Lunayahs Watch Dogs Enhanced Mod

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by Lunayah, Jun 26, 2014.

?

What do you prefer. Quality or Performance?

Poll closed Jul 17, 2014.
  1. Quality

    105 vote(s)
    69.1%
  2. Performance

    54 vote(s)
    35.5%
Multiple votes are allowed.
  1. socola

    socola Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD R9 290x 4 GB
    Thanks!:thumbup:
     
  2. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    I have only modified high textures, they will either be vanilla or ultra.
    the textures when playing high have only been increase not reduced
     
  3. william456

    william456 Master Guru

    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI Titan X
    I know. thanks:)
     
  4. Cmaki2008

    Cmaki2008 Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    780ti evga sc
    how do you install the character thing?

    How do you install the character thing bro?
    Also is it possible to replace aiden and play as another character?
     

  5. Cru_N_cher

    Cru_N_cher Master Guru

    Messages:
    775
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI NX8800GT OC
    Last edited: Aug 5, 2014
  6. Johannah

    Johannah Master Guru

    Messages:
    262
    Likes Received:
    16
    GPU:
    TUF 3090
    Hey,

    Does all your mods contain the latest patch "Update v1.03.483" for WD ?
    I tried the "Watch dogs Enhanced Extra HQ 3.1 fixed" but for some reason the game crashed a few seconds after it started (screen went black and watch dogs.exe stopped responding)

    *When i use sweetfx the game crashes when it starts, if i leave sweetfx alone then the game runs good.

    Tack för att du orkar fixa WD, Lunayahs!
     
    Last edited: Aug 5, 2014
  7. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    yes bro all you should do is you can use my mod installer at the stand alone and
    then place the character folder inside the graphic folder.
    and then follow the instructions and install

    or

    you can unpack my mod and place the character folder inside the graphics folder
    then repack and rename the patch files to patch.dat and patch.fat

    you can find instructions and the unpacker at the stand alones

    if you need more help or have more questions just ask;)

    dude I dont know if you read what he wrote there, but that is not my mod
    that is TheWorse mod ;)


    well are you using the sweetfx included in the mod?
    It seem to be the sweetfx creating the problem
    you can download the improvementpack located at the stand alone area of my first post
    and then use the sweetfx included. Or you can also install the patch over the mod by using my enhance mod installer, which is also located there. :)

    det är lungt, jag älskar att göra detta ;)
     
  8. Black Iceberg

    Black Iceberg Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX780 Ti 3Gb 2xSLI
    Lunayah, i`m sorry but in your last Extra HQ 3.1 plus latest patch + improvement pack has the same bug and in`t not because of SweetFX (without it it`s the same). Can make a SS if you want. I think this bug is the only problem in your awesome work. Playing all ultra (textures + all prefs + txaa2x + SweetFX) and it runs smooth like butter and looks totally awesome! If you`l fix this thing, you`ll done your perfect work!
    Thanks!
     
    Last edited: Aug 5, 2014
  9. Johannah

    Johannah Master Guru

    Messages:
    262
    Likes Received:
    16
    GPU:
    TUF 3090
    I think I just made a fool out of my self ;) I just read the first post and I saw that it said " Put my SweetFX in the bin folder in your Watch Dogs directory.
    The sweetfx is optional only if you want the border."

    Ive been trying to mess with RadeonPro to start it with SweetFX, is that where I totaly messed up ? I only need to put the SweetFX in the BIN dir and start the game like normal, and SweetFX will work just like that w/o RadeonPro ? :)
     
  10. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    have you download it the last fixed Extra HQ with shadow bug resolved ?
    I believe that what you are refering to is fixed there.

    IF you have downloaded that one already. and
    you are still getting the bug
    can you make a screen shot and show me what it is
    I really dont think it could be in the last one since I knwo what was creating this issue and I have resolved it:3eyes:
     
    Last edited: Aug 5, 2014

  11. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    download my improvement pack and put the files that are inside the sweetfx folder in the watchdogs bin folder :)
     
  12. Black Iceberg

    Black Iceberg Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX780 Ti 3Gb 2xSLI
    O.K. I`ll download all stuff once more and try out again. Hope i made some mistake:)
     
  13. VikMorroHun

    VikMorroHun Active Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780 Ti
    Hm, another bug that's not happening to me. I'm waiting a response from Lunayah now, I will release a fix after that. Until then you can manually copy the created patch.fat and .dat files from the Mod_patch folder to your Watch_Dogs directory.
     
  14. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    I would still like a screenshot when you get the chanse :)
     
  15. Johannah

    Johannah Master Guru

    Messages:
    262
    Likes Received:
    16
    GPU:
    TUF 3090
    Awesome, thank you! :)
     

  16. Black Iceberg

    Black Iceberg Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX780 Ti 3Gb 2xSLI
    Still redownloading, but i have SS`s of the bug that i`m talking about:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    HQ album link:
    https://imageshack.com/a/96nz/1
     
    Last edited: Aug 5, 2014
  17. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    I connot see the same problem:3eyes:
    the problem in the othe pic was the bilateral blur
    these pic dont have that problem

    HQ shadow is too expensive to implement
     
  18. Black Iceberg

    Black Iceberg Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX780 Ti 3Gb 2xSLI
    I`m talking about shadows bug look on it carefully.
     
  19. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    do you mean the way the shodow looks on his coat and on the garbage dissosal?
     
  20. flexinho

    flexinho Master Guru

    Messages:
    210
    Likes Received:
    16
    GPU:
    KFA2 RTX 2060 S 8GB
    @Lunayah

    Could you tell me which file I need to copy to have the headlight shadows.

    I integrated TheWorse Camera and DoF and your Colorgrading in the vanilla game and just wanted to add headlight shadows.
     

Share This Page