Forceware 190.15 OUT!!!

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by Francko1979, Jun 16, 2009.

  1. Francko1979

    Francko1979 Member

    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
  2. volkov956

    volkov956 Ancient Guru

    Messages:
    6,087
    Likes Received:
    0
    no links? Edit?

    Oh Nm they are at "Laptop video 2 go .com"

    Seems to be quadro drivers as well
     
  3. scandalous

    scandalous Master Guru

    Messages:
    707
    Likes Received:
    0


    Ehm.... shouting what windows versions are out isn't really helpful. More helpful would've been to tell us where we can find the drivers and providing a link would've been even better... I can't find them on the nvidia site so....


    EDIT:!

    Windows xp 32bit:
    http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=24288

    Windows xp 64bit:
    http://www.laptopvideo2go.com/nvidia/190series/19015_winxp64.exe

    Windows 7 64 bit:
    http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=24289

    windows 7 32bit:
    http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=24287
     
    Last edited: Jun 16, 2009
  4. alanm

    alanm Ancient Guru

    Messages:
    7,156
    Likes Received:
    2
    I've seen these earlier but didnt want to post them. Seem very beta at this stage and only for quadros, although I've had good experience with quadro drivers before.
     

  5. BangTail

    BangTail Ancient Guru

    Messages:
    2,299
    Likes Received:
    0
    Won't install here. Im guessing these are "Quadro only" drivers.

    Eth
     
  6. alanm

    alanm Ancient Guru

    Messages:
    7,156
    Likes Received:
    2
    Well we've had quadro drivers before with modded infs that many had good experiences with.
     
  7. SoLoR

    SoLoR Master Guru

    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    They are working fine for me on 9800GX2 win7 build 7232 x64. With working fine i mean, that they install without problems (with moded inf) and World of Warcraft is working (dont play any other games).

    edit: there is new tab for changing resoluton in NVCP.

    edit2: this drivers already have opengl 3.1 as well.
     
    Last edited: Jun 16, 2009
  8. oatey4519

    oatey4519 Member Guru

    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    might wait on these..
     
  9. ati666

    ati666 Master Guru

    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    quadro drivers r really good for quality..

    but r these drivers for real..wat if only the version was modified thats it and nothing else

    why jump from 186.xx to 190.xx?
     
  10. YetYhunter

    YetYhunter Maha Guru

    Messages:
    1,190
    Likes Received:
    0
    OMG!!!!!!!!!:banana::banana::banana::banana:
     

  11. GenClaymore

    GenClaymore Ancient Guru

    Messages:
    5,925
    Likes Received:
    1
    For the fixes or improvements that may come with them.Me I like seeing if they work better then the last and have working AA for certain games I play.

    Wheres a couple of drivers I Had installed didnt let AA work in a couple of games. But worked in other games.
     
  12. kenjishinoda

    kenjishinoda Active Member

    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    why can't I install this driver? it says "cannot find drivers that match your hardware" or something like that. i'm using vista 32, so I downloaded the win7 32 version because it says "win7/vista 32". when I click on setup.exe, it says "cannot find drivers that match your hardware" even though I see "NVIDIA display driver.... Vista 32..." in the background
     
  13. YetYhunter

    YetYhunter Maha Guru

    Messages:
    1,190
    Likes Received:
    0
    You also need to install the moded inf. file

    Edit
    I also have a question.

    Can I install the new drivers without loosing all my saved profiles.And btw I always use driver sweeper.Maybe I have to unchecked a file that contains the saved settings?
     
    Last edited: Jun 16, 2009
  14. BaneComes

    BaneComes Banned

    Messages:
    461
    Likes Received:
    0
    L4D,seems to run pretty good AA,and AS are working with this driver image qaulity is great you need to use the modded inf for them to install for those who can't get them to.edit: for flukster:p they are quadro drivers
     
    Last edited: Jun 16, 2009
  15. Flukester

    Flukester Banned

    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    0
    Update you thread title please and include the fact these are for Quadro.
     

  16. Ti3Kob

    Ti3Kob Master Guru

    Messages:
    676
    Likes Received:
    0
    Great drivers. Performances are equal to 186.08 (best performances ever with these on my 8800 GTX), but more stable and colder GPU, IQ is great too. Keepers :banana:

    Tested so far: prototype, Crysis/WH, GriD, Bioshock, DMC4, LostPlanet Colonies, UT3, World in Conflict, Mirror's Edge, CS Source.

    Everything is stable and fast. (Windows 7 Ultimate build 7229 x64)
     
    Last edited: Jun 16, 2009
  17. Pvfc-Epic

    Pvfc-Epic Maha Guru

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    slow loading textures on prototype going back to 185.68. best for me
     
  18. kenjishinoda

    kenjishinoda Active Member

    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    I see thanks Bane sorry this is the first time I knew how to use modded inf files
     
  19. Pvfc-Epic

    Pvfc-Epic Maha Guru

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    stay away from these guys .. corrupted my registry somehow and now my previous drivers run like crap .. gonna have to do a formatt :(
     
  20. sykozis

    sykozis Ancient Guru

    Messages:
    19,966
    Likes Received:
    0
    If all you play is WoW...why'd you buy a 9800GX2? WoW doesn't support SLI at all...
     

Share This Page