Grand Theft Auto 5 Thread Pt. 3

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by WhiteLightning, Apr 14, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AndreasGuido

    AndreasGuido Ancient Guru

    Messages:
    4,986
    Likes Received:
    55
    GPU:
    MSI GTX 970
    Dont you have to be level 12 to be able to start heists? I need to find proper settings first then i can do online :) but we will, dont worry!
     
  2. LuckyNumber8

    LuckyNumber8 Master Guru

    Messages:
    847
    Likes Received:
    79
    GPU:
    0
    Agree, the difference between default and extended draw distance is also noticeable for me (textures are sharpes, higher objects details).

    http://postimg.org/image/9493p52pj/full/
    Draw distance is extremely impressive in this game on max.

    But something is wrong with MSAA in this game. Grass blade are way too thin, just look guys

    http://postimg.org/image/3zwa7vb25/full/
    http://postimg.org/image/oditpisal/full/

    http://postimg.org/image/ek1mcpq65/full/
    http://postimg.org/image/bwc62cx4t/full/

    One way or another, gta5 is the best looking sandbox right now:).
    [​IMG]
     
    Last edited: Apr 17, 2015
  3. Netherwind

    Netherwind Ancient Guru

    Messages:
    7,833
    Likes Received:
    1,663
    GPU:
    MSI 3080 Gaming X
  4. Pey

    Pey Master Guru

    Messages:
    710
    Likes Received:
    11
    GPU:
    ASUS GTX 980 STRIX @ SLI

  5. fr33jack

    fr33jack Maha Guru

    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    3
    GPU:
    1050Ti @1.9/ 9.0GHz
    Crap or not...he is not a tech savvy...or a gaming genius of some sort...neither he is presenting himself this way. But I like his voice and british accent...and how he telling the truth about some developers and publishers bullsh*t which these fellas trying to feed their clients all the time. It's entertaining and witty...I like his jokes. Same goes for Jingles and all. Why? Out of curiosity, which channel you considering to be not a crap on utb?
     
  6. evilkiller650

    evilkiller650 Ancient Guru

    Messages:
    4,804
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 980ti AMP! Extreme
    I am going to wait till I get a new system (probably on 3xx releases) with 4k display, till I try this gem of a game out!
     
  7. Danwillysxi

    Danwillysxi Master Guru

    Messages:
    454
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2080Ti
    Interesting... how do I set a .exe to be high priority?
     
  8. Amaze

    Amaze Ancient Guru

    Messages:
    3,979
    Likes Received:
    1,126
    GPU:
    1070ti 2126/4350
    Only way I know is to run the game, then ctrl+alt+del, task manager and look for gtav.exe in processes. Rightclick to set priority.
     
  9. Amaze

    Amaze Ancient Guru

    Messages:
    3,979
    Likes Received:
    1,126
    GPU:
    1070ti 2126/4350
    By the way, noticed this eye-sore while walking the dog.

    http://i.imgur.com/MnZKHIW.jpg

    Is it from the San Andreas game? Only reason I can think of why it looks so bad. Why not make a new one.
     
  10. scatman839

    scatman839 Ancient Guru

    Messages:
    14,131
    Likes Received:
    533
    GPU:
    1080, KD55XD800
    In that thread there is an automated script to do that stuff though, I would use that instead of alt tabbing as alt tabbing seems to cause a memory leak and crash the game after some time.

    Also, killing the launcher might crash the game.

    And rockstar or AMD have still not acknowledged the AMD laptop issue.
     

  11. nhlkoho

    nhlkoho Ancient Guru

    Messages:
    7,752
    Likes Received:
    362
    GPU:
    RTX 2080ti FE
    I don't watch any of these "review" channels. I could really care less what somebody else's opinion of a game is. I'm the one playing the game, so the only opinion that matters is my own.
     
  12. Dorlor

    Dorlor Banned

    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x evga 780 ti sc acx
    I should hope so - since this game is using several nvidia features, it would be wierd if they didnt.
     
  13. scatman839

    scatman839 Ancient Guru

    Messages:
    14,131
    Likes Received:
    533
    GPU:
    1080, KD55XD800
    There are people now who will literally not play a game until he gives the OK in a port report or first impression.

    Personally I find some benchmark stats enough.

    Course, I bought the game and its broken on amd laptops though.
     
  14. insomniahd

    insomniahd Master Guru

    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 480 GTX
    anyone with a GTX 480 how does it run ..?

    and what settings and fps?

    and please also answer anyone with amd phenom II 1090T @4 GHZ .?
     
  15. Dorlor

    Dorlor Banned

    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x evga 780 ti sc acx
    Holy shizzle, i just looked at hardware data after a 5 hour playing session in gta 5.

    Look at what the maximum physical ram usage is !

    http://i.imgur.com/yIdAyEy.jpg

    Thats over 12gb ram used, with nothing but the game running! :O

    I think i must have had the memory leak :S
     
    Last edited: Apr 16, 2015

  16. fr33jack

    fr33jack Maha Guru

    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    3
    GPU:
    1050Ti @1.9/ 9.0GHz
    Process Lasso ...kinda automated task manager with some few (or many for some) useful features which one can be too lazy to manual tweak it.
     
  17. Solfaur

    Solfaur Ancient Guru

    Messages:
    7,614
    Likes Received:
    1,076
    GPU:
    GB 3080Ti Gaming OC
    Yeah there is a memory leak when alt-tabing. It will be fixed at some point I bet.
     
  18. Danwillysxi

    Danwillysxi Master Guru

    Messages:
    454
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2080Ti
    Only in some scenarios am I glad I spent the extra cash on 16gb of RAM. This is one of those scenarios :nerd: I'm sure it will be picked up and fixed.
     
  19. MikeG

    MikeG Master Guru

    Messages:
    362
    Likes Received:
    33
    GPU:
    Nvidia RTX 2080 Ti
    Speaking of a 4k screen mentioned earlier, can a 4k big screen TV provide about as good a visual experience as a 4k PC monitor? Or 2k vs 2k. A TV is bigger considering the biggest PC monitor is 34" to 39" I believe. And I think TVs have brighter and possibly more vivid colors than PC monitors?

    I guess the consensus is a PC monitor is better for graphics because of the goodies it can show like bloom that a TV can't. But maybe for some of you a big screen TV gives an overall better visual environment.

    Btw I'm playing GTA V on my system listed to the left on a 27" Samsung 1440 res PC monitor.
     
  20. Netherwind

    Netherwind Ancient Guru

    Messages:
    7,833
    Likes Received:
    1,663
    GPU:
    MSI 3080 Gaming X
    So about my GTA Online question a few pages back..? :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page