GeForce 353.38 Hotfix driver Download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by Cyris, Jun 26, 2015.

  1. netkas

    netkas Active Member

    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Many
    That's great, I have checked gtx980 and 750 ti as well

    980 - 12.1
    750ti - 11.0, but I think nvidia promised maxwell v1 to be 12.0 at least.


    Will need to try 290x later as well.
     
  2. CK the Greek

    CK the Greek Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    30
    GPU:
    GB 2060S,Gsync,3DV2
    From first day release these are installed and no problems so far,not at all. Seems really stable, very good work Nvidia.
     
  3. Scalarscience

    Scalarscience Member Guru

    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte GTX580 Classifie
    An OC wouldn't cause TDR's when no game is present, and none of my cards are OC'd.
     
  4. kx11

    kx11 Ancient Guru

    Messages:
    3,587
    Likes Received:
    595
    GPU:
    RTX 3090
    these drivers on windows 10 crashes in games especially when SLi is on
     

  5. otyg

    otyg Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    GPU:
    970
    These drivers are working great 4 hours in GTA V not one crash even had my card OC to 1500 MHz

    Haven't tried other games yet but so far so goo :)
     
  6. CPC_RedDawn

    CPC_RedDawn Ancient Guru

    Messages:
    9,179
    Likes Received:
    1,438
    GPU:
    6800XT Nitro+ SE
    Not sure if reported yet or not.

    But I found a bug, if I connect my second monitor up GPU1 sticks to 899MHz core speed and memory clocks stick to 3506MHz.

    I am using a 1080p GSYNC via Display Port and a 1080p monitor via HDMI.

    Once I disconnect the second monitor GPU1 clocks go back to normal idle 135/324
     
  7. CK the Greek

    CK the Greek Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    30
    GPU:
    GB 2060S,Gsync,3DV2
    Hm,weird bug, don't have any problem with two monitors connected similar as you have though second is with DVI, can you connect via DVI instead HDMI and test ?
     
  8. EdKiefer

    EdKiefer Ancient Guru

    Messages:
    2,724
    Likes Received:
    293
    GPU:
    MSI 970 Gaming 4G
    I don't have same setup, but have read many have issues with higher clock if your using a 144hz panel , once backed down to 120hz refresh rate and clocks go to idle .

    I think it is just that the load gets to a tipping point with the low idle clocks set by maxwell, that it has to bump up clocks .
    I wonder if a 324mhz idle clock would help.
     
  9. dr_rus

    dr_rus Ancient Guru

    Messages:
    3,175
    Likes Received:
    500
    GPU:
    RTX 3080
    I don't remember them promising anything on feature levels. GM107 is FL11_0 in DX11 and is unlikely to be any higher in DX12.
     
  10. El_Presidente

    El_Presidente Member Guru

    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Sitrix SLI
    These drivers crash at desktop like almost all after 350.12.
    Display has stop responding and recovered.
     

  11. pharma

    pharma Ancient Guru

    Messages:
    1,858
    Likes Received:
    656
    GPU:
    Asus Strix GTX 1080
    If you have time, switch your cards in their pcie slots. Probably not your problem but when I did this I found out my second card was artifacting. Replaced the bad card with a spare and so far after 2 days no errors using the 353.38's. I also suggest uninstalling using DDU ....
     
  12. CK the Greek

    CK the Greek Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    30
    GPU:
    GB 2060S,Gsync,3DV2
    Don't know for that but I forgot to mention that I do use 120hz and not 144,though even when I did use 144 or now (for testing) still speeds go to idle way down to c 135 m 324 with v 0.856
     
  13. pflapp

    pflapp Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 2060 GTX
    Different issue here. Everything seems to be working game wise. no issues there it just seems I've lost the option to select rgb Full range? it's just not there? reverted back to older drivers and it's there again? really need this as the difference without it is stark. any suggestions?
     
  14. pharma

    pharma Ancient Guru

    Messages:
    1,858
    Likes Received:
    656
    GPU:
    Asus Strix GTX 1080
    Why does is say you have 8gb? Are you running SLI? Another person who has a 970 gets 4gb.
     
  15. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,306
    Likes Received:
    2,019
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    It would be ~12gb total if he had 16GB (8192MB reserved), by 8GB its 4095MB reserved for texture swapping memory.

    Check mine win8.1 with 16GB and 3GB vram
    [​IMG]
     

  16. pharma

    pharma Ancient Guru

    Messages:
    1,858
    Likes Received:
    656
    GPU:
    Asus Strix GTX 1080
  17. hunuok

    hunuok Active Member

    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX480 Tri SLI
    I am getting a "Display driver not responding and has recovered"message when "Power management mode" is set to "adaptive" in 3D settings.

    Set to "Prefer Maximum performance" and all is well again.
     
  18. lukas_1987_dion

    lukas_1987_dion Master Guru

    Messages:
    571
    Likes Received:
    96
    GPU:
    RTX 3090 Gaming OC
    No problems here with crashes or TDR's, but I just switch from ''red'' team so I did do fully clean install..
     
  19. diamond-optic

    diamond-optic Member Guru

    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 970 FTW+

    sweet.. i was wondering what happened to it recently as well (went back to using the full/limited toggler) Never even thought of looking in the resolution options.

    thanks!
     
  20. jonaand

    jonaand Member Guru

    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    GPU:
    gtx 1080
    i was playing batman knight with 353.38 and suddenly a bluescreen VIDEO_SHCEDULER_ERROR in my gtx 970 windows 10 build 10162
     

Share This Page