Geforce 385.12 beta

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by robalm, Aug 1, 2017.

  1. Fumz

    Fumz Member Guru

    Messages:
    166
    Likes Received:
    16
    GPU:
    Evga 1080Ti sc black icx
    Just installed, hit reddit (firefox), got a black screen.

    edit

    Battlefield 1 is a lot smoother. With 384.xx I would always get these dips in fps that are really hard to explain? I cap at 150, and for the most part, fps stays at 150, but a "dip" down to 120 fps would feel like a dip down to 30 fps. It was very strange. Just ran through a few maps and no dips... or at least nothing happened that made the game feel as if it were 30 fps... so yeah, keeping these for a while.
     
    Last edited: Aug 13, 2017
  2. kx11

    kx11 Ancient Guru

    Messages:
    3,512
    Likes Received:
    553
    GPU:
    RTX 3090
    soooo i did DPC latency test and i got good results


    this is with Chrome window open
    [​IMG]



    this is with chrome minimized to taskbar
    [​IMG]
     
  3. khanmein

    khanmein Ancient Guru

    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    72
    GPU:
    EVGA GTX 1070 SC
    Report to Mozilla & try the latest Mozilla Firefox 55.0.1.
     
  4. BuildeR2

    BuildeR2 Ancient Guru

    Messages:
    2,910
    Likes Received:
    152
    GPU:
    MSI 2080 Ti GX Trio
    That looks fine, but I am fairly sure that program doesn't work with Windows 10. You would need to use something like LatencyMon to get a real idea.

    I'm getting really tired of the blackscreen stuff that I've had with any and all 382.xx, 384.xx and this 385.12 driver. Was waiting for FF 55 to come through but they pulled it for some reason. I'll have to try 55.0.1 soon.
     

  5. Klementh

    Klementh Master Guru

    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Zotac 1060 3GB
  6. khanmein

    khanmein Ancient Guru

    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    72
    GPU:
    EVGA GTX 1070 SC
    I don't like Mozilla. I'm sticking with my Google Chrome very stable no issue.
     
  7. tensai28

    tensai28 Maha Guru

    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    366
    GPU:
    2080ti MSI X TRIO
    I just gave these a go and performance is pretty smooth like the last drivers I was using (384.80). Benchmark scores are lower but game performance seems the same. I don't know why but visual quality seems better for some reason. Maybe placebo.
     
  8. Prophet

    Prophet Master Guru

    Messages:
    822
    Likes Received:
    14
    GPU:
    Msi 680 Gtx Twin Frozr
    My machine locked up after installing these and I had some fps dips I usually don't. I suspect these issues are related. Anyways, back to older driver, shame these were really nice otherwise.
     
  9. archie123

    archie123 Ancient Guru

    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Aorus 1080ti Extreme
    I think i misunderstood this ........

    reading it as gsync ON vsync OFF :p
     
    Last edited: Aug 13, 2017
  10. reeven

    reeven Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX GTX280 750/1450/3000
    do not use DPC LATENCY, its not for win10.
    use LatencyMon......common guys....
     

  11. evgenim

    evgenim Master Guru

    Messages:
    237
    Likes Received:
    17
    GPU:
    RTX 2060 OC
    DPC Latency shows incorrect graph since Win8.
     
  12. AsiJu

    AsiJu Ancient Guru

    Messages:
    7,617
    Likes Received:
    2,475
    GPU:
    MSI 6800XT GamingX
    Thanks for sharing, that's all I need to know :)

    Still on 382.05 which is solid but had an Access violation crash in Hellblade so thought I'd try an up-to-date driver (.05 doesn't recognize Hellblade yet).
     
  13. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,232
    Likes Received:
    1,949
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Yeah, i usually don't praise it unless its also stable with my max cpu Oc, and so far these are the best. All others had some sort of stability issue e.g. game freeze and later had to hard reset.. (by very demanding cpu games: gta5, divison, cod bo3, ffxiv bloodborn?, natural selection2, rift, daying light, killing floor2, batman arkham knight, etc)

    No black screen in firefox either.
     
    Last edited: Aug 13, 2017
  14. peppercute

    peppercute Master Guru

    Messages:
    459
    Likes Received:
    104
    GPU:
    Msi 2080Ti TRIO
    dell
     
    Last edited: Aug 14, 2017
  15. EdKiefer

    EdKiefer Ancient Guru

    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    284
    GPU:
    MSI 970 Gaming 4G
    I doubt that will happen, and I doubt anything will change as Nvidia doesn't have to do anything (according to rumors Vege56=1070 ref and Vega64=1080FE).
    This is a yr after release, there probably planning next release, but there is an easy option they left on the table for 1070 and that would be to release with DDR5x memory, I know org they didn't do this cause it would be to close probably in many apps/games to a 1080.
     

  16. dr_rus

    dr_rus Ancient Guru

    Messages:
    3,074
    Likes Received:
    435
    GPU:
    RTX 3080
    Vega killer was released 14 months ago.
     
  17. Seko

    Seko New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD R9 290 4GB
    Hey folks, I read through several threads and couldn't find a definite answer to whether the 1080Ti also gets a boost in CAD software or not. Going by logic it should since it has the same piece of silicon as the Titan Xp (GP102), but then again Nvidia would lose potential Titan Xp customers by providing the same features on the cheaper card.
    Did anybody do a comparison on his 1080Ti with old and new drivers regardin CAD/Specviewperf? If the performance bump is exclusive to the Xp, I might drop the extra 500 bucks...
     
  18. RealNC

    RealNC Ancient Guru

    Messages:
    3,590
    Likes Received:
    1,770
    GPU:
    EVGA GTX 980 Ti FTW
    It does not. The perf change is exclusive to Titan.
     
    Seko likes this.
  19. Seko

    Seko New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD R9 290 4GB
    Did you test it if I may ask? Such a bummer if that's the case, guess the extra charge for the Xp will be worth for my usecase.
     

Share This Page