Geforce 301.34 driver (GTX 690)

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by TechFreaK, May 3, 2012.

  1. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    GeForce GTX570 Custom OC
    It is, just add this newly created profile - open exe file and add to nvcpl profile..

    Its similar when you add Steam games (exe files) to nvcpl.
     
  2. kilyan

    kilyan Master Guru

    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    SAPPHIRE R9 390 NITRO
    i feel some kind of lag with this set,even if i have 60 fps,wth?Oo
     
  3. BarryB

    BarryB Maha Guru

    Messages:
    1,095
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Palit SJS 780 in SLI
    Modded my own inf and installed but the only issue I have now is that my PC won't switch off when I shutdown?
     
  4. Jraptor

    Jraptor Active Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    EVGA Nvidia 680 x2 SLI
    I got a new system with dual 680's in SLI. The 301.24 and up are slower than the reference driver BMs and bug in the Heaven BM (when you hit run, it goes to a black screen). I am switching back to 301.10 as we speak.
     

  5. TurboMan

    TurboMan Member Guru

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Asus 1080 Ti ROG Strix OC
    I've been playing around with all of the 301.XX beta drivers on my GTX 680 and i just came back to the 301.10 official driver. The reason is because there is no performance gains in the other 301.xx and there are some compatibility issues in NFS: The Run with the 301.25. For some reason the the game exe itself stops responding when it changes levels or right after i finish a level. Since i changed back to 301.10 i havent seen any of the issues in NFS:The Run for now. Furthermore, I've read at the nvidia forums that all performance changes in the 301.24 were already implemented in the 301.10 release driver for GTX 680. ;)
     
    Last edited: May 5, 2012
  6. kilyan

    kilyan Master Guru

    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    SAPPHIRE R9 390 NITRO
    301.10 are famous for pink dots during videos,if u don't have this problem,good for you
     
  7. kcuestag

    kcuestag Master Guru

    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Gigabyte GTX980Ti G1
    I think I have the same issue, instead of shutting down, it restarts.

    Anyone else getting this?
     
  8. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    GeForce GTX570 Custom OC
    Its probably a bad mod.. You need to copy paste 2 times (by A; NT 6.0, 6.1) and 1 time by names.

    Try someones premade INF file, mine includes gtx 680 too but its international (uk driver).
     
  9. TurboMan

    TurboMan Member Guru

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Asus 1080 Ti ROG Strix OC
    :3eyes:

    Never even heard of this problem and I watch a lot of videos on my PC - BR/ Avi and i've never seen this... Maybe this problem is apperant for lower GTX models since the driver is ment for GTX 680 only ?
     
  10. Ricky78

    Ricky78 Active Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Gigabyte R9 290X OC
    I have the same problem.
     

  11. kilyan

    kilyan Master Guru

    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    SAPPHIRE R9 390 NITRO
    also some 290.xx driver series have that issue
     
  12. UNREAL_2004

    UNREAL_2004 Master Guru

    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Watercooled MSI GTX 970
    edit
     
    Last edited: May 5, 2012
  13. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    14,920
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    Although Call of Dutry Modern Warfare 3 runs fine, for some reason ever since I got my GTX 680 and try to change the graphical settings then Apply them, it causes the game to hang and a console window appears with the following message "Direct3DDevice9: Present failed: An unknown error has occurred". This error has happened with all the 300 series drivers (or may be because I'm now using a GTX 680 and not a GTX 580?). The settings usually end up being applied anyway in the single player so it's not that big of a deal but not in the multiplayer for some reason, even though it hangs in the same way. I've validated both the single player and multiplayer game caches in Steam and they're fine. I've even deleted the Config.ini files.

    Anyone else had this problem or know a fix for it?

    Obviously, once the settings are applied then I have no reason to change them again so it is hardly a major issue, just a puzzling one. (I think the same issue occurs with the earlier Call of Duty Black Ops and Modern Warfare 2 games as well but not with any other game).
     
  14. eTheBlack

    eTheBlack Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    GigaByte R9 280X W3X OC
    Also having this problem, and it is driver related problem. Uninstalling solved it.
     
  15. Saabjock

    Saabjock Master Guru

    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    PNY GTX1070XLR8

  16. gpvecchi

    gpvecchi Member Guru

    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Aorus GTX 1080Ti Xtreme
    Do you mean: create profile with Inspector, open Control Panel, add program and choose executable?
    It's not working; you have to choose exe file and create profile via control panel...
     
  17. sapo_joe

    sapo_joe Master Guru

    Messages:
    524
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    EVGA GTX 980 SC @1392Mhz
    Fun fact: I installed these on my old Geforce 6800GT, and its working great, WITH Adaptive Vsync! =)
     
  18. kcuestag

    kcuestag Master Guru

    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Gigabyte GTX980Ti G1
    Well I'm from Europe so I wouldn't mind using yours.

    At the moment what I do is "shutdown" and it will restart, I enter BIOS and shut down from there. :bang:
     
  19. ZeroOne010

    ZeroOne010 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    Asus GTX550TI 1 GB
    Hey everyone
    I am new on this forum and living in The Netherlands

    I have installed those drivers on an Asus GTX550TI when I watch movies
    with Windows Media Center the TV Screen is tearing my Tv is 60Hz
    resollution 1080p, 1920 * 1080 LG Full HD

    Can somebody help me with this problem
     
    Last edited: May 5, 2012
  20. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Graphics Card::
    GeForce GTX570 Custom OC
    hm, well lets say i make a profile for BrawlBusters (its missing by default), if i add exe to nvcpl it shows it as c:/steam/steamapps/common/...

    Now if i make this profile in nvinspector create new, add pb.exe apply and quit., then open nvcpl and by profiles add pb.exe it will show it properly.



    @kcuestag

    Well yes it could be your own inf mod fault.. And others you need proper inf Us for Us driver, Int for Int driver, check each download installer size, larger is international.
    Idk how others modded, i used all gpus from 301.24 (INT) so 680gtx is definitely supported or you can download it from laptop2go.

    About PC turn off issue, i had something similar 1time with realtek onbord LAN (new driver) + newer nvidia driver, especially lan driver somehow interfered when i turned off pc, it would turn back on after 1-2 sec.. :3eyes:

    First i installed older lan driver and then took battery out for 1-2 minutes, reinstalled the latest LAN driver and never had it again.



    but what's this? :nerd: dx11.1
    [​IMG]

    hm I dont remember that with older drivers or i didnt check properly. Can somebody with 301.24 check if its the same?
     
    Last edited: May 5, 2012

Share This Page