Lost planet 2 benchmark scores here.

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by HaZe303, Aug 16, 2010.

  1. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    Please post youre scores, and in which format (dx9/dx11)? And which driver you got the scores with? This thread is ATI drivers only thx, if this is the wrong place please move it for me, thx.

    Will post my own soon when download is finished? :)

    Download the benchmark here...
     
    Last edited: Aug 16, 2010
  2. Pey

    Pey Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    11
    GPU:
    ASUS GTX 980 STRIX @ SLI
    Anyone else getting this error? :(

    Got drivers 10.5a

    [​IMG]

    What drivers are you guys using?
     
  3. MerolaC

    MerolaC Ancient Guru

    Messages:
    3,664
    Likes Received:
    526
    GPU:
    MSI 5600XT G. MX
    Orgamizoidaskjfkoashgioasdñfbuiasg+o
    Can't wait for the game. Will edit soon with Bench scores.

    Thanks for the heads up!
     
  4. Eastcoasthandle

    Eastcoasthandle Ancient Guru

    Messages:
    3,088
    Likes Received:
    603
    GPU:
    Nitro 5700 XT
    I've read on another forum that someone was having install problems. This appears to be a game issue so far. But what does your dxdiag's display tab show for DDI version?
     

  5. Paulo Narciso

    Paulo Narciso Maha Guru

    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    36
    GPU:
    ASUS Strix GTX 1080 Ti
    The game crashes when crossfire is active in dx11.
     
  6. crushilista

    crushilista Ancient Guru

    Messages:
    3,471
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 670
    [​IMG]

    Direct X 11 Max, 8x AA,AAA using TWL drivers
     
  7. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Same here.

    DX9 runs but 3rd test is almost frame-by-frame.

    Partial run, 1920x1200 AA 8x max settings, Cat 10.7a, 5970 stock
    [​IMG]
     
  8. Shekers

    Shekers Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor 7970 CFX
    Yeah...DX11 crash for me as well.

    Everything was smooth in DX9

    1920x1080, 8xMSAA, TWL's Drivers v3.95. 5850 xfire @ stock. Q6600 @ 3.2ghz.

    [​IMG]
     
  9. Cyrax

    Cyrax Master Guru

    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI GTX 980 Ti gamer SLI
    same here dx 11 crashes :(

    i7 920 @ 4 ghz
    5870 CF

    70 fps @ 2560 x 1600 test B all maxed 0 x AA
     
  10. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,381
    Likes Received:
    322
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    ok, heres my Bench result ;)
    GTX 460 OC, Rest of my Sys, see signature. using Driver Version 259.32...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ooops, deleted, didnt saw it is ATI only. .lol...


    edit, why do we have 2 threads?
    ---> http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=327200&page=1

    lol
     

  11. FrostMTG

    FrostMTG Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon 5850 1GB
    got the exact same score as you., but with 4xMSAA. Catalyst 10.7. what TWL drivers are you using?
     
  12. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    For me only dx9 works, not dx11? Have not tested without xfire? Will post results and pics soon. First testing performance wit 10.5a driver, will try 10.8 when thats out and so on.

    You should get much better results than that. I have no problems with keeping 60fps with just one of my 5800 (1x 5870+ 1x 5850@850/1200). So try different drivers, test other benchmarks or games to see if youre performance is still normal with those?

    You didnt need to remove youre score. But if admins say ok and OP on the other thread says yes and everyone else agrees? I have then no issues with mergering the two threads? Although maybe best to leave it as it is? I think most want to compare brand to brand, driver to driver? I have no clue... so you guys/mods deside...
     
    Last edited: Aug 17, 2010
  13. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    Sorry for double post, please remove.
     
    Last edited: Aug 17, 2010
  14. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,070
    Likes Received:
    584
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    @HaZe303 - What graphics cards do you have by the way, HD 5850s or HD 5870s because your specs are showing HD 5800s? ;)
     
  15. Kvickstick

    Kvickstick New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX 460 SLI 1GB
    Neither DX9 or DX11 works in Crossfire for me :D
     

  16. TwL

    TwL Ancient Guru

    Messages:
    1,828
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x5850 2x6950 + 9800GTX
    DX11 crashes on 10.7a?

    heh, that's curious considering they are probably fastest stable DX11 modules there are. :)
     
  17. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,070
    Likes Received:
    584
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    Odd... DX9 CrossFireX is working fine for me but DX11 isn't.

    I'd suggest that anyone with CrossFireX who is having issues running the LP2 benchmark contact ATI on this link here which is their Catalyst Feedback Form: http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D27E29B0E3

    The more people that mention the issue to them the sooner it'll be that we get a profile update to address it.

    I still think it's odd that the DX11 benchmark should crash under CrossFireX as none of my other games do this; they just don't work properly with two GPUs.
     
  18. serbicu

    serbicu Ancient Guru

    Messages:
    2,324
    Likes Received:
    419
    GPU:
    RTX 2080Ti
    i've got 52.8 FPS in dx 9.....
     
  19. slayer305

    slayer305 Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 SLI
    I ran it on DX9 and seems to be extremely CPU bound, I had 90%+ usage on all 4 cores and GPUs were mostly underutilized. There was no performance difference between 0xAA and 4xAA [shocked]

    1920x1200, DX9, All High, 4xAA, Test B
    [​IMG]

    Test A (gameplay) was a lot better, GPUs were fully utilized and FPS were pretty good. CPU usage was still quite high (~80% on all 4 cores) but not as much as test B.

    1920x1200, DX9, All High, 4xAA, Test A
    [​IMG]
     
  20. beppe_7

    beppe_7 Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980
    i get about 29-39 with dx 11 and everything high. all though frames are sorta low things play very smoothly. HT doesnt really make any diff.

    core i7 860 @ 3.6GHZ
    ATI 5950
     

Share This Page