Forum Access Problem

Discussion in 'MSI AfterBurner Application Development Forum' started by Zydor, Jun 2, 2014.

  1. Zydor

    Zydor Active Member

    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x MSI 7970 Lightning
    Grateful for a pointer ....... I have a collegue who is relatively newly registered on the Forum, not yet made any forum posts. Registered as "chf1949" (up to this point a "Lurker").

    He's trying to make a post re Afterburner (needs an assist, asking for help with an issue he has) but cant, no privilege to do so - I assume an anti-spam measure.

    How to proceed from here ? The only option I can see is he sends me the post and I post it .... but that seems overly clunky :)

    All thoughts gratefully received (he can read the forum logged in, and will see the reply) :)
     
  2. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    28,804
    Likes Received:
    1,659
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    probably because he has a URL inside his post. remove that and he is good to go
     
  3. Andy_K

    Andy_K Master Guru

    Messages:
    565
    Likes Received:
    90
    GPU:
    MSI GTX 960 OC
    Did he verify his e-mail address, by clicking on the link provided per e-mail after registration?
     
  4. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    40,005
    Likes Received:
    8,684
    GPU:
    AMD | NVIDIA
    He never activated his account or did not receive the activation email to do so. His account is activated now.
     

Share This Page