Kombustor 1.1.0 Beta with DirectX 11 Support

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by Garrett_Wu, Jul 14, 2010.

  1. Garrett_Wu

    Garrett_Wu Member Guru

    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Hi All

    DirectX 11 era has began! so we decide to update our exclusive benchmark/stability utility MSI Kombustor to support latest DirectX 11! Starting from 1.1.0 Beta, you can see DX9/DX10/DX11 & OpenGL 2/3 in drop down menu. This is first version of Kombustor to support DirectX, and now MSI Kombustor offer more than what it is originally based on. It's every serious GPU tweaker's must have benchmark/stability utility!

    Please test new Kombustor 1.1.0 Beta and give us some feedback.

    ps. You need Windows 7 or Windows Vista SP2 to use DirectX 11 render.

    Download:http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSI_Kombustor_Setup_1.1.0.zip

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 14, 2010
  2. Brama

    Brama Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Geforce GTX Titan@1240
    Very good job!
     
  3. nfigot

    nfigot Active Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 480 x 2 (SLI)
    feedback - ATI 5970

    Hello,

    won't let me select AA for DX10, or DX11 paths. Lets me for Opengl 2,3, and DX9.

    Is this by design? If not and you need any info about my system to t-shoot let me know will be glad to provide particulars.

    Running ATI 10.6 CC drivers on Win 7 64bit.

    Neil

    (revision after post - I can select AA for DX10 and 11 paths, but program just opens and closes)
     
  4. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    Nope it's not by design, must be a bug!
    I'll test it with two HD 5770 in XFire.
     

  5. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    I reproduced the bug on my test system with a single HD 5770.
    And with a GeForce, that works fine... I'll try to fix it.
     
  6. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    17,813
    Likes Received:
    9
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970 STRIX
    Nice, will add this to this list of software i plan on using when i get the GTX460 next week.

    Just tryed it on the GTX260, but pussied out when it hit 94c and was still climbing lol.
     
  7. nfigot

    nfigot Active Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 480 x 2 (SLI)
    Sounds good - btw this program is nice - I always use it when stress testing new overclocking settings with new vid drivers.

    Neil
     
  8. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    I found and fixed the bug.
    Bugfix available in the next release of Kombustor.
     
  9. 01 Vlatce

    01 Vlatce Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus HD6770 DC
    I have resolution problem with Kombustor 1.1.0 beta in DirectX11 mode.
    In DX11 mode the text in Kombustor is appearing in low res (see at the pictures below). The pictures below are in windowed mode for easy taking screenshot, but the result is the same in full screen mode.
    Also I noticed that after testing with Kombustor in DX11 mode on full screen, the low resolution stays on desktop after closing Kombustor.
    I have ATI HD5750 and Catalyst 10.6

    Kombustor in DX10 mode:

    [​IMG]



    Kombustor in DX11 mode:

    [​IMG]
     
  10. JeGX

    JeGX Member

    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTS 250
    The text is rendered properly in DX11. It's not a bug: there's no support for simple text in DX11 and I used the DX11 SDK method...
     

  11. rjc862003

    rjc862003 Banned

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5750@855/1337
    lol its furmark
    I wish MSI would stop taking developers / projects and re-branding them
     
  12. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,511
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    ther not TAKING anything...

    Ever thought they got permission?

    Unwinder Helps them with afterburner ffs.
     
  13. rjc862003

    rjc862003 Banned

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5750@855/1337
    yea .. and where the )(*@#)90382 is rivatuner at
    no I don't care if people have lives and need $$$$
    no I don't care if he WANTS todo it
    I want my NON-corporate infected tools and I want them NOW :biggun:

    its bad practice to take something and re-badge it. simple as that and its absolutely disguising to see :puke2:
    /rant off
     
  14. 01 Vlatce

    01 Vlatce Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus HD6770 DC
    And the developers need money, NOW.
     
  15. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,511
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    how is it bad practice?

    As far as i know they asked unwinder to make a interface for them, because rivatuner was so good how is that taking something and re badging it?

    You do know MSI and EVGA both use a customized core of rivatuner?

    And how is it corporate infected? its free....and does more than furmark does.
     

  16. NinTrance

    NinTrance New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD5850 1GiB
    I've got some quite funny strange phenomena. Running MSI Kombustor in dx10 or dx11. Display goes into 1080i (interlace)
    Actually never seen interlace on a flatscreen before.
    I've got a Asus HD5850 TOP and a Dell S2409W monitor.
    Now to the funny part, I left the computer running Kombustor and the powersave (screen off) activated. I was doing something else while running. I got back to the computer and then moved the mouse to wake up the screen and now it's noninterlace hehe.

    While in interlace mode I've turned the display on and off. Still interlaced.

    Running ATI 10.7 drivers (did the same with 10.6)
    Never tested 10.5.

    Using DVI cable.
    dx9 and GL do not interlace.

    Sorry incase my english is strange, I'm Swedish =)
     

Share This Page