1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lunayahs Watch Dogs Enhanced Mod

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by Lunayah, Jun 26, 2014.

?

What do you prefer. Quality or Performance?

Poll closed Jul 17, 2014.
  1. Quality

    105 vote(s)
    69.1%
  2. Performance

    54 vote(s)
    35.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Devonte_Burst

    Devonte_Burst Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI Nvidia 780TI 3GB (OC)
     
  2. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    just check out first post pics to see how atmospheres look. ;)
     
  3. CheekBoys

    CheekBoys Member Guru

    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780 SC ACX
    I tried this but it didn't work. Can you send me the .lib file with the train headlights?
     
  4. Marduk

    Marduk Master Guru

    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 780m
    I will Do tomorrow.and send the right tutorial
     

  5. Marduk

    Marduk Master Guru

    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 780m

    yes
    here is it

    https://drive.google.com/file/d/0BwxALbeBV2l9N0tnNVYtbzFNczg/edit?usp=sharing

    DIY

    1. drag/drop dynamiclighteffectprefab.lib onto Gibbed.Disrupt.ConvertBinaryObject.exe (make this with youre own the from Yizan)
    2. you'll get 1 (dynamiclightprefab_converted)folder and 1 file (dynamiclightprefab_converted.xml)
    3.copy the files from yizan wich begins with Vehicle.Vehicle....xml and put them into your folder and overwrite
    4. take the dynamiclightprefab_converted.xml and drag drop to
    Gibbed.Disrupt.ConvertBinaryObject.exe (there was my fault before, sorry)
    5. Now rename the dynamiclightprefab_converted_converted.fcb to dynamiclighteffectprefab.lib
     
    Last edited: Aug 25, 2014
  6. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    Hey guys

    I have notice that a lot of people wonder what color grading does
    and what the difference is. So I decided to explain how it works
    and why it changes the game's atmosphere.

    First thing we need to know is that colors believe it or not are produce by light.The colors will look different depending on the lights intensity and color.
    meaning that if the source of light is yellow all the colors will look warm regardless and if the light is neutral meaning white all colors will look natural and as they really are, and if the light is bluish all colors will look colder

    Now global illumination as you all know is indirect lighting that lightens up objects. These light will affect the objects color even if not directly hitting the object.
    When referring to what is perceive as realistic maybe we could all agree that
    the lighting in the original game isn't neither realistic nor natural because there is no bias. objects will look cold and warm and saturated when being affected by the same global illumination or even other light sources.

    That,s why I created the color atmospheres so there is a bias. A proper engine would allow different atmosphere depening on the lightsource, tod,
    sky color, etc, but the current engine doesnt seem to be able to replicate this properly
     
  7. XAFAfterShock

    XAFAfterShock Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 770 SC 4GB
    I've tried warm, subtle and E3 with the extra HQ version and with my current sweetfx settings E3 looks awesome.
     
  8. Jonathanpbk

    Jonathanpbk New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX 670 2GB
    Hey,

    I'm having an issue unpacking the Ubisoft patch. I had Watch Dogs uninstalled, so I reinstalled it just there and when I try to unpack the patch.dat in the data_win64 foder, I get this error:

    Then I get a "Gibbed.Disrupt.Unpack has stopped working" and have to force close it.

    I even tried to copy it out of that folder, in case there were permission issues, and still no luck.
    Your mod's patch.dat unpacked completely fine though so I don't understand why it's not working.

    Have you any advice?

    Thanks
     
  9. Marduk

    Marduk Master Guru

    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 780m
    You must install xna framworks From ms

    I think its inkludet in the standalone files From lunayah, mod unpacker or nearly this name
     
  10. Jonathanpbk

    Jonathanpbk New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX 670 2GB
    Thanks a million. That did it!

    Weird that it worked at unpacking the mod, but not the main one...
     

  11. Cmaki2008

    Cmaki2008 Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    780ti evga sc
    question

    Can someone just load up their patch files to make this easier? =/
     
  12. Marduk

    Marduk Master Guru

    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 780m
  13. brutlern

    brutlern Master Guru

    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 1070 X Gaming
    Is the latest patch (aka the one that FINALLY allows to reset the Gang Hideout missions) included yet?
     
  14. Cmaki2008

    Cmaki2008 Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    780ti evga sc
  15. darkempire

    darkempire New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX680 2GB
    Eyy Lunayah,
    Thanks you! for you effort to keep this game (mod) up-2-date,

    I'm checking ever day to this forum to check something is new on your page.
    And I have some questions if you dont mind to respond to it,

    1:are you done with modding? you succees alot of things now with alot of version (e3) etc

    2:did you enable al of function? and if its not wat are those function?? and can you repair it?

    3:How far can it modded? are you restrected?

    4: did you finish game? past weeks?. :p

    thanks :p
    sorry for english.
     

  16. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    hej.
    My mod was meant to enhanced WD graphics and I think I managed to push it to its limits.
    For now I am done with the modding yes:)
    There are no more things to enable no but I will provide support.
    All normal functions are working fine yes
    The game cannot be modded any further without sourcecodes. etc
    Please share what you think needs to be repair?:)
     
  17. darkempire

    darkempire New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX680 2GB
    eey Lunayah
    Thanks for respond :)

    Nothing sofar :p there are soms stutter if you play some time,
    but think its a Memory leak and some stutter, hope there fix Disrupt engine, in neer future, at last there already made alot of money :p to keep game up-2-date,
     
  18. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI
    yeah stutter cant be minimize but cant be completely elliminated¨
    . cranking down graphics settings should help
    Unfortunately mods cannot elliminate further stutter without taking out more visuals
    the engine was poorly optimized
     
  19. younggun

    younggun Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    780 Superclocked
    So I'm playing offline till someone makes a new install thats simple with the newest patch..
     
  20. Lunayah

    Lunayah Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670SLI

Share This Page