GeForce 364.51 Beta driver download

Discussion in 'Frontpage news' started by Hilbert Hagedoorn, Mar 8, 2016.

  1. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    36,471
    Likes Received:
    5,502
    GPU:
    AMD | NVIDIA
  2. vdelvec

    vdelvec Member Guru

    Messages:
    154
    Likes Received:
    16
    GPU:
    Nvidia RTX TITAN
  3. ramon zarat

    ramon zarat New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD3000 1.8Ghz
    Not WHQL

    This driver is beta, not WHQL...
     
  4. haxzion

    haxzion Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GV-N2070GAMING-8GC

  5. TBPH

    TBPH Active Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 970 3.5+.5GB
  6. RzrTrek

    RzrTrek Ancient Guru

    Messages:
    2,352
    Likes Received:
    632
    GPU:
    RX 580 ❤ MESA 19.2
    A hotfix for the hotfix or what?
     
  7. Irenicus

    Irenicus Master Guru

    Messages:
    539
    Likes Received:
    79
    GPU:
    1070Ti OC
    It is indeed WHQL. I just downloaded it straight from Nvidia. File is 364.51-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql
     
  8. haxzion

    haxzion Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GV-N2070GAMING-8GC
    Nvidia reverted back to 362.00 as WHQL.Their latest driver 364.51 still has problems.
     
  9. inkscape

    inkscape Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI N760 TF OC 2GB
    364.47 & 364.51 Beta both gave me a negative performance impact than 359.06 in Black Ops 3 on a GTX 760.
     
  10. TBPH

    TBPH Active Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 970 3.5+.5GB
    I guess that means the driver is working as intended for Kepler users!
     
    Last edited: Mar 11, 2016

  11. intellimoo

    intellimoo Master Guru

    Messages:
    295
    Likes Received:
    8
    GPU:
    EVGA GTX 760 SC
    Reporting 364.51 WHQL as on nvidia download site now installed without issue, and no problems with the control panel applying settings (or showing 0 for all system info memory values) like 364.47 did here.
     

Share This Page