HD5850 hooked up to HDTV

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon' started by lambchop, Jul 15, 2010.

  1. lambchop

    lambchop Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    None
    Hello, has anyone else been having problems with this? I have my HD 5850 hooked up to my toshiba, all the settings are correct(worked fine with nvidia card) but it won't go fullscreen, there are big black borders around it. Are the drivers not recognizing my tv properly or something, the edid info or whatever it's called? i have tried 10.5 and 10.6 and i get the same result...i fail to see why it's not working properly? Don't know if these pics of catalyst will help but i will put them up anyway.

    http://img801.imageshack.us/f/30745195.jpg/

    http://img713.imageshack.us/f/12121.jpg/

    Cheers!
     
  2. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    Last edited: Jul 15, 2010
  3. lambchop

    lambchop Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    None
    Actually doesn't matter, just found out the answer in another thread! damn...has been bugging me for ages and i fix it within 5 mins. Typical....
     
  4. ajua

    ajua Master Guru

    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX HD5850 Black Edition
    Do you care to share the info with us? Just to know...
     

  5. jskyg

    jskyg Master Guru

    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    GPU:
    powercolor 5850@775/1125

Share This Page