Hot CPU Tester Benchmark

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by Psychosematic, Mar 28, 2005.

  1. MiNI

    MiNI Ancient Guru

    Messages:
    2,957
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 6950 unlock 950/1400
    The stepping is on the cpu its self.
    [​IMG]
     
  2. Agent_D

    Agent_D Master Guru

    Messages:
    783
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD Radeon VII
    ok ill check stepping, probably tomorrow, i dont feel to pull off my heatsink tonight lol
     
  3. Agent_D

    Agent_D Master Guru

    Messages:
    783
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD Radeon VII
    ok got my new DFI board today, ill post my stepping when i go to switch the processor :)
     
  4. chennhui02

    chennhui02 Member Guru

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Updated:
    10915: 2655MHz, 295HTTx9, vCore1.55v, 3-4-3, 1T, Asny Memory Divider 190

    9877: 2610MHz, 290HTTx9, vCore1.52v, 1.5-2-2, 1T, Asny Memory Divider 150

    7645: 1800Mhz, 200HTTx9, 2.0-2-2, 1T, HTT:Memory=1:1
     
    Last edited: Apr 6, 2005

  5. chennhui02

    chennhui02 Member Guru

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Try update the BIOS. Asus board should not has this problem. Without AGP/PCI lock, you lost a lots when overclocking.. :)
     
  6. Psychosematic

    Psychosematic Ancient Guru

    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX 570 @ 800/1600/2000
    Very nice, what have you got cooling that 3000+ ? I'd like to see mine at 2.5 or 2.6 but 2.4 seems to be my limit... I hit 70°C under severe load
     
  7. chennhui02

    chennhui02 Member Guru

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Psychosematic, stock cooling. Winnie run pretty cool at 2.61GHz, VCore 1.525v. Idle (34c) Load (55-60c). My problem actually is the nforce4 idle (50c) load (~60c). So that the reason I stop at 2610MHz and not 2650Mhz.

    I am think of getting a set of water cooling for my CPU, chipset and GPU for my DFI nforce4. I cant find any holes next to CPU block, so still looking for suitable water block.

    Psychosematic, I noticed you are running your RAM at very relax timing. In most application, you will benefit most from low latency RAM, rather than higher bandwidth. I let my settle at 1.5-2-2-4 1T at ~400DDR and tune the timing with A64Tweaker.

    Nice 3DMarks. X800Pro indeed help you a lots. ;)
     
  8. phourstar

    phourstar Guest

    9,454 everything stock/default
     
  9. chennhui02

    chennhui02 Member Guru

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Nice scores.
     
    Last edited: Apr 6, 2005
  10. Psychosematic

    Psychosematic Ancient Guru

    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX 570 @ 800/1600/2000
    Yea, I've tried using lower timings with no success. My RAM is running Async at 225MHz right now and 2.5-4-4-6 is the lowest I can get it, even at 2.8v
     

  11. Yodster

    Yodster Member Guru

    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    GPU:
    X1900XT/X1900Master card
    I get 8611 at stock speeds.
     
  12. blkspade

    blkspade Master Guru

    Messages:
    609
    Likes Received:
    19
    GPU:
    Leadtek Nvidia Geforce 6800 GT 256MB
    I think I did pretty well 6912 AXP2500+ @ 3200+
    [​IMG]
     
  13. Agent_D

    Agent_D Master Guru

    Messages:
    783
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD Radeon VII
    here are my steppings, all numbers are... AXDL2500LV4DAQXFA0336VPMW

    thats all the numbers i took off it
     
  14. billwinkle

    billwinkle Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gigabyte 6600gt pcie x2
  15. Blaise

    Blaise Maha Guru

    Messages:
    1,280
    Likes Received:
    2
    GPU:
    RTX 3090 FTW3 ULTRA
    Another stock 3500+

    8524
     

  16. INSTG8R

    INSTG8R Ancient Guru

    Messages:
    1,659
    Likes Received:
    95
    GPU:
    Nitro+ 5700XT
    hmm 7647 on a 2.4C OC'd to 3.2
    I guess thats not so bad
     
  17. chennhui02

    chennhui02 Member Guru

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    is there any difference between pro and lite version? lite without sse2 scores?
     
  18. papasmurf2217

    papasmurf2217 Active Member

    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG 6800 Ultra OC @ 435/1200
    Wow, either I got something wrong or my comp sucks at this test :0. I get 6839 when my comp is at 3.64 and about 6452 when I am at 3.2. This must be a big dual channel memory tester, cuz I'm running single channel :/. Damn P4S800...
     
  19. Psychosematic

    Psychosematic Ancient Guru

    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX 570 @ 800/1600/2000
    Well some of us with A64 764's are single channel as well (like myself) and we're managing decent scores.

    I'm almost 8000 @ 2.4GHz, Single Channel
     
  20. blkspade

    blkspade Master Guru

    Messages:
    609
    Likes Received:
    19
    GPU:
    Leadtek Nvidia Geforce 6800 GT 256MB
    Dang I am just ahead of you at 2.2ghz with my AXP board has dual channel but the but the cpu doesn't use the bandwidth so kinda acts as single in a way.
     

Share This Page