Geforce game ready driver 359.00 whql

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by norton, Nov 19, 2015.

  1. CalinTM

    CalinTM Ancient Guru

    Messages:
    1,599
    Likes Received:
    10
    GPU:
    MSi GTX980 GAMING 1531mhz
    Loooool, this driver package, needs internet connection to install. It downloads something, didn't saw, cuz was too quick....weird...
     
  2. TitusTroy

    TitusTroy Member Guru

    Messages:
    121
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    that sucks for multi-GPU users...I recently played through the entire game with my single GTX 970 but I needed to disable Nvidia smoke/fog otherwise the game would crash often...even after disabling it I would still get the occasional crash along with stuttering and frame rate drops (mostly in the Batmobile)
     
  3. norton

    norton Master Guru

    Messages:
    210
    Likes Received:
    52
    GPU:
    GTX970 G1 Gaming
    even GTX980 TI cant handle Assassin's Creed Syndicate on 1080p with max setting with FXAA at 60 FPS really nice work nvidia ruining every game with those Crappy effects
    [​IMG]
     
  4. Evele

    Evele Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Sapphire 5700 XT
    Custom resolutions via NV control panel on Windows 10 64-bit is still broken. Been this way for the last three releases.
     

  5. Singleton99

    Singleton99 Maha Guru

    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    85
    GPU:
    Aorus-Extreme-1080TI

    Even my two cards cannot maintain 60 fps @ 2560x1440p max setting,,, what a shambles Nvidia ...

    I'm seriously going to consider not going sli next time around , what a foul i feel right at this minute ,all this money and not getting my 60fps.....:puke2:



    UPDATE a got a game update not long ago and things have improved for me now ,,, game version for me is now 1.12 ( i posted this in the game section -- (i must admit that fps do seem to be improved for me atm ( not in london yet )
    I now have all maxed out and Fxaa getting 65-102 frps in this train yard where you have to drop barrels on the bad guys to kill em and it's raining ,

    no Txaa still kills the framerate 48-54 with txaa 2

    just seen gpu usage on both cards at 80%
    Assassin’s Creed: Syndicate –

    Patch 1.12 Changelog:

    Improved Multi-GPU functionality
    Improved PCSS and HBAO+ render quality
    Added VRAM Meter in Video Options
    Added HBAO+ Ultra parameter in Graphic Options
    Fixed various window mode issues
    Fixed Alt+Tab issue in Fullscreen mode
    Fixed issues on switching displays in Fullscreen
    Fixed various render issues
    Fixed various UI issues
    Fixed various online issues
     
    Last edited: Nov 19, 2015
  6. archie123

    archie123 Ancient Guru

    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Aorus 1080ti Extreme
  7. A49ER08

    A49ER08 Member Guru

    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    GPU:
    evgaRtx3080XC3Ultra
    anyone know how to properly run Fallout 4 on windowed mode with a 144hz -GSync monitor?

    I'm sure these drivers didn't do anything to address that issue lol
     
  8. dr_rus

    dr_rus Ancient Guru

    Messages:
    2,970
    Likes Received:
    338
    GPU:
    RTX 2080 OC
    What's "properly optimized"? The only AC which I've had some issues with because of its love for single core CPUs is AC1. Every other AC I've tried was technically very good.

    Never had any issues with Unity on PC.
     
  9. Pyrage

    Pyrage Master Guru

    Messages:
    394
    Likes Received:
    39
    GPU:
    580 CF@ 1470
    I just don't understand why do they have to fill the game with gameworks crap if it forces you to play the game @ 30fps even with top tier cards?

    I'm not going to get a tri-sli 980 ti setup just to run 1 damn game @ 60. This console crap of "cinematic 20-30fps" has to stop, it's a slap in the face of pc gamers.
     
  10. nevcairiel

    nevcairiel Master Guru

    Messages:
    744
    Likes Received:
    285
    GPU:
    3090
    "Next driver" for nvidia means next feature release, so next full driver branch, not a new game ready driver from the same branch. Probably in december.
     

  11. cyberfredxxx

    cyberfredxxx Member Guru

    Messages:
    141
    Likes Received:
    10
    GPU:
    WF 780 GTX
    I dont think it s nvidia problem , buut ubisoft s...cks for optimize their game....
    I hate ubisoft :(
     
  12. kilyan

    kilyan Master Guru

    Messages:
    593
    Likes Received:
    7
    GPU:
    evga 1080 sc gaming
    Good driver and actually i'm surprised of syndicate, it is very smooth , looks very good(all maxed on 1920x1080 except shadows on high and no antialiasing of the game but smaa..
     
  13. GanjaStar

    GanjaStar Maha Guru

    Messages:
    1,149
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI 4G gtx970 1506/8000
    works fine here even since it's been fixed with the 358.xx driver.
     
  14. KenpoJuJitsu3

    KenpoJuJitsu3 Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x EVGA 1080Ti FTW3
    You're either in the fortunate minority or you played it a fair bit after launch when it was properly patched. Unity's state at launch is well documented, as are the lengths Ubisoft went through to appease people afterwards.
     
  15. HeavyHemi

    HeavyHemi Ancient Guru

    Messages:
    6,956
    Likes Received:
    961
    GPU:
    GTX1080Ti

    Said everyone about Crysis 1....
    in 2007.
     

  16. GeniusPr0

    GeniusPr0 Maha Guru

    Messages:
    1,255
    Likes Received:
    17
    GPU:
    RTX 3060 Ti FE
    Arctic Islands please don't suck....
     
  17. dr_rus

    dr_rus Ancient Guru

    Messages:
    2,970
    Likes Received:
    338
    GPU:
    RTX 2080 OC
    Really? How exactly does it force you to play the game @ 30 fps? Is it standing behind you with a gun when you're choosing your settings and shoots you in the back if you disable the ones which your PC can't handle?

    Played it at launch, never had any issues, the game was hard on GPU but that's not a problem if you can make it run at 60 fps by disabling some settings.

    As far as I remember all Unity's issues were on consoles where it hardly ran on 20 fps with no way of turning things off to get better performance.
     
    Last edited: Nov 20, 2015
  18. KenpoJuJitsu3

    KenpoJuJitsu3 Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x EVGA 1080Ti FTW3
    To be fair, Unity's launch issues were less performance issues and more graphical bugs as well as game breaking bugs. The launch state of the game prompted Ubisoft to pull the Season pass from sale and give away free copies of The Crew, Far Cry 4, Watch_Dogs, AC: Black Flag, etc. as compensation.
     
  19. khanmein

    khanmein Ancient Guru

    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    71
    GPU:
    EVGA GTX 1070 SC
    Assassin’s Creed: Syndicate need i7 ???

    i5 all bottle-neck what a game.

    i still think ubisoft is crap!
     
  20. norton

    norton Master Guru

    Messages:
    210
    Likes Received:
    52
    GPU:
    GTX970 G1 Gaming
    my i5 clocked at 3.7 GHZ and CPU usage at 100% on all 4 cores in game and sometimes i get freezes :bang:
     

Share This Page