Mouse not tracking at startup.

Discussion in 'General Hardware' started by fenjen, Jul 17, 2011.

  1. fenjen

    fenjen Active Member

    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD5850 1gb
    My Ikari doesn't track at startup. I have to unplug it and plug it in to make it work again. Strange this is the buttons do work (at least the right mouse button).
    I've uninstalled all drivers normally and in safe mode. Still the same problem.
     
  2. fenjen

    fenjen Active Member

    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD5850 1gb
    Anyone?
     
  3. Deathspank

    Deathspank Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX570 1280mb
    have you tried another mouse? have you tried the mouse on another pc?
     
  4. killer_939

    killer_939 Ancient Guru

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon 7950 @ 1100/1500
    Check for a firmware update maybe?
     

  5. fenjen

    fenjen Active Member

    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD5850 1gb
    I've had a hell lot of other mice and they didn't have this problem...
     
  6. Corrupt^

    Corrupt^ Ancient Guru

    Messages:
    7,095
    Likes Received:
    382
    GPU:
    Geforce RTX 3090 FE
    It might not solve it but, google for USBDEVIEW and use it to uninstall all of the USB related devices (when you plug in a USB device, Windows registers it with that port, this will remove any connections what so ever).

    Then plug them all back in and reboot.
     
  7. fenjen

    fenjen Active Member

    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD5850 1gb
    Well at the moment it just works at startup for no apparent reason.. So yeah.. Might try that if it starts again..
     
  8. killerxr290

    killerxr290 Banned

    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Im Out
    My Mouse does that now and then (Razer imperator) but not constant like yours :s

    But yeah, try a firmware update on the mouse (if there is one)
     
  9. fenjen

    fenjen Active Member

    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD5850 1gb
    Ok it didn't do it for some startups but now it does again.. And as far as I know there are no firmware updates for this thing.
     
  10. Deathspank

    Deathspank Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX570 1280mb
    have you tried anything anyone suggested? except the firmware update.
     

Share This Page