[MediaFire] - ATI Catalyst 8.12 beta (8.561 RC3) XP/VISTA 32/64-bit

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by tranngocminh, Dec 4, 2008.

  1. virtualex

    virtualex Master Guru

    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD4870-800/4400


    Same here, i'll wait for the final release.
     
  2. oMek

    oMek Active Member

    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 7950 @ 1100/1600
    i think its the 8.12 drivers but no stream.
     
  3. Gurid

    Gurid Member Guru

    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x Sapphire Radeon 4870
    When will the final version be out ?
     
  4. PuddingWagon

    PuddingWagon Maha Guru

    Messages:
    1,087
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670
    In about 5-6 days, depending on what time-zone the 10th is in.
     

  5. Gurid

    Gurid Member Guru

    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x Sapphire Radeon 4870
    so I will be waiting, I am sure that by the end of next week, we all be much smarter ;)
     
  6. Labyrinth

    Labyrinth Ancient Guru

    Messages:
    4,370
    Likes Received:
    52
    GPU:
    Tri-X R9 290 4G
    I have one monitor and 2 4850's i get the same vga error message tried restarting tried complete fresh installs but still get the same thing, i hope it isnt released like this :puke2:
     
  7. KBDE

    KBDE Master Guru

    Messages:
    216
    Likes Received:
    25
    GPU:
    R290 4gb
    Haven't had the time to fully test these drivers.

    But the 2D/3D bug is FINALLY fixed!

    This is the first driver since i have this X2 card that actually seems to work as it should!

    Using X64 vista
     
  8. noXelon

    noXelon New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD4870
    Try to install catalyst 8.10/8.11 first, restart, uninstall the drivers, restart and then install the 8.12 drivers.
    Dont use drive sweap or anything to remove from the registry.

    I had to do this :S
     
    Last edited: Dec 5, 2008
  9. ironb

    ironb New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 4870 512M
    At first, I got the impression that Avivo Converter did not use the GPU because all the time, GPU load was at 0%. But in some tests i.e converting a mpg file in a very low compressed MPEG-4 one, I see the GPU load taking discontinuously the value 0 and 25. I don't know whether the process is faster since I'm not used to transcode file on my computer. But it seems that ATI STREAM is active. Maybe if I had a pentium 2 it will show continuously 100 :)
     
  10. randomizer

    randomizer Master Guru

    Messages:
    853
    Likes Received:
    0
    GPU:
    5600 xt Gaming OC
    lol good theory
     

  11. Funky Doodle

    Funky Doodle Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte ATI HD 5830 1GB
    no, i ment for AA in game!
     
  12. Filthy667

    Filthy667 Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG GTX295 700/1512/2300
    Cant get Crossfire to work with these drivers, tried all sorts:confused:
    Never had any problems before.
     
  13. fille007

    fille007 Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte Ati 5970
    hi,me too having problems with this set of drivers.
    uninstalled 8.10,then regedit and deleted eveything from amd and ati,then deleted folders on c:\
    rebooted,installed 8.12 rc3,first time bsod,then they install fine,but no crossfire,this happens also with 8.11.
    Its unacceptable,last time a buy ati cards,never had so many troubles with nvida card for just installing a driver.
    Btw,8.10 works fine,but can't play newer games because they sometimes need newer drivers.
    i hope the final 8.12 working,otherwise the ati cards flying out of my pc
     
  14. PearlChoco

    PearlChoco Master Guru

    Messages:
    240
    Likes Received:
    5
    GPU:
    ASUS GTX 570 DirectCU II
    What's the 2D/3D bug?
     
  15. nutyo

    nutyo Ancient Guru

    Messages:
    4,590
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Vapor-X HD5870
    Card doesn't drop down to 2d speeds when you boot the OS until you open a 3d application and close it again. Easily bypassed problem though.
     

  16. PearlChoco

    PearlChoco Master Guru

    Messages:
    240
    Likes Received:
    5
    GPU:
    ASUS GTX 570 DirectCU II
    I thought it was only a misreading in the software, not an actual hardware problem.
     
  17. KBDE

    KBDE Master Guru

    Messages:
    216
    Likes Received:
    25
    GPU:
    R290 4gb
    Not only that. The first time you started a game it ran @ 2D Memory clock speeds.
     
  18. krayzieNRG

    krayzieNRG Master Guru

    Messages:
    928
    Likes Received:
    6
    GPU:
    ASUS STRIX GTX 970
    question?,does my 4870 1gb have that bug cause only the gpu clock drop to 500mhz but the memory stays the same default or overclock,i have to do a 2D profile at 500mhz(gpu) and 500mhz(ram) or it should be doing this automatically
     
  19. KBDE

    KBDE Master Guru

    Messages:
    216
    Likes Received:
    25
    GPU:
    R290 4gb
    No thats normal with a 4870. Only 4870X2 cards downclock the memory.
     
  20. krayzieNRG

    krayzieNRG Master Guru

    Messages:
    928
    Likes Received:
    6
    GPU:
    ASUS STRIX GTX 970
    thanks a lot KBDE.
     

Share This Page