Little feature request

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Dwarden, Dec 13, 2006.

  1. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    Hi ray,

    can You please add into FlashOSD another RAM info about process :
    - Virtual Memory used by process

    thanks
     
  2. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I will think about it :)
     
  3. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    what about adding generic WMI plugin

    such way you can e.g. easily support EU and others application which can share data via WMI ...
     
  4. zweef_jr

    zweef_jr Master Guru

    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX480
    can you add support for .bat files in the hot-key section, i can only start .exe or scr. files with a hot-key.

    thanks,
     

  5. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    .bat files already supported. Just select it :)
     
  6. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    another request , can You please show actual fan % at fan OC > FAN page ?
    it's bit weird that i need run another tool to be able view that value to tweak ranges ....
     
  7. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    another one, actually in flashOSD i can use single flashOSD plugin ...
    is there any way how use example + another plugin ? :)
     
  8. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I don't understand what do you mean "actual"?

    Not yet. I'm thinking about extending FlashOSD but its so complicated at this time and I don't want to slow down rendering process of games
     
  9. OliverH

    OliverH New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Could you make it so the video overlay settings are remembered and loaded on startup with the colour correction settings, or failing that at least make them hotkeyable? Its a pain finding the right brightness/contrast/gamma settings each time i start up my computer.
     
  10. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Hmm. As I know it should be restored after restart. This was on my old 9600XT with old Catalyst drivers.
     

  11. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    i mean i can't see anywhere in fan tab "actual fan %" ...

    there is no info about speed of GPU fan in overclocking settings section

    i found FAN informations only in monitoring graph sources
     
  12. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Wait. Last tab of Overclocking window can provide you full information about FAN speed. If you board can report actual RPM speed, ATT will show it
     
  13. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    uh ... i never saw it ... can put screenshot of it with marked that part ?
    i see nothing and all boards i used report FAN speed
     
  14. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I can do it only at home with X1800XT. So will post an image it later
     
  15. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    to explain in this thread http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=211680
    is screenshot and i see he got "FAN Rpm : 0" entry there

    yet if You look at my screenshot there is nothing
    and i get this on any card i know it contain FAN readable sensors ...

    [​IMG]
     

  16. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    What is a model of your video board?
     
  17. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    i dont think it's related to videoboard as it happen with way too many ...
    (actually ATT is able to show FAN % in OSD screen)

    could be this some "leftover" from previous installs ?
     
  18. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I does related! Not all of current boars has ability to report actual speed of FAN
     
  19. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    well it does on X800pro (HIS), X850xt (HIS), X1900xt (HIS, MSI), X1950xt (HIS), X1950pro (HIS, Sapphire, MSI) ...
    etc. in fact i don't remember all cards i tested , i wasn't aware that FAN page got line where it should show RPM value at all till these threads appeared

    all what it shows is for 1-2 seconds "-" then it dissapear ...

    i'm able to read correct fan % on any of these videocards using Everest Ultimate, Ati Tool, Rivatuner and like i said multiple times ATT shows the value too in OSD and in graphs ... just not this "fan settings" table ...
     
  20. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    No way to this boards
    For these yes, but only if supported by hardware sensor.

    FAN % is not the FAN SPEED! :)
    ATT can show you FAN Duty circle as % if supported hardware sensor was found, but to show actual speed as RPM, ATT needs support from sensor itself.
     

Share This Page