Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by WhiteLightning, Feb 22, 2013.

  1. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    [​IMG]
    This option HAS "1920x1080". lol


    CPU@stock without Turbo Boost:
    [​IMG]
    look same settings my post #19 :)
     
  2. DZcreet

    DZcreet Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    GPU:
    evga gtx980sc
    yeah it wasnt in order of lowest to highest. oh well, reran it in 1080
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 23, 2013
  3. Hubble

    Hubble Active Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD7970 x 2
  4. joe87

    joe87 Active Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 660 2GB
    Default Clock
    [​IMG]
     

  5. Phreakuency

    Phreakuency Master Guru

    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Titan
    Hmm 1920x1080 Max I get 7190

    I am finding with benchmarks I am no better than most ppl with one 680 and often even slower. I don't get it. Is it because my settings in Nvidia Panel are pretty much all at max?
     
  6. Gizmo

    Gizmo Member Guru

    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    GPU:
    .
    From http://na.finalfantasyxiv.com/benchmark/

    - AMD CrossFireX and Nvidia SLI are not supported at this time.
    We are currently working with the manufacturers to add support for these features by the launch of FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn.


    Posted this over at OC.net so i'll just C&V

    [​IMG]

    Got it upton 5400 on a later run by tweaking my GPU core/mem clocks

    To get 2560x1440 you'll need to set everything in the launcher's setting menu save & exit the launcher then edit the ffxivbenchmarklauncher.ini (notepad) and then re-start the launcher & run the bench (do not not enter the settings menu again or it will reset your rez to 1024x768)

    Seems to have an issue with not clocking up my CPU multiplier to its full x45 as it bounces around between x16 & x24......

    Have to say it does Look very nice,I spent about 2 1/2 years playing FFXI a few years ago and loved it at the time i was going to check out FFXIV on launch but neg press put me well off,im liking what i read about ARRB though so i think i'll give it a try for a month or 2 once its out of beta

    Cheers
    Gizmo
     
  7. Arctucas

    Arctucas Ancient Guru

    Messages:
    2,113
    Likes Received:
    31
    GPU:
    eVGA RTX2080 FTW3
    Sig rig except 560ti @877/2074

    [​IMG]


    @925/2074

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 26, 2013
  8. FULMTL

    FULMTL Ancient Guru

    Messages:
    6,704
    Likes Received:
    2
    GPU:
    AOC 27"
    Max GPU OC, Stock CPU speed.
    [​IMG]

    At OC speeds 4.6-4.8Ghz, there is really no change? O___O
     
    Last edited: Feb 25, 2013
  9. killer_939

    killer_939 Ancient Guru

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon 7950 @ 1100/1500
    My 2500k at 4GHz and my 7950 at 1050/1575.

    [​IMG]
     
  10. Deathchild

    Deathchild Ancient Guru

    Messages:
    3,970
    Likes Received:
    2
    GPU:
    -
    killer939, could you push that 7950 a bit more and see what score you get?

    1100/1575 perhaps or 1200/1700
     

  11. killer_939

    killer_939 Ancient Guru

    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon 7950 @ 1100/1500
    Sure, here is 1200/1575 at 4GHz

    [​IMG]

    And here is 1200/1575 at 4.8GHz

    [​IMG]
     
  12. LNCPapa

    LNCPapa Master Guru

    Messages:
    421
    Likes Received:
    17
    GPU:
    2xEVGA 1080 Ti FTW3
    Only one GPU working at it
    [​IMG]
     
  13. Chunin

    Chunin Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670
    [​IMG]

    Run medium settigs for fun and this is what i got:
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 2, 2013
  14. Deathchild

    Deathchild Ancient Guru

    Messages:
    3,970
    Likes Received:
    2
    GPU:
    -
    Could you run that in 1920x1080 Chunin? If possible. Otherwise nice score killer939. :)
     
  15. Chunin

    Chunin Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670
    If i had a proper monitor, sure. I bought this PC on monday upgrading after having the previous one for close to 5 years. I dont much care for full hd resolution since i dont have the bandwidth to download the content so i didnt bother to switch the monitor considering i paid lots for it back then hehe.
     

  16. mikeysg

    mikeysg Ancient Guru

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    279
    GPU:
    Nitro+ RX 6900 XT
    Could never get pass 7k with SLi enabled, disabled SLi (single GTX670 OC Ed)and CPU @4.4ghz
    [​IMG]

    Negative scaling with SLi, they weren't kidding when they said SLi/CF doesn't work...on a side note, the FX8350 @4.4ghz spanked my old FX8120 silly.
     
    Last edited: Feb 27, 2013
  17. pokerapar88

    pokerapar88 Ancient Guru

    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    6
    GPU:
    GTX 1080 Amp!
    Check if SLI is activated when rendering the bench as it is windowed.
     
  18. EL1TE

    EL1TE Master Guru

    Messages:
    428
    Likes Received:
    102
    GPU:
    GTX1080 SH X 2.1GHz
    Custom (High with Ambient Occlusion off)

    Q9550 (Stock) and GTX 570 (Stock)
    [​IMG]

    Q9550 (@3.8Ghz) and GTX 570 (Stock)
    [​IMG]

    Guess i'll just wait for the PS4 instead of upgrading, i'll later get a laptop since i'll need one anyway and hopefully i'll see some new decent gaming ones.
     
  19. MrBonk

    MrBonk Ancient Guru

    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    165
    GPU:
    MSI RTX 2080
    I get Poor GPU usage unless I choose 1080p. Even then it still regularly sits ~80%.

    I get very poor framerates at 4Ghz on my i7 950 when CPU intensive scenes are at play.

    I'm sure they will get driver optimizations at some point.



    I get like 4500 at max 1080p I think. ~7900 720p max.

    720p Medium Preset with AA enabled I get ~13000
     
  20. vhco

    vhco Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 670 SLI
    i7 3930k @ 4.8 and GTX 670 SLI

    [​IMG]
     

Share This Page