Mozilla Firefox, new releases, Add-Ons, tips for customisation

Discussion in 'General Software and Applications' started by CrazY_Milojko, Oct 29, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maur0

    maur0 Master Guru

    Messages:
    883
    Likes Received:
    77
    GPU:
    point of view gtx 570 1gb
    Last edited: Dec 25, 2015
  2. umeng2002

    umeng2002 Maha Guru

    Messages:
    1,231
    Likes Received:
    168
    GPU:
    3
    Guys, got vp9 working again on youtube

    You have to do the user agent override thing in about:config and change your browser version to like 45.0

    see below...
    [​IMG]
     
  3. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    1,519
    GPU:
    Asus STRIX 1070 OC
    Firefox 43.0.3 is out, release notes:
    Fixed
    • Fix network issue when using Nvidia's Network Access Manager (1233237)
    • On some Windows configurations, improve the decoding of some videos on YouTube (1233970)

    Reference: Release notes for Firefox 43.0.2

    ...so as 44.0 Beta 4
     
  4. tsunami231

    tsunami231 Ancient Guru

    Messages:
    13,278
    Likes Received:
    1,276
    GPU:
    EVGA 1070Ti Black
    that explains that.
     

  5. dsbig

    dsbig Ancient Guru

    Messages:
    4,064
    Likes Received:
    45
    GPU:
    EVGA RTX 2070
    found something interesting.

    on windows 8.1 and using firefox nightly, multiprocess is disable when msi afterburning is running.


    but on windows 10. no matter what I cant get multiprocess to stay enabled.
     
  6. maur0

    maur0 Master Guru

    Messages:
    883
    Likes Received:
    77
    GPU:
    point of view gtx 570 1gb
  7. Rich_Guy

    Rich_Guy Ancient Guru

    Messages:
    12,894
    Likes Received:
    835
    GPU:
    MSI 2070S X-Trio
    Just came through the auto-update :)
     
  8. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    1,519
    GPU:
    Asus STRIX 1070 OC
  9. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
  10. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
    How do we disable addon signing with FF44?

    They said they wouldn't disable that ability until FF46, but I can't use the dev build of youtube centre any more

    Even with xpinstall.signatures.required = false
     

  11. Anarion

    Anarion Ancient Guru

    Messages:
    13,605
    Likes Received:
    384
    GPU:
    GeForce RTX 3060 Ti
    Well I can still use my fixed Finnish spell checker so it does work... at least in my case.
     
  12. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
  13. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    1,519
    GPU:
    Asus STRIX 1070 OC
    YTC also not working on my side, tested on dozen of rigs with Win7SP1 64bit and Win8.1 Pro 64bit, both on FF 32bit & FF 64bit. FF shows YTC as active on Addon list (xpinstall.signatures.required is set to: false) but when opening Youtube YTC is completely unactive. Guess will have to find a workaround for this, maybe it's a bug on FF side or wait and pray to Gods that YTC finally gets signed.

    Few other unsigned Addons ike UnMHT are working fine on my side.

    edit
    I have a feeling it some sort of incompatibility between YTC Dev.version (it wasn't updated recently iirc) and FF 44.0. Probably it'll be resolved with updated YTC in a matter of days, hope so.
     
    Last edited: Jan 27, 2016
  14. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
    Exactly the same symptoms here, thanks for testing

    Yea hopefully it gets updated then, I might give the dev a shout if I can contact him/her, but chances are they already know
     
  15. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    1,519
    GPU:
    Asus STRIX 1070 OC
    Guess they know already, someone already posted an issue on GitHub about this some 10 hours ago, few others are also confirming same problem
    https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/issues/2171
     

  16. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
    Ah right, good stuff, I'm sure he'll update it then, people like running the latest browser update, and he'll not want his addon dropped

    Wonder what the greasemonkey script is that one of the comments says fixes it
     
  17. Zuhl3156

    Zuhl3156 Active Member

    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX-980 Gaming 4G SLI
    I have nothing but problems with this newest Firefox especially when clicking a link in my email. It has stopped responding so many times my Reliability Index is in the negative numbers since updating yesterday. Anyone else? I tried repairing Live Mail and reinstalled FF without success.
     
  18. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
    There was an update for WLMail that completely ruined it for me a couple weeks back, might be the same problem

    I fixed it by reinstalling WLMail then hiding the update, info here
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=405304
     
  19. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    1,519
    GPU:
    Asus STRIX 1070 OC
    No problems so far on my side with FF 44.0. Try to scan system with AdwCleaner and latest HitmanPro (use one time scan, something like that, enter real or fake e-mail, doesn't matter). Few friends who are using FF had a bunch of problems with FF 42.x and 43.x, AdwCleaner and HitmanPro found and killed God knows how many things, after cleaning FF for all of them are doing just fine.
     
  20. Zuhl3156

    Zuhl3156 Active Member

    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX-980 Gaming 4G SLI
    I remember a lot of issues with Live Mail not responding that suddenly cleared up. I'd hate to go back to using Chrome but Firefox is trying my patience lately. Many of my add-ons are disabled because they aren't signed or something weird. I found a setting to 'Refresh Firefox' and it totally destroyed everything removing all of my extensions and add-ons. This means war!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page