Halo returns to PC in Russia

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by darrensimmons, Mar 25, 2015.

  1. darrensimmons

    darrensimmons Ancient Guru

    Messages:
    1,570
    Likes Received:
    33
    GPU:
    RTX 2080 TI DUKE OC
  2. SerotoNiN

    SerotoNiN Ancient Guru

    Messages:
    3,433
    Likes Received:
    1,054
    GPU:
    EVGA RTX 2080
  3. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Moderator Staff Member

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    13
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    April fools is a week early lol.
     
  4. KrzYsieK8926

    KrzYsieK8926 Master Guru

    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI HD 7770 Ghz Edition
    Will suck anyway, free to play on Halo 3 engine. I'm expecting a lot of micro transactions.

    What they did to Halo man, MS is ruining their exclusives.
    Rare, Fable, PGR/Bizarre. I said it earlier, and sadly, it's true. Just wait and see what smart heads will come up with for next Gears, without Epic, I'm sure MS will think of something great for the series.
    So that's their focus on and support for PC gaming, ha?
     
    Last edited: Mar 25, 2015

  5. KissSh0t

    KissSh0t Ancient Guru

    Messages:
    7,263
    Likes Received:
    1,558
    GPU:
    ASUS RX 470 Strix
    This is like Microsoft saying **** you to every legit pc halo fan in the world...
     
  6. fr33jack

    fr33jack Maha Guru

    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    3
    GPU:
    1050Ti @1.9/ 9.0GHz
  7. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,806
    Likes Received:
    448
    GPU:
    GTX 1060 G1
    I'm just happy that Halo is coming home to PC in a guise more suited to what I'd actually play. I played other F2P games such as Planetside 2, Warframe and more importantly Tribes Ascend all to death so it's hardly the worst model there is if done correctly.

    Plus I always said Halo would return to PC in some form alongside maybe Windows 10 but nobody ever believed me. :)

    Just don't utter the words MCC in the same breath as you will completely jinx it.
     
    Last edited: Mar 25, 2015
  8. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    So who wants to test this out?

    Just follow these instructions ->http://gamingtheater.net/halo-online-play-now/2015/, ang you're good to go.

    This is a leaked build and IT IS ALPHA
    This is a leaked build and IT IS ALPHA
    This is a leaked build and IT IS ALPHA
    This is a leaked build and IT IS ALPHA
    This is a leaked build and IT IS ALPHA
    This is a leaked build and IT IS ALPHA


    Note: The only thing you can do is load up different maps and run around by yourself atm. Its safe to assume that if MS doesn't bring this to NA, EU etc sooninsh, then a pm server will probably be put together by the community..somehow. Tungle?

    The final product is indeed coming to NA and EU, though not sure of when, but its happening.


    There is a helpful thread over at Overclock . net if you're having any issues.
    http://www.overclock.net/t/1548483/gt-halo-online-play-now/20

    Video tutorial:
     
    Last edited: Mar 29, 2015
  9. Damien_Azreal

    Damien_Azreal Ancient Guru

    Messages:
    10,218
    Likes Received:
    1,332
    GPU:
    Gigabyte 1070 Ti
    Only care if it's campaign.

    And specifically if it's HALO 4's campaign. As, it's the one I've enjoyed the most.
    And really, that online mode is using HALO 4 assets.... just bring the rest of the damn series over already.
     
  10. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    Fair enough. Give me Halo 3 single and mp and Ill be happy even if the never release another Halo game on pc again. The series was dead to me after H3, the rest were melodramatic hogwash imo. 343 is terribad dev. Halo 2 s/mp still works on pc, so im gonna play some of that today since I've now caught a buz.

    Got the alpha up and running and at 1080p (couldn't go higher for some reason) its runs smooth as anything. Even when Halo online becomes available in our region, I wont be playing it as f2p is just as bad as dlc and paying for graphical enhancements.

    MS can sod off.
     
    Last edited: Mar 29, 2015

  11. Darkest

    Darkest Ancient Guru

    Messages:
    10,123
    Likes Received:
    100
    GPU:
    HD7950
    PC based Halo 1 Blood Gulch CTF = Best multi fps play ever imo.
     
  12. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    Some screens I took, Settings and in game.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 29, 2015
  13. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,806
    Likes Received:
    448
    GPU:
    GTX 1060 G1
    I can get the game to load up just fine using the modded exe but it then just shows a sign in screen and I can't press on anything to log in? Any way to bypass?
     
  14. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    find cmd.exe using the search function in windows, then copy it to the halo directory.

    then using notepad, make a .cmd file (by renaming the txt extension to .cmd) and place inside it:
    make another .cmd file called MapName (choose a map you want to play) and inside that .cmd place
    Next, make a .bat file and inside that place:
    What this will do is boot the game, wait 10 seconds for the loading to complete, then load the map Turf.

    Map Names:
     
    Last edited: Mar 29, 2015
  15. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,806
    Likes Received:
    448
    GPU:
    GTX 1060 G1
    Thanks for that man but it still does not work for me, no idea what I could be doing wrong as I've even followed what others have done on youtube too as well as your directions.

    Thanks anyway. :)
     

  16. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
  17. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,806
    Likes Received:
    448
    GPU:
    GTX 1060 G1
    Yeah exact same method and exe I have been using also. Wondering if it's a cmd issue as it sometimes comes up as not recognised internal/external when I attempt to launch.
     
  18. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    can you post a screenshot of whats in you halo dir. Or even list it.


    Also, 17 hours old, but still.:D
    http://www.reddit.com/r/halo/comments/30mgdn/halo_online_english_support_website/
     
  19. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,806
    Likes Received:
    448
    GPU:
    GTX 1060 G1
  20. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    ah! easy (i hope). You need to locate cmd.exe and copy it to the Halo directory.

    C:\Windows\system32

    You dont start the game using the eldorado.exe.
    You use cmd prompt and type eldorado, hit enter, wait till you see the login screen, atl-tab, type the map load command and your choice of map, hit enter and you'll see the game starting to load the map. Or use the method above that i posted.

    Just saw this in the Halo 4 thread at Neogaf.
    [​IMG]
    Beautiful!
     
    Last edited: Mar 29, 2015

Share This Page