GeForce 372.70 WHQL driver download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by peppercute, Aug 30, 2016.

  1. Dragondale13

    Dragondale13 Maha Guru

    Messages:
    1,484
    Likes Received:
    212
    GPU:
    GTX 1070 AMP! • H75
    Yes it can.I just got off 368.95 before this one, another excellent driver that one is.
     
  2. tiliarou

    tiliarou Active Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    GPU:
    Nvidia 980M
    You keep on being off topic every time a driver comes out and people report problem. You said 50%, so the rest of 50% may have valid problem : YOU deal with it.
    What's the matter of criticizing a company for valid reasons ? This is normal : if you do business, be prepared to face criticisme, whether it's legitimate or not it will always exist and it's actually a sane behavior not to drink all the corporate speeches. I will cry whenever I have reason to because customers have the right to do so. I never said I would do so every time Nvidia release a driver. If you can't get over people complaining that's YOUR issue, not their.
     
  3. SlazsH

    SlazsH Active Member

    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 2080 Trio X
    New windows 10 anniversary update is out August 31, 2016.

    "Addressed additional issues with compatibility, remote desktop, BitLocker, PowerShell, Direct3D, networking policies, Dynamic Access Control (DAC) rules, Microsoft Edge, Connected Standby, mobile device management (MDM), printing, Fingerprint logon, and Cortana."

    "Freezing issues fixed in today's update."

    [​IMG]

    Testing right now. Maybe could improve some of the issues with the 372.** drivers -> OS? Lets see...
     
    Last edited: Sep 1, 2016
  4. gyigyo

    gyigyo Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    GPU:
    palit gtx 460 768mb
    ZOTAC 1060 AMP Rise of Tomb Raider still not working in dx12 its starting to work but after few minutes fps is dropping to 3-4 10, then I press alt+tab, its works again for a few second...
     

  5. khanmein

    khanmein Ancient Guru

    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    72
    GPU:
    EVGA GTX 1070 SC
    i never face any freezing issue during installation or updating. W10 is more stable for my side compare with W7/8

    14393.105 should fixed the powershell issue which is more critical.
     
    Last edited: Sep 1, 2016
  6. Carfax

    Carfax Ancient Guru

    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    465
    GPU:
    NVidia Titan Xp
    Yes, V-sync was enabled. The V-sync stuttering issue was fixed with the last driver set using the Vulkan path..

    That's my point. You don't know for sure that it's the driver causing the problem, because there is so much potential for software conflicts on PC.

    Myself, and many others have no issues with Doom Vulkan with or without V-sync enabled with the 372.xx drivers.
     
  7. khanmein

    khanmein Ancient Guru

    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    72
    GPU:
    EVGA GTX 1070 SC
    NVCP still slow loading when u click program settings. apparently, i had less than 20 games & imagine if got more than that?

    seriously NVCP need over-haul badly. radeon setting is way responsive.
     
  8. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    3,141
    Likes Received:
    271
    GPU:
    RTX 3080 Ti
    NV CP needs an update badly. It has delays when you switch to other options.
     
  9. sertopico

    sertopico Maha Guru

    Messages:
    1,160
    Likes Received:
    161
    GPU:
    EVGA 3080 FTW3 GU
    Always been like that... I don't understand why they don't make things faster. Everytime i change or apply a setting it just freezes for a few seconds (looks like some kind of CPU bottleneck due to bad coding). Luckily after installing the new drivers and modifying the usual options i don't open it anymore.
     
  10. pesticle

    pesticle Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    980GTX 4GB
    1080 user with 144hz monitor.

    No flickering bug here
     

  11. aufkrawall2

    aufkrawall2 Master Guru

    Messages:
    963
    Likes Received:
    179
    GPU:
    3060 TUF
    Did you try reducing texture detail?
    I have the vague feeling with DX12, the game can't fully make use of all available VRAM due to DWM reservation.
     
  12. haste

    haste Maha Guru

    Messages:
    1,389
    Likes Received:
    439
    GPU:
    GTX 1080 @ 2.1GHz
    That is weird. Since 369.05, DX12 runs actually faster than DX11 on my 1080.

    DX11 135FPS (369.05)
    DX12 144FPS (369.05)
    DX12 142FPS (372.70)

    Interestingly it takes 7.2GB of VRAM during some parts of the benchmark. DX11 takes almost half.
     
    Last edited: Sep 1, 2016
  13. CrazyBaldhead

    CrazyBaldhead Master Guru

    Messages:
    300
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 1070
    Christ.
     
  14. Steve30x

    Steve30x Master Guru

    Messages:
    496
    Likes Received:
    7
    GPU:
    XFX RX 5700 XT
    You called?
     
  15. maur0

    maur0 Master Guru

    Messages:
    810
    Likes Received:
    48
    GPU:
    point of view gtx 570 1gb
    and you tested 369.17?
     

  16. gyigyo

    gyigyo Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    GPU:
    palit gtx 460 768mb
    Only one driver is works for dx12 in that game and that was 368.95 EVERY OTHER DRIVER gave the same issue for me! so I'm the only one here with gtx1060 and that problem?
     
    Last edited: Sep 1, 2016
  17. gyigyo

    gyigyo Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    GPU:
    palit gtx 460 768mb
    I have 1060 not 1080...

    DX11: 92fps
    dx12 73fps
     
    Last edited: Sep 1, 2016
  18. CrazyGenio

    CrazyGenio Master Guru

    Messages:
    447
    Likes Received:
    32
    GPU:
    Msi rtx 2080ti trio
    interesting, not only has the same performance as 980, it has the same issues too, i remeber having the same with my 980, try to lower the textures from very high to high if you are using dx12 apparently there is some meory leak in that api since in dx11 even with a 4GB card like the 980 had 0 issues and now i bought at gtx 1080 to complete tomb raider DLC i see after putting myself in the game some hours the games uses all 8GB of vram, meanwhile in DX11 it only uses 5GB or so.

    So i think we just need to switch back to dx11, i think it's better, we even have VXAO ;)
     
  19. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,211
    Likes Received:
    1,941
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Right, so can COD Ghosts, BO3 and I played all 3 without stutter on 780GTX 3GB vram, yes RoTR at ultra.. But it also used a lot of system ram back then.. 16GB is a must if at 4GB vram or lower.
     
  20. SavagePotato

    SavagePotato Banned

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Quadro M6000

    its not a memory leak in the API, it's just less efficient memory management because it's in the hands of the devs and not the API. LL-API is a double-edged sword.

    VXAO is pretty but too taxing unless you're at 1440p on a Pitan X
     

Share This Page