First DX10 Crysis Benchmarks Appear

Discussion in 'Frontpage news' started by roguesn1per, Jan 30, 2007.

  1. aircool

    aircool Don Aircooleone Staff Member

    Messages:
    13,754
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Zotac GTX 560 Ti 448 Core
  2. getsuga12

    getsuga12 Ancient Guru

    Messages:
    4,313
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Geforce GTX870M
    you mean "doesn't appear to be reliable at all", right?
     
  3. Jeremy

    Jeremy Ancient Guru

    Messages:
    4,070
    Likes Received:
    0
    GPU:
    -
    There is no SLI Support in these drivers, and code and drivers have not been optimized any how.
     
  4. Anarion

    Anarion Ancient Guru

    Messages:
    13,690
    Likes Received:
    416
    GPU:
    GeForce RTX 3060 Ti
    Sounds fishy, as far as I know they drop PhysX support (it does not make use of PhysX cards).
     

  5. meatfestival92

    meatfestival92 Ancient Guru

    Messages:
    1,767
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Geforce 9800 GTX @ 815/2078/1180
    No SLI in Vista + no PhysX in Cryengine = bull****
     
    Last edited: Jan 30, 2007
  6. Vinnie

    Vinnie Ancient Guru

    Messages:
    7,680
    Likes Received:
    17
    GPU:
    2x AMD R9 290X
    Those benchmarks are fake, it has been confirmed by Crytek :)

    Link.
     
  7. Loki91

    Loki91 Maha Guru

    Messages:
    1,474
    Likes Received:
    0
    GPU:
    nVIDIA 8800GTS 512MB @670
    Lol we can always rely on Vinnie, the Crysis fan of Guru3D to come and settle things once and for all.
     
  8. bballfreak6

    bballfreak6 Ancient Guru

    Messages:
    1,630
    Likes Received:
    140
    GPU:
    Gigabyte 2070S OC
    lol yea those benches looks pretty crappy...performance looks terrible with a setup like that...and i thought with dx10 should actually run faster because it is suppose to be more efficient and actually take advantage of the unified shader?
     
  9. j.rhy@n

    j.rhy@n Ancient Guru

    Messages:
    2,316
    Likes Received:
    0
    GPU:
    PlayStation 3 + Samsung HDTV
    ouch ****e FPS on SLI'ed 8800 GTX !!!! Good luck to the rest of ja..lol
     
  10. heads_up

    heads_up Ancient Guru

    Messages:
    3,512
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5770 1GB
    1 word explains it all...

    Bugger.
     

  11. Laykun

    Laykun Ancient Guru

    Messages:
    3,208
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x EVGA GTX670 4GB
    These stats are fake.

    1. Crysis does NOT support Physx hardware.
    2. Crysis was running on a resolution of 2048x1536 at 60fps+ at CES, with dips in framerate due to unoptimized code, and debugging code still in place.

    Take a look at some of the actually CES videos, and you'll see the frame rate is a crap load higher than that seen in these benchies. And the HUD size ( and lack of jaggies ) indicate some really serious video settings.
     
    Last edited: Jan 30, 2007
  12. getsuga12

    getsuga12 Ancient Guru

    Messages:
    4,313
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Geforce GTX870M
    as you can see, the benchmarks are fake. The drivers that were used in the so-called benchmark was the 100.30, which doesn't even support SLI. Vinnie also posted a link to further prove that they are indeed fake.
     
  13. tuco

    tuco Ancient Guru

    Messages:
    3,016
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 460's
    Well thats a relief, thanks for that vinnie. Did seem that 12x10 min fps 17ish was very very very weak.
     
  14. StreeTunder

    StreeTunder Maha Guru

    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 4870 1024Mb
    lol why people bother making this?.. =/ they dont have anything to do?
    this is F A K E ! folks, so stop posting and close this cr@p.
     
  15. Laykun

    Laykun Ancient Guru

    Messages:
    3,208
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x EVGA GTX670 4GB
    yeah, actually closing the thread is probably a good idea.
     

  16. Corrupt^

    Corrupt^ Ancient Guru

    Messages:
    7,003
    Likes Received:
    324
    GPU:
    Geforce RTX 3090 FE
    LoL, thank god they're fake because those were some crappy framerates. The game should run smooth @ 1280x1024 with a single 8800GTX for crying out loud, maybe not with AA and AF cranked up to it's maximum but still...
     
  17. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,268
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
    Last edited: Jan 30, 2007
  18. lillelj

    lillelj Maha Guru

    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX 675M
    Soo...i wonder when we get to see some 'real' benchmarks, will be quite interesting. Bout time developers spent enough time/money on new releases so that they are actually playable with pc owners expensive hardware, and look half decent at the same time! consoles have shown us time and time again what can be done with inferior hardware.
    Otherwise those that are spending huge amounts of cash on 'High end' rigs will have to be saying to themselves..."What a F***en waste".
    I'll hold thumbs for ya;)
     
  19. aircool

    aircool Don Aircooleone Staff Member

    Messages:
    13,754
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Zotac GTX 560 Ti 448 Core
    yeah youve all said its fake now, lol. ta vinnie for "officially" putting a stop to it ;)
     
  20. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Good??? That's 8800gtx sli my friend...
     

Share This Page