ForceWare 174.70 for XP/VISTA(32bit & 64bit)

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by gpxjohn, Mar 21, 2008.

  1. fanvi

    fanvi Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2080 SUPER
    thanks
     
  2. F_L_C

    F_L_C Member Guru

    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA 7800GS
    The line for your card should look like this:
    %NVIDIA_G92.DEV_0611.1% = nv4_G9x, PCI\VEN_10DE&DEV_0611

    If the modified INF your card uses is not referencing "nv4_G9x" parameters, then HDCP will be broken.

    This applies to all G92 8800s (GT, GTS 512, GS). G80 8800s (GTX, GTS, Ultra) should reference the "nv4_G8x" parameters. The original INF provided w/ this driver references the correct parameters, there is no need to modify anything.
     
  3. escalibur

    escalibur Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti STRIX (soon)
    Guys? Which tool you use for overclocking G92 card? Riva doesn't fully detect these drivers so I can't overclock my card with it..
     
  4. Gucci

    Gucci Member Guru

    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 1080Ti
    i tried riva but OC just dunt give me any ingame increase :p so i dont know if it has to do with the driver or riva not recognizing the driver... besides my card is stock OC'd so i dont need more but i would like to test it out...

    I bet Riva doesnt support these drivers right...
     

  5. Rathbone

    Rathbone Active Member

    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Strix RTX2070
    I use ntune for overclocking.
     
  6. escalibur

    escalibur Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti STRIX (soon)
    I just don't know why I got so annoyed because of damn video color settings. My Samsung 37M86 shows too dark video colours from the PC which is connected to the TV with DVI-HDMI cable. I have just noticed that Windows Media Player doesn't even take any ForceWare's video settings no matter what you do. When I have made almost perfect colour settings for WMP in the player it self after the restarting player it returnet all settings to default :(

    VLC is cool but somehow x264 videos doesn't roll so smoothly as on WMP. Have to find a way how to close/shut down VLC's own x264 codec.


    Now I'm using 169.44 betas again so is there any big difference compared on 174.70 in Vista x64 and 8800GTS 512MB?

    ps. I don't play Crysis at all but CoD4 almost every day.
     
  7. rene mauricio

    rene mauricio Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX 970
    I get the white dots with pretty much all drivers (only on Prostreet). :wanker:
     
  8. Sieras

    Sieras Ancient Guru

    Messages:
    3,815
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 970 G1 4GB
    Turn off gamma correction antialiasing in the CP, that should solve it :)
     
  9. dsgreen30

    dsgreen30 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 AMD Radeon HD 5870 1GB
    So far these are pretty rockin', but I am having trouble getting it to pay attention to anything I set in the Program Settings.

    Example...I want to set WoW to "Single GPU"...it appears to be set that way, but it is still trying to use SLi in WoW (I can tell because with SLI enabled WoW runs like crap in Windowed mode).

    Anyone having similar issues with these? I did the whole Drivercleaner and Driver Sweeper thing...so I know its not that. :banana:
     
  10. anth_15

    anth_15 Master Guru

    Messages:
    352
    Likes Received:
    10
    GPU:
    Gigabyte RTX 3080
    Use Ntune or ATItool both should work.
     

  11. MiracleMan

    MiracleMan Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    GPU:
    8800gt 512mb
    It worked! Thanx man!
    Now I will try the 174.70 set again. :cheers:
     
  12. Gucci

    Gucci Member Guru

    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 1080Ti
    yeah thank u very much! :D
     
  13. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,508
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    escalibur rivatuner works fine with these drivers and 8800gts 512
     
  14. FrenchKiss

    FrenchKiss Master Guru

    Messages:
    337
    Likes Received:
    2
    GPU:
    RTX 3080 AMP Holo
    Same here, RivaTuner 2.07 ftw
     
  15. Grahf

    Grahf Ancient Guru

    Messages:
    1,817
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI N580GTX Lightning
    But guys, here's the big question:

    174.70 vs 174.60?????

    Is it worth upgrading from 174.60 to these????
     

  16. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    15,853
    Likes Received:
    3,271
    I bet that you've just lost your bet ;)
     
  17. escalibur

    escalibur Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti STRIX (soon)
    In Vista x64?
     
  18. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,508
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    yes thats what im using
     
  19. damien666

    damien666 Ancient Guru

    Messages:
    11,651
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx580 EK H2O @36'c load
    hi people does the profiles in vista x64 work with these, will i Be able to edit them and force AA/AF/supersampling e.c.t.
     
  20. dsgreen30

    dsgreen30 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 AMD Radeon HD 5870 1GB
    The aren't working for me (Vista x64). No matter what I change in the profile, it just ignores it. :bang:

    Thinking of going back to 174.53s....as the profiles did work for me there.
     

Share This Page