1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Download: MSI Afterburner 4.6.1 Final/Stable

Discussion in 'Frontpage news' started by Hilbert Hagedoorn, Apr 21, 2019.

  1. spajdrik

    spajdrik Ancient Guru

    Messages:
    1,960
    Likes Received:
    340
    GPU:
    GB RX 5700 Gaming
    It showing me wattage usage, I'm not sure why it's different for you, sorry.
     
  2. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    “Subjective percentage” is the only available measurement units for GeForce GPU family in official NVAPI. Due to some odd (marketing?) reason NV decided to keep direct measurement in Watts for Tesla/Quadro families only. There are no official ways besides using API hacks for that. So the answer is no, and it won’t be available unless NV change their power monitoring API separation politics. No need to continue pushing it further please.
     
    spajdrik likes this.
  3. Nero1024

    Nero1024 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX
    Ok. Thanks for clarifying)))) Never knew that kind of bullshit exist
     
  4. Kym Harper

    Kym Harper New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI RTX 2080TI 11G
    I use and love MSI Afterburner 4.6.1 with my MSI Geforce RTX 2080 TI Gaming X Trio which I also love.

    After the 2019-09 Cumulative Update for Windows 10 Version 1903 (KB4512941) was installed, I found problems with some programs which now crash to desktop.

    Spad.next crashes when moving the mouse pointer over the programs menu buttons and the RHS window controls (minimise, maximise, close)
    A 14 day trial Version is available at:- https://www.spadnext.com/download/download-spad-next.html for testing.

    Cyberghost (VPN) crashes immediately after login
    No trial available at:- https://www.cyberghostvpn.com/en_US/

    I have determined that when the W10 update KB4515384 is installed and MSI Afterburner 4.6.1 is running, the crashes occur.
    There may be other programs with problems but I did not test my entire PC.

    The problem does not occur if the W10 update KB4515384 is uninstalled.
    The problem only occurs if MSI Afterburner 4.6.1 is running and W10 update KB4515384 is installed.

    I have tried MSI Afterburner 4.6.2 beta but the result is the same.


    I couldn't find where to lodge a problem or support ticket so hope this is the right place.

    Regards Kym H
     
    Last edited: Sep 12, 2019

  5. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    Please use search and reset injection cache in RTSS settings or perform clean RTSS install ( with full uninstall + profiles removal). It was answered ___MANY___ times.
     
  6. Kym Harper

    Kym Harper New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI RTX 2080TI 11G
    Many, many thanks for your reply.

    Sorry if I was a bother but searching for my problem which I assumed caused by the Windows update and Spad.next or Cyberghost, did not help me at the time.

    I really only fluked the identification that the problem related to to MSI Afterburner/RTSS as I was blaming the W10 Update after reading other peoples problems (though different)

    You've been an invaluable help to an old age pensioner :)
     
  7. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    Cache corruption is indeed a result of W10 update installation. And it can be cured like mentioned in my previous post.
     
  8. Amaze

    Amaze Ancient Guru

    Messages:
    3,021
    Likes Received:
    462
    GPU:
    1070ti 2114/4375
    I'm getting an odd problem today. I can't open Vegas Pro if Afterburner is running.
    It's not a big deal, I can just close Afterburner while I do work, but I just thought it was strange as I haven't experienced it before. Vegas just closes during "creating windows".
    I have seen the monitoring UI sometimes show up on the preview window in Vegas, but it's never refused to open until now.

    Inconsequential issue really, but I thought I'd make you aware at least. Running latest beta.
     
  9. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    Read TWO posts above.
     
  10. Andrey3008

    Andrey3008 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 1060 6gb
    New 4.6.2 Beta 2 Build 15658
    Conflicts with Sony Vegas Pro. I tried version 16 and 17, it just closes at the program loading stage. As soon as I close the msi autobanner the program starts normally.
    rolled back to stable version 4.6.1 and vegas again working with a running autorebanner
    win10 pro last update
     

  11. Andrey3008

    Andrey3008 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 1060 6gb
    Yes, you are not the only one) Octatil to the latest stable version and earned Vegas. The conflict is precisely autobanner.
     
  12. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    What's wrong with you, people? Solution is A FEW posts above. The conflict is in lazy reading skills of users who cannot even spell application name and don't bother to read at lest a few previous posts before blindly jumping in with "fix my problem".
     
  13. Amaze

    Amaze Ancient Guru

    Messages:
    3,021
    Likes Received:
    462
    GPU:
    1070ti 2114/4375
    Relax. It's working just fine with the latest version.
     
  14. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,350
    Likes Received:
    1,377
    It was working fine with previous one too. You just had to follow the suggestion given on this issue just a couple posts before question and reset RTSS cache. The amount of times it is repeated last weeks is absolutely insane.
     

Share This Page