Latest Deals and Offers Thread

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by BlackZero, Oct 14, 2012.

  1. rflair

    rflair Don Commisso Staff Member

    Messages:
    3,959
    Likes Received:
    204
    GPU:
    5700XT/290X
    If you're on a PC (Chrome), just press F12 on your keyboard, which will take you to the developer console.

    There you can press the small button beside the Elements tab that looks like a phone and a tablet, which would take you to the mobile site.

    Use this trick, works for most, I didn't have to, or claim it through your phones browser.
     
    x58haze and KissSh0t like this.
  2. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,487
    Likes Received:
    1,532
    GPU:
    GTX980 SLI
    Use your phone to do it, didn't work on PC for me, but reddit said to use a phone and it worked fine
     
    x58haze and KissSh0t like this.
  3. KissSh0t

    KissSh0t Ancient Guru

    Messages:
    8,017
    Likes Received:
    2,075
    GPU:
    ASUS RX 470 Strix
    Doing the Chrome trick with the little toggle device toolbar button next to elements worked for me, thank you.
     
    x58haze likes this.
  4. x58haze

    x58haze Master Guru

    Messages:
    519
    Likes Received:
    97
    GPU:
    EVGA GTX 1060 6GB
    Edited: I managed to fixed. Now is working Far Cry 3 added ^^,
     

  5. kegastaMmer

    kegastaMmer Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    35
    GPU:
    strix 1070 GTX
    it confirmed that it had added farcry 3 to my account yep, but when i open uplay , it hasn't shown in the library yet :(

    guess i'll just wait it out
     
  6. x58haze

    x58haze Master Guru

    Messages:
    519
    Likes Received:
    97
    GPU:
    EVGA GTX 1060 6GB
    This happened to me, what I did was to went back to the Uplay store chinese version I hit the chinese button that (add the game) then... it says your (game is added pre-loaded in your client or something, then that chinese page has like 2 buttons one of then says in chinese: (open uplay client) you click that, then your uplay client will be opened with a CD key requesting<-- when that happened to me, I did just to close uplay client, then went back again to the Chinese Uplay store via Firefox then I just pressed f12 key, followed by combination of CTRL+ SHIFT + M <-- that give you the options to changes browser devices I selected IPHONE 11 and finally it says in full english "Your game is ready in your library or something" then i Just opened again Uplay client, and voilah the game was added :D

    [​IMG]
    Gosh i know my grammar is a pain , sorry for my ugly Grammar, I used to have a better grammar, but gosh my brain is dying x.x
     
    Amaze likes this.
  7. John Tick

    John Tick New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    NVIDIA GeForce GTX
    I have the game installed in Uplay, but when I start the game it says, UNABLE TO START THE GAME. PLEASE CHECK THAT THE GAME HAS BEEN INSTALLED CORRECTLY, I have FIREFOX 80.0.1:(
     
  8. Amaze

    Amaze Ancient Guru

    Messages:
    3,833
    Likes Received:
    995
    GPU:
    1070ti 2126/4350
    x58haze method worked.
     
    x58haze and fantaskarsef like this.
  9. fantaskarsef

    fantaskarsef Ancient Guru

    Messages:
    11,714
    Likes Received:
    3,688
    GPU:
    2080Ti @h2o
    Same here. Will wait a bit longer, only claimed it today.
     
  10. Clouseau

    Clouseau Ancient Guru

    Messages:
    2,574
    Likes Received:
    338
    GPU:
    ASUS STRIX GTX 1080
    Worked just now

    EDIT:
    • Phone browser worked for game to show up
     
    Last edited: Sep 2, 2020
    x58haze likes this.

  11. kegastaMmer

    kegastaMmer Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    35
    GPU:
    strix 1070 GTX
    :insert AT_PEACE emoji: yep now it shows in the library , thinking of installing :V
     
  12. fantaskarsef

    fantaskarsef Ancient Guru

    Messages:
    11,714
    Likes Received:
    3,688
    GPU:
    2080Ti @h2o
    So far it says the game's been activated in my library, but didn't appear there yet.
     
  13. KissSh0t

    KissSh0t Ancient Guru

    Messages:
    8,017
    Likes Received:
    2,075
    GPU:
    ASUS RX 470 Strix
    It was doing that for me.

    When I did the google chrome trick rflair mentioned it appeared right away... first comment this page*
     
  14. kegastaMmer

    kegastaMmer Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    35
    GPU:
    strix 1070 GTX
    somehow i think its about the servers being overloaded and less of the chrome to mobile trick, but i am not their backend developer so, i can't be sure.
     
  15. fantaskarsef

    fantaskarsef Ancient Guru

    Messages:
    11,714
    Likes Received:
    3,688
    GPU:
    2080Ti @h2o
    Never mind, it now shows up in the library. Like I expected, Ubisoft was just slooooooooow... again. :rolleyes:
     

  16. x58haze

    x58haze Master Guru

    Messages:
    519
    Likes Received:
    97
    GPU:
    EVGA GTX 1060 6GB
    Gosh i wanted to play slain so bad, but i never receive any code, meh ;'(
     
    Last edited: Sep 5, 2020
  17. jbscotchman

    jbscotchman Ancient Guru

    Messages:
    4,569
    Likes Received:
    3,375
    GPU:
    MSI 1660 Ti Ventus
    chispy and Embra like this.
  18. Embra

    Embra Maha Guru

    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    282
    GPU:
    Vega 64 Nitro+LE
  19. JAMVA

    JAMVA Member Guru

    Messages:
    178
    Likes Received:
    105
    GPU:
    iiisi Gaming X 1080
    pedropaulo likes this.
  20. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    11,583
    Likes Received:
    2,632
    GPU:
    Vega XTX LiQuiD
    Railway Empire & Where The Water Tastes Like Wine is free at Epic!
     

Share This Page