     

  11. Marneus

    Marneus New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    290X
    oh sweet.

    and if you dont have a settings section to edit, you can just create it.

    i wrote this at the bottom and it worked.

    Code:
    [Settings]
    VDDC_CHL8228_VIDReadback = 0
    MVDDC_CHL8228_VIDReadback = 0 
     
  12. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,549
    Likes Received:
    1,626
    Something (some security related application) is blocking adding MSI Afterburner to Windows startup on your PC. VRM defaults can be detected safely during Windows startup only. If you're pretty sure that VRM is in default state and don't want to nail down your startuo issue, you may run MSIAfterburner.exe with /s command line switch to force it to detect defaults immediately and without rebooting the system.
     
  13. teroteki

    teroteki New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI N580GTX Lightning XE
    Ah ha! Thank you, you've found the problem - I was using TaskbarTweaker to hide the taskbar entry for the Monitoring window. I'd inadvertently changed it's application id.
    All is restored and operating correctly at startup/launch :)
    Thanks!
     
  14. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,549
    Likes Received:
    1,626
    A few notes on the next version: I've just upgraded OSD server to v4.3.2. New version provides gamma corrected video capture support, which means that fullscreen gamma adjustments will be also applied to captured video frames instead of writing original framebuffer contents to video stream. Gamma correction related performance hit is really minor (close to invisible) so most likely I'll leave it always on and won't add it to the GUI (but it will be still possible to disable it via config file editing).
    So those who were annoyed by too dark captured videos will be happy now.
     
  15. falcone77

    falcone77 Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    GPU:
    sapphire hd7850 2gb
    hi everyone
    i just registered to write here

    i see all upgrades making to video capture
    in my option, video capture not important much
    needs upgrades to raster 3D mode, here is a SS from old game and look at this
    [​IMG]
    not only in this game, some time it happens

    and sorry for my bad english, hope you understand me
    :)
     

  16. Metz

    Metz Master Guru

    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850 TOP CF
    Anyone else notice the typo in the picture?
     
  17. Kscanz

    Kscanz New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 5870 1gb
    Delete the install icon and use the program icon.... I did the same thing...
     
  18. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,549
    Likes Received:
    1,626
    Thanks, I'll fix it.
     
  19. The Mac

    The Mac Ancient Guru

    Messages:
    4,408
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire R9-290 Vapor-X
    hmmm

    my sliders wont move with clean install/profiles wont apply with upgrade install with beta11 and cat 12.x (8.95-120117a - Jan 17th)

    Works fine with 12.1a preview...
     
  20. TFL Replica

    TFL Replica Master Guru

    Messages:
    384
    Likes Received:
    2
    GPU:
    NVIDIA GTX 970
    Gamma correct video capturing sounds good. I think this will make screenshots and videos look similar in terms of lightness.
     

Share This Page