Fermi, GTX460, GTX470, GTX465, GTX480...Bios Modding..Edit Voltage restrictions-mods

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce' started by BetA, Sep 15, 2010.

  1. as5141098

    as5141098 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 580 1.5G SLI
    Nice Work!
    Could you mod the ZOTAC GTX580 BIOS for me?
    Could you change the voltage to 1.05 V-800 GPU ?(Now my cards are at 1V and 1.03v.)
    Limit voltage up to 1.21V .

    Thanks~!
     
    Last edited: Dec 5, 2010
  2. Hornetcup

    Hornetcup New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Evga 580GTX
    :banana:

    Thanks
     
  3. Butcher1967

    Butcher1967 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX960
    Hi
    @Beta13

    i have a Palit gtx460 1GB Sonic not the Platinum can you set my fanspeed to 30% ?

    mfg

    Butcher
     
  4. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    hy there,

    here u go..i hope it works cause some people doing SLI saying theres somethiung not right..But u need to test it..

    greetz Btea
     

  5. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Hy Butcher.
    could u get me an Non Corupted Bios please, i cant work with Yours..
    see:

    Its red there, that means the Cheksum is wrong..

    Greetz Beta
     
  6. Butcher1967

    Butcher1967 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX960
    Hi i Can´t get the bios from my card **** ok no problem :(

    mfg Butcher
     
  7. as5141098

    as5141098 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 580 1.5G SLI
    Thanks
    I flashed the bios to both cards.As you say, I can't enable SLI .
    Now I flashed the cards with original bios.
    thank you, Nice work! hope can debug the sli issue.
     
  8. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Just use NVFlash to make an backup of ur Bios, that will work..or try GPU-Z. there u can save the Bios to..

    greetz Beta
     
  9. Butcher1967

    Butcher1967 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX960
    Hi

    here is the file :) :):):):):):):)

    mfg

    Butch
     
  10. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Now, here we go..
    This Bios Copy is fine, is green..
    oki doki, Heres the Bios..Min. Fan speed now 30% instead of 40%..

    Have Fun..
    Grüße nach Deutschland..hehe
    You are from Germany, right?

    MFG Beta
     

  11. Butcher1967

    Butcher1967 Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX960
    Thanks to you und Danke schön :) ja aus dem schönen Deutscheland :banana:

    mfg

    Butcher
     
    Last edited: Dec 5, 2010
  12. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,273
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
  13. Imglidinhere

    Imglidinhere Master Guru

    Messages:
    250
    Likes Received:
    13
    GPU:
    8GB GTX 1080
  14. noobzed

    noobzed Member

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA GTX 590™ Classified
    is it possible to unlock minimal voltage too ?
    cause impossible to go less than 0.825 in 2d mode, and gpu do not need 0.825 @ 50 mhz ....

    ?
     
  15. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Hy there, i wrote about taht before...

    That means it isnt possible to go lower, even if u use nibitor and set it lower like 0.750, it will be 0.825 volts..Testet with Multimeter..

    Greetz Beta
     

  16. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Hey Cowie...

    How are u...How is the Modding and OCing going , hehe..

    SHure i can change voltages and Fan ;)
    Here u go my Friend....

    http://www.mediafire.com/?m526sj94ns4se46

    Hope it works, but looks good to me...everything green ;) Fan max. = 100% and VOltage Unlocked as far i can go..

    Plrase report back my Friend..

    Greetings Beta
     
  17. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,373
    Likes Received:
    310
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    Im very sorry to tell u this, but its RED....

    [​IMG]

    Greetings Beta
     
  18. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,273
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
    Thanks again :nerd:
    I will try it when i get home from work.
     
    Last edited: Dec 9, 2010
  19. Wokis

    Wokis Active Member

    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia Geforce GTX Titan
    Hi!

    Was wondering if you could change the P00 and P03 profiles a little bit for me?

    It's a 1GB GTX 460.

    P00 to 763 Mhz Core (1526 Mhz shader then), 2000 Mhz memory

    P03 to 2000 Mhz memory (core clock can stay on 405, just want memory to be the same as in P00)

    Voltage and fan restrictions can remain untouched.

    the .txt is a .bin

    Would be awesome! :)

    edit: think the first bios got corrupted, reuploaded. Gpu-Z 0.4.9 is the culprit me thinks. 0.4.8 is working better.
     
    Last edited: Dec 9, 2010
  20. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,273
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
    Oh poo it does not seem to work it keeps bricking my card and i tried five times.
    the org. one seems to be ok thuo?
     

Share This Page