Kepler Bios Tweaker

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce' started by npdoss, Feb 9, 2013.

  1. rap1021

    rap1021 Master Guru

    Messages:
    302
    Likes Received:
    10
    GPU:
    GTX 1080 8 GB OC
    How to do that....I have never used afterburner...
     
  2. vrhett

    vrhett Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD7850 2GB GDDR5
    GTX 650ti BOOST Memory CLock Speed

    Hi. GuruS. I have this gpu. N650ti-1gd5OC boost Edition. See link below.

    http://us.msi.com/product/vga/N650Ti1GD5OC_BE.html

    I didn't realize it was a gimped GTX 650ti BOOST. It has a memory speed of 5010mhz (120.3 gb/s). Is it possible to change to the reference memory clock speed of 6008mhz (144gb/s)? I already used NVFLash and the updated bios provided to me by MSI TEch support.

    GPUZ Validation: http://www.techpowerup.com/gpuz/epys4/

    I don't wanna mess with other things. I just want to change the memory to 1450mhz or 1500mhz.

    How do I go about this situation? Please advise.
     
  3. vrhett

    vrhett Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD7850 2GB GDDR5
    Hi. GuruS. I have this gpu. N650ti-1gd5OC boost Edition. See link below.

    http://us.msi.com/product/vga/N650Ti1GD5OC_BE.html

    I didn't realize it was a gimped GTX 650ti BOOST. It has a memory speed of 5010mhz (120.3 gb/s). Is it possible to change to the reference memory clock speed of 6008mhz (144gb/s)? I already used NVFLash and the updated bios provided to me by MSI TEch support.

    GPUZ Validation: http://www.techpowerup.com/gpuz/epys4/

    I don't wanna mess with other things. I just want to change the memory to 1450mhz or 1500mhz.

    How do I upload my stock bios?


    How do I go about this situation? Please advise.
     
  4. rap1021

    rap1021 Master Guru

    Messages:
    302
    Likes Received:
    10
    GPU:
    GTX 1080 8 GB OC
    give me your stock bios, and I'll edit it for you....
     

  5. vrhett

    vrhett Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD7850 2GB GDDR5
    Hi, rap1021.

    Thanks for the assistance. Below is the link pertaining to the bios. It also contains a gpuz snapshot of the gpu details. Hope you can make the memory clock to 1302mhz - 1350mhz as this is the only speed I tested with benchmarks and in-game.

    I'd like to have it on a permanent state as I don't want to open too many programs each time I overclock.

    http://www.mediafire.com/download/2ejbekvdgbhmh75/GK106.rar

    Thanks.
     
    Last edited: Mar 13, 2014
  6. rap1021

    rap1021 Master Guru

    Messages:
    302
    Likes Received:
    10
    GPU:
    GTX 1080 8 GB OC
    Give me your email I cant send an attachment here...
     
  7. gruia

    gruia Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 260x OC
    hey, who created the editor?

    and where can we expect a Maxwell one?
     
  8. vrhett

    vrhett Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD7850 2GB GDDR5
    GTX 650ti BOOST Memory CLock Speed




    thank you, sir.
     
    Last edited: Mar 14, 2014
  9. Loophole35

    Loophole35 Ancient Guru

    Messages:
    9,793
    Likes Received:
    1,148
    GPU:
    EVGA 1080ti SC
    ^may want to delete that and go through PM's
     
  10. ---TK---

    ---TK--- Ancient Guru

    Messages:
    22,110
    Likes Received:
    2
    GPU:
    2x 980Ti Gaming 1430/7296
    too late, emails sent promising 1 million bucks as long as you send 10 thousand first to cover any fees necessary to free up the money.
     

  11. rap1021

    rap1021 Master Guru

    Messages:
    302
    Likes Received:
    10
    GPU:
    GTX 1080 8 GB OC
    Pm me your email....
     
  12. ANJULE

    ANJULE New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 750Ti 2Gb
    Kepler Bios Tweaker won't work

    Hi I try to use Kepler Bios Tweaker in Windowx XP, and all it says is:
    Code:
    Initialisation of  application failed (0xc0000135). Close application by clickin OK
    What is wrong? Can someone please help me?
    I want to OC my 750Ti!
     
  13. Loophole35

    Loophole35 Ancient Guru

    Messages:
    9,793
    Likes Received:
    1,148
    GPU:
    EVGA 1080ti SC
    May only work in w7 and up.
     
  14. rap1021

    rap1021 Master Guru

    Messages:
    302
    Likes Received:
    10
    GPU:
    GTX 1080 8 GB OC
    750ti already has lot of room for overclocking....
    and because of its low tdp I suggest you not to edit the bios...
     
  15. Loophole35

    Loophole35 Ancient Guru

    Messages:
    9,793
    Likes Received:
    1,148
    GPU:
    EVGA 1080ti SC
    Not sure it would work on the 750Ti as that's a Maxwell not a Kepler.
     

  16. ANJULE

    ANJULE New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 750Ti 2Gb
    Reason to edit bios is the OC. Because I use Linux that has no oc-tools.
    And I don't want to OC after every start-up. To get more I also might try
    to adjust the tdp higher.

    But is there any way to make this tool work in WinXP?
     
  17. ANJULE

    ANJULE New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 750Ti 2Gb
    I thought that it would work?
    Are there then any tools for BIOS-modification?
    For Ubuntu or WinXP?
     
  18. Loophole35

    Loophole35 Ancient Guru

    Messages:
    9,793
    Likes Received:
    1,148
    GPU:
    EVGA 1080ti SC
    There is a 750Ti thread in the nvidia section the OP is cowie he could help you.
     
  19. gurdeep1987

    gurdeep1987 Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 780 Classified Hydro
    Hi guys,
    I have a EVGA 780 Classified Hydro Copper running a skyn3t BIOS but I still can't get MSI Afterburner to unlock voltage controls. Any Ideas?
    Also, I was wondering if someone could either teach me how to edit the BIOS or edit it for me? I want boost disabled (like the skyn3t bios) GPU @ 1200 and voltage @ 1.21.
    This was im not too bothered about locked voltage control because my overclock will be coded into the BIOS.

    Here is a link to the BIOS I am using.

    Thanks
     
    Last edited: Mar 24, 2014
  20. gurdeep1987

    gurdeep1987 Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 780 Classified Hydro
    Just wanted to let you know the pictures in this post are dead, could you fix them please as i'd love to get voltage control for my 780
    thanks :)
     

Share This Page