GeForce ForceWare 260.89 Beta Download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by sarditia, Oct 11, 2010.

?

260.89 Beta Rating:

Poll closed Oct 25, 2010.
  1. Better than 260.63

    102 vote(s)
    55.7%
  2. Worse than 260.63

    13 vote(s)
    7.1%
  3. The same.

    52 vote(s)
    28.4%
  4. Not good at all.

    16 vote(s)
    8.7%
  1. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    yeah, me too, but Vantage, Unigine, and even Crysis scores is what helps sell cards.
    Quite often i will be pleased at visually stunning benchmark getting great scores, then i will start up a visually average game, and get average performance, which is nice and annoying.

    Trying to bench as many games as possible, with as many drivers as possible at the moment before testing these, its boring as heck, but at least i will know which ones are best for this card, for the games i play.
     
  2. ErebusGR

    ErebusGR Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX460 1GB
    My bad then, I should have searched the forums before asking. Thanks anyway!
     
  3. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,169
    Likes Received:
    13
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    FIX LOST PLANET 2 BLUE SCREEN

    1. ccleaner > driver sweper 2.5 > reinstal 260.89 driver
    2.reinstal dx and gfwl
    everething ok now i in episode 3
    lever 9

    DX9 99% gpu usege (59 C gpu) room 27 C

    good work nvidia an carpcom

    waiting for dmc 5
     
    Last edited: Oct 11, 2010
  4. Gaizokubanou

    Gaizokubanou Maha Guru

    Messages:
    1,247
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD 7970
    I didn't have much problem with 260.63, and this one isn't much different for me so far.
     

  5. bobmitch

    bobmitch Master Guru

    Messages:
    479
    Likes Received:
    67
    GPU:
    EVGA RTX 2080 TI XC
    Interesting enough. Single GTX 470. Gave a positive but got mixed results. 1. My 3D Vantage scores were way up. However, I was clocking 775/1550/1800...which I cannot do now. I max out at 770 / 1540 / 1800 Not a big deal.
     
  6. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,405
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    its here since 260.xx driver and yea its known for some time now.. 4-5 driver releases, that's why i said like i said xD

    lol dont take it to personally :nerd:
     
  7. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
    Some benchmarks with my rig , see signature (no dx10 cards)

    DRIVER 260.89 Beta.

    All @1920x1080

    BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 high, DX10 ,AA 8x MSAA , AF 16 , HBAO OFF.
    min: 69 FPS
    max: 159 FPS
    av: 98 FPS

    DIRT2:16 XCSAA ,DX9 all max out.
    av: 97.8 FPS
    min: 85 FPS

    Batman AA. : AA 16XQ ,DX9, Physx high , all max out.
    min: 55 FPS
    max: 138 FPS
    av: 101 FPS

    JUST CAUSE II AA 8 , AF 16 ,DX10, SSAO OFF , Bokeh Filter OFF , all max out.
    AV: 50.26 FPS

    RES 5 : AA C16XQ , DX10 , all max out.
    av: 117.8 FPS

    METRO 2033: settings HIGH , DX10, AA 4 , AF 4.
    Prologue :
    min: 32 FPS
    max: 72 FPS
    av: 48 FPS

    FAR CRY 2: Ultra High , DX10 , AA 8.
    min: 62.92 FPS
    max: 121.14.
    av: 84.94.

    LARA CROFT guardian of light all max out , AA 16 , AF 16.
    min: 149 FPS
    max: 196 FPS
    av: 158 FPS

    FIFA 11:all max out , MSAA 4.
    min: 189 FPS
    max: 245 FPS
    av: 220 FPS
    with my sli profile , true sli renders on max 4 gpu's and not single like nvidia profile :
    My profile :
    Code:
    Profile "FIFA Soccer 2011"
        ShowOn GeForce
        ProfileType Application
        Executable "fifa.exe"
        Setting ID_0x00d55f7d = 0x00000044
        Setting ID_0x1033cec1 = 0x00000003
        Setting ID_0x1033dcd2 = 0x00000004
        Setting ID_0x10930f46 = 0x00000001
        Setting ID_0x1095def8 = 0x02400005
    EndProfile
    NVIDIA default profile:
    Code:
    Profile "FIFA Soccer 2011"
        ShowOn GeForce
        ProfileType Application
        Executable "fifa.exe"
        Setting ID_0x00d55f7d = 0x00000044
        Setting ID_0x1033cec1 = 0x00000001
        Setting ID_0x1033dcd2 = 0x00000001
        Setting ID_0x1095def8 = 0x00000104
    EndProfile
     
    Last edited: Oct 11, 2010
  8. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,169
    Likes Received:
    13
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    why all games not fully max out
     
  9. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    F1 2010 as I said better, Bad Company 2 still sux with gpu load @40-55% but still fps at 40-55, very seldom over or at 60fps. Its like the driver is forcing the gpu to not utilize the gpu to max capasity or something? Almost all my new games are running badly on my 460, much worse than they should.
     
  10. civato

    civato Master Guru

    Messages:
    918
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xGTX570 sli on H2O EK
    They are all max out , except METRO 2033 and JUST CAUSE 2.
    If I max these out framrate drops are to big.



    I got GPU load of 97% on both my gpu's in BFBC2. Bad luck for you , FPS is good, min : 69 FPS max : 159 FPS av: 98 FPS.
     
    Last edited: Oct 11, 2010

  11. antonyfrn

    antonyfrn Maha Guru

    Messages:
    1,269
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA GTX 1070 FTW
    CoreAVC 2.0 still screwed with these drivers "sigh"
     
  12. 3x3cUt0r

    3x3cUt0r Master Guru

    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 Ti Gaming 6G
    :puke2: Your pirated game doesn't work?
     
  13. harkinsteven

    harkinsteven Ancient Guru

    Messages:
    2,942
    Likes Received:
    119
    GPU:
    RTX 3080
    Because its disabled automatically when you use high quality texture.
     
  14. AmigaWolf

    AmigaWolf Master Guru

    Messages:
    546
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GeForce GTX 1080
    No, still dose sh*t stutter in movies with MPC-HomeCinema.1.4.2499.0. on
    EVR Custom Pres. **, come on Nvidia whats the problem, why can't you make
    a good drivers since Geforce Win7 x64 258.96 WHQL.

    It is smoother with MPC-HC+madvr but still got 1 stutter.

    Maybe it's a cuss, i hope so gone look at another TV show to make sure.

    UPDATE: no, i still have stutters in TV shows and Movies, but with
    MPC-HC+madvr the TV shows and Movies play smooth, OK i got 2 stutters but
    it runs a lot smoother then on EVR Custom Pres. **, thats one plus point:)
     
    Last edited: Oct 11, 2010
  15. PirateNeilsouth

    PirateNeilsouth Ancient Guru

    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    980 OC
    Don't you mean stutter ? , i have shutters in my house lol
     

  16. AmigaWolf

    AmigaWolf Master Guru

    Messages:
    546
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GeForce GTX 1080
    Ow yes stutter, thanks.

    I update my post:)
     
  17. PirateNeilsouth

    PirateNeilsouth Ancient Guru

    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    980 OC
    I've hit a major bug , baldurs gate 2 with widescreen mod is unplayable... the screen goes crazy , was fine with previous drivers :bang:

    Had to reinstall widescreen mod and select another resolution :3eyes:
    1368x768
     
    Last edited: Oct 12, 2010
  18. cowgawd7

    cowgawd7 Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Diamond 5850 1GB
    hi after installing these drivers im unable to get the nvidia performance thing to work for overclocking my cpu its just a regular nvidia control panel anyone know how to get the performance program to open
     
  19. sykozis

    sykozis Ancient Guru

    Messages:
    22,075
    Likes Received:
    1,234
    GPU:
    MSI RX5700
    200pts is Vantage is just a few mhz on GPU or shutting down your AV app first. Nothing to get excited about. In most cases, 200pts is within the margin of error for a high-end card.

    The GeForce 9 cards are all based on G92 or a derivative of the G92 GPU....not really much nVidia can do to further improve performance after roughly 3 years worth of drivers put towards that architecture. nVidia is relying on people upgrading to the GTX400 series cards to turn a profit....so, improving performance on the GTX200 series isn't really in nVidia's best interest. Also Dx10 is done and Dx11 is here...no reason for nVidia to keep pushing to get every ounce of performance from a card that doesn't support the current Dx version.
     
  20. apoc_reg

    apoc_reg Master Guru

    Messages:
    569
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 480
    Get graphical errors in Arcania gothic 4 with these drivers compared to 260.63

    Black charecter models appear at times. Rolling back
     

Share This Page