Dual Monitor Issue

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce' started by Sebasman2, Jan 11, 2011.

  1. Sebasman2

    Sebasman2 Member Guru

    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 465 1GB + 9800 GTX+
    Well, I recently found another monitor sitting around my house and decided to set it up as a secondary.
    I used a VGA to DVI converter on the its VGA cord, then plugged it into the second DVI port on my main 9800 GTX+. The only problem is that the screen is way too yellow, and messing around with the visual settings doesn't seem to to work. Also, I've noticed that modifying the "blue" value does nothing.

    To troubleshoot if it was the monitor, cable, or adapter, I tried plugging it into my secondary 9800. It worked, but for some reason my 2nd 9800 was in 3D instead of 2D mode, causing the temperature and fan speed to be obnoxiously high during normal operation.

    Any solutions? :bang:
     
  2. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,577
    Likes Received:
    13
    GPU:
    5700XT
    try switching both monitors to your 2nd 9800 and use it as 1st? =). Other's one connector could be faulty.
     
  3. Sebasman2

    Sebasman2 Member Guru

    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 465 1GB + 9800 GTX+
    Well, I swapped which DVI connector each monitor is plugged into, and now both displays have full color, but I am getting occasional SLI screen "tearing" during normal operation. D:
     

Share This Page