Mafia 2 Thread

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by GT40Nutcase, Aug 21, 2007.

  1. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,492
    Likes Received:
    265
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Not optimizing a demo is stupid, especially when the full game is out so soon.

    How many people will decide to cancel the game, or pirate it based on the demo.
     
  2. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    [​IMG]
    Mafia
    [​IMG]
    Mafia 2
     
  3. Mkilbride

    Mkilbride Banned

    Messages:
    8,058
    Likes Received:
    2
    GPU:
    EVGA GTX470 1.2GB
    Demo runs on my rig in the sig, 60 FPS, except for one moment of 52FPS when the fires started.

    1680 x 1050, 4x AF, 0xAA, Medium geometry, no AO.

    Runs better than GTA ever did, and makes Just Cause 2 look like crap.
     
  4. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    Agreed for the most part, meets Just Cause 2 and exceeds a little.
     

  5. Wanny

    Wanny Guest

    Look at these sexy GPU usages guys ;)

    That was with High PhyX on anyway... I'm gonna try with off.

    Thanks god they released a demo. I cannot buy a game that runs like this.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    I recommend sacrificing the two pieces of metal and two pieces of glass shards that come out when things are shot for the 30 FPS boost and just put it at medium physx instead of high.
     
  7. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    If anyone cares, eventually i'll be putting up a video that compares no physx, medium and high one after the other. Just to give you an idea.
     
  8. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    there's no visual difference between high and medium, just performance boost..but the problem is not from the physx, as you can see,11% gpu usage.
     
  9. Copey

    Copey Ancient Guru

    Messages:
    10,710
    Likes Received:
    0
    GPU:
    960 2GB
    Ran awesome for me with everything max and physX to medium, looks awesome and plays nearly aswell, definalty getting this one when its released.

    Loving the physX stuff, makes the game look so much better.
     
  10. Wanny

    Wanny Guest


  11. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    Yes i know that without physx it runs great, i meant to say that it's not cause of physx set to high..sry:D.
     
  12. Wanny

    Wanny Guest

    Well I'm REALLY disapointed honestly. It's just not a great game. :/
     
  13. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    There's a clothing difference.
     
  14. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    hmm weird, and i was guessing more debris :), cause i couldn't tell the difference.
     
  15. Indeo

    Indeo Ancient Guru

    Messages:
    1,552
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 5970@950\1200 + GT240
    Am I the only one who actually enjoyed demo along with its performance? If so, I guess then it's the first PhysX title that really requires a powerful standalone PPU.

    @those with Fermi SLi configs: try to set your second GPU as a PPU.
     

  16. Wanny

    Wanny Guest

    SLI does work. In fact I'm surprised it does. PhysX however doesn't work. I've seen better PhysX effects in games and they didn't require OMGPPU power.

    Do they really think I will buy this game in this state? I might be one of the biggest Nvidia fanboy here, but it's not impressing me at all.
     
    Last edited by a moderator: Aug 11, 2010
  17. ShadowMyth

    ShadowMyth Ancient Guru

    Messages:
    3,490
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GByte GTX 980 G1 Windforc
    I like the demo quite a bit, but when Physx is enabled the GPU usage drops to around 20%. That's a glitch & one I'm sure they'll fix. I can live without Physx but I doubt once the issue is fixed it'll req a seperate Physx card if ran on a high end GTX 4xx.
    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 11, 2010
  18. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    If they do fix that, would that only benefit Nvidia users, or also ATI?
     
  19. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    ati users that have an nvidia physx card, i suppose.

    the option is no longer available, with the new physx mod 1.04ff, the only way to see if physx is enable is to go into nvidia control panel->manage 3D settings-> select from the list CUDA - GPUs and in the right side of this option it should say "all" if you click it you will see GT240 selected, if it's not just select it..

    that's how you enable and disable physx via control panel..
     
    Last edited: Aug 11, 2010
  20. Indeo

    Indeo Ancient Guru

    Messages:
    1,552
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 5970@950\1200 + GT240
    Let's hope that it's NV driver fail, not devs one... I'm not a fanboy or something, but it's quite funny to see NV screw itself on this "selling" feature while "forbidden" hybrid ATi systems run this game flawlessly.

    That's what I get in refinery with all maxed\AA on\Apex "high" anyway (FPS counter is on the top right corner)

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     

Share This Page