Fermi, GTX460, GTX470, GTX465, GTX480...Bios Modding..Edit Voltage restrictions-mods

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce' started by BetA, Sep 15, 2010.

  1. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    im just saying its a very very risky procedure, imo even more than mainboard bios flashing..

    hey,

    yea same old lol :cheers:
     
    Last edited: Oct 2, 2010
  2. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz

    ok, but not going to work with fermi bios editor..maybe with nibitor, yes...

    in fermi bios editor, 0.825 is the lowest...as u see in my screens here in the forum..



    greetz Beta
     
  3. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz

    ok,,but i will need ur Bios lol..

    hehe greetz Beta
     
  4. cka3o4nuk

    cka3o4nuk Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward gtx 460 768 sli

  5. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
  6. jonathanrvf

    jonathanrvf Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 460 HAWK IN SLI
    Can some one Please help.Have GTX 460 Hawk.got the uncapped bios.with MSI AB 1.6.1 volts goes till 1.213 but with the version 2.0.0 it only goes till +100MV. I have 2 of these cards i flashed both.they both do the same.i need 2.0.0 to give me the +200mv like some users are getting.then i can set the memory volt and aux volt with it otherwise i would stick with 1.6.1 but pretty pointless.Hope someone can help.
     
  7. cka3o4nuk

    cka3o4nuk Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward gtx 460 768 sli
    unfortunately didnt work
    flashed 2 cards rebooted and windows didnt started....
    reflashed in safe mode everything is ok
     
  8. gpvecchi

    gpvecchi Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Aorus GTX 1080Ti Xtreme
    Hi, I modded my GTX 480 bios to unlock 1,213. I saw that 3D p-state have 1,1505 as max by default, but Afterburner shows my video card running at 1,603. Is that normal and why?
    Thank you!
     
  9. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    i cant help u there..i think thats an isue with afterburner 2.0.
    so i guess u have to wait for an new version..sry mate.
     
  10. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    huh?
    i dont think thats normal..u may wanna recheck with Nvidia Inspector, just to be shure, then u know if afterburner is displaying something wrong..
     

  11. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    ahh,thats bad...maybe its best to just set the 3d mode @ your settings and leave the rest as it is..?

    greetz beta
     
  12. cure72

    cure72 Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX 460 1Gb
    BetA13
    Make please only fan speed 30% min.Clocks & Volt. don`t change.Thanks in advance.
     
  13. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    here it is..

    fan speed min.@ 30%

    greetz Beta

    just delete the .TXT at the end..
     
  14. cure72

    cure72 Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX 460 1Gb
    BetA13
    Thank you again. Very good, that there are sympathetic people like you. And thanks to the internet that we can help each other are at different ends of the earth. :cheers:
     
  15. foci

    foci Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x EVGA GTX460 1024MB
    hey BetA13

    I'm just wondering if you could kindly explain the clocks tab, what all the numbers mean in the attached bios.

    Thanks,

    foci
     

  16. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    164
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    hy there..

    im working on that , and will be placed at the first post when its finished..i have a lot to do right now. so it could take me a lil...but i allready wanted to do this..Thats what it says in the First post..hehe..

    greetz Beta
     
  17. gpvecchi

    gpvecchi Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Aorus GTX 1080Ti Xtreme
    Thanks for the answer, I checked it with Inspector: same results. Obviously it was the same even with unmodded bios...
     
  18. cka3o4nuk

    cka3o4nuk Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward gtx 460 768 sli
    BetA13
    once again is there any chance to off powersaving on gf104? any ideas.
    while card at least 400mhz psu is silent but when it goes 50mhz 0.8v it become wistle
     
  19. foci

    foci Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x EVGA GTX460 1024MB
    My bad, I was reading too fast... :bang:

    Thanks
     
  20. beppe_7

    beppe_7 Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980
    hey beta palit sent me an updated bios once again that fixes various issues

    could you please mod this too 480 GTX speeds

    700 Core
    1401 SHADER
    MEM 924 = 1848
    VOLTAGE = 1.035

    http://www.fileserve.com/file/apuCz8Y
     

Share This Page