Geforce 301.34 driver (GTX 690)

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by TechFreaK, May 3, 2012.

  1. Dranzerk

    Dranzerk Active Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    This is not a new driver, it came out April 5th. Has been up for a month :p
     
  2. Zuhl3156

    Zuhl3156 Active Member

    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX-980 Gaming 4G SLI
    Last edited: May 3, 2012
  3. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX570 Custom OC
    This release has the newest HDaudio driver

    DriverVer=04/18/2012,1.3.16.0

    296.44
    DriverVer=02/25/2012,1.3.13.1

    any 30x.xx or 296.39 and older
    DriverVer=01/17/2012,1.3.12.0
     
    Last edited: May 3, 2012
  4. VultureX

    VultureX Banned

    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX970 SLI
    Does this driver still have the 2D clocks bug?
     

  5. sunkid

    sunkid Master Guru

    Messages:
    245
    Likes Received:
    1
    GPU:
    STRIX GTX 1070 Ti
    Guess it's too early to tell. People haven't tested it yet.

    But since the 301.24 had it, at least on my 560Ti, there might be a chance this one has it too. Didn't see much new documentation on this set.

    Personally I will skip this. Had crashes in Witcher 2 with the 301. Not to mention the 2d clocks bug.
     
  6. IDSG89

    IDSG89 Member Guru

    Messages:
    111
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GTX 1070
    I have the 2d clock bug in all 3xx drivers, but i saw that it isn't really 2d clocks, 2d clocks are 51mhz, but for me sometimes stucks at 66mhz, only happens with 3xx drivers (an its very rare 1 o 2 times a week)
     
  7. sunkid

    sunkid Master Guru

    Messages:
    245
    Likes Received:
    1
    GPU:
    STRIX GTX 1070 Ti
    For me it was stuck at 20MHz, with a default 2d clock set at 50MHz obviously. So yeah, kinda same old "2d bug", despite the clock value. :)
     
  8. YetYhunter

    YetYhunter Maha Guru

    Messages:
    1,231
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Jetstream GTX1080
    Anything new besides GTX690 and GTX670 support?
     
  9. Noisiv

    Noisiv Ancient Guru

    Messages:
    7,355
    Likes Received:
    877
    GPU:
    2070 Super
    Custom resolutions scaling working again :)
     
  10. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX570 Custom OC
    For me it was at 33mhz and happened only in Crysis2 - ingame main menu.
    I quit to reset OC, but now it wouldnt move and got stuck at 33mhz for all P-states.. This happened with 301.25, idk about 301.24.
    btw, Its fine with default factory OC, other games were ok with custom OC.


    And I saw someone mentioning MSI afterburner uses 27x multi? for internal clock; in my case it could be just that 27x33.333mhz= 900mhz OC. Maybe its something in new driver or msi afterburner that could bug whole clock dynamic?

    Idk about this driver, didnt try it yet. Although I have it extracted and ready :D
     
    Last edited: May 3, 2012

  11. hanschke

    hanschke Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Palit GeForce GTX 460 SE
    the suggested ways with the bcd dont work. command not found :3eyes:
     
  12. antonyfrn

    antonyfrn Maha Guru

    Messages:
    1,264
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA GTX 1070 FTW
    Could someone upload this to anywhere other than mediafire please as im having alot of problems with them.
     
  13. Sampson

    Sampson Master Guru

    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 970GTX
    Bahhhhh, support for Risen 2 my ass.

    No extra performance and SLi still has this weird stutter. Guess ill continue running single card with this horrendously optimized game :S
     
  14. applejack

    applejack Master Guru

    Messages:
    589
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GTX 1070 GAMING X
    actually nvidia only list GTX690 support for this driver.
    I'm not sure why guru3d also list GTX670 as supported.

    meaning I can now set downsampling with resolutions higher than 2560x1440 ? :nerd:
     
  15. TechFreaK

    TechFreaK Banned

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX570 Custom OC
    Because it does ;)

    This from default 301.34 INF
     

  16. Noisiv

    Noisiv Ancient Guru

    Messages:
    7,355
    Likes Received:
    877
    GPU:
    2070 Super
    yeah, but can't go higher then 3800x2138 hmmm...

    not that I need it desperately :D
     
  17. BababooeyHTJ

    BababooeyHTJ Member Guru

    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7950 crossfire
    Seems mostly good so far, at least better than 301.24. The one problem that I've run into is that Metro won't launch for me. It hangs at startup.
     
  18. swecarl

    swecarl Master Guru

    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Evga 780ti Sli
    Anyone with a gtx 680 tried these ?
     
  19. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,000
    Likes Received:
    517
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    Works fine here with the v301.34. Try doing a clean install if you haven't already (I just installed mine over the top of the v301.25 drivers as I always do).
     
    Last edited: May 4, 2012
  20. hamltnblue

    hamltnblue Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    2
    GPU:
    EVGA GTX 1080ti
    I tried them in mine and got the message that the installer stopped because it could not fine compatible graphics hardware. I have the EVGA GTX 680.
     

Share This Page