Failure to get work order assignment

Discussion in 'Folding@Home - Join Team Guru3D !' started by hamltnblue, Feb 1, 2017.

  1. hamltnblue

    hamltnblue Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Hello
    Just checked my client.
    The GPU is running and the CPU just says ready.
    When I checked the log I see the following:
    00:12:00:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
    00:12:01:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
    00:12:01:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
    00:12:01:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
    00:12:01:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
    Any Ideas?
    CPU is a 7770K
    GPU is a 1080.
    Both clients had been working fine up till now.
    Thanks
    Jim
     
  2. hamltnblue

    hamltnblue Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    I waited until the GPU finished it's WU and began running the next one. The CPU WU was still showing Ready.
    Shut down FAH and re-started. CPU WU is now running.
     
  3. Brasky

    Brasky Ancient Guru

    Messages:
    2,016
    Likes Received:
    0
    any improvement?
     
  4. hamltnblue

    hamltnblue Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Yes.
    I commented on the folding at home page.
    Turns out that the current version has a problem
    If you have a 4 core processor and run the control panel at full, the cpu will display 7 for 7 threads. When at 7 the problem will show randomly.
    If you set to medium it will set to 6 and have no problem. The next version will correct this to leave a full core open and set to 6.
     

Share This Page