HD 4770 flickering and lock ups

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by Kopzr, Aug 9, 2011.

  1. Kopzr

    Kopzr New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX Radeon HD 4770
    Hello everybody

    First of all excuse me for my poor english, i'll try to explain my problem the best i can.

    As you can see i have a rather old VGA, which was never overclocked (despite a few failed attempts) since whenever i increased memory clocks my screen started to flicker in any game. Found out today it was powerplay, making clock jumps. I managed to disable it using a catalyst preset (editting the xml), but i can't get afterburner to work.

    It will either reactivate powerplay (when i disable AMD overdrive), or it will reset the clocks when i hit apply :bang:

    Also, when i set it to 'overclock on start up' it will freeze my computer as soon as CCC loads up (thats what it looks like, as windows run for about a minute before locking up, no CCC icon on the tray)

    I already tryied to set profiles for 2D-3D modes on afterburner, but it didn't seem to work

    I am currently running on catalyst 11.8 preview.
     
    Last edited: Aug 9, 2011
  2. Kopzr

    Kopzr New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX Radeon HD 4770
    Updating:

    I've flashed an ASUS bios, did a clean install of CCC and got it to work, but now i can't change the voltage.

    It is unlocked, i can change the voltage in the program, but when i run furmark GPU-Z shows that the voltage is at 1.0 (stock)

    Heres a screen:
    [​IMG]

    Any clues to what might be going on?
     
    Last edited: Aug 9, 2011
  3. msi-afterburner

    msi-afterburner Master Guru

    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI N275GTX Lightning
    GPU-Z didn't actually show the real voltage but driver's result. So it's normal you can't see any difference.
     

Share This Page