1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Download: 3DMark v2.6.6174 - Adds DirectX 12 Night Raid test

Discussion in 'Frontpage news' started by Hilbert Hagedoorn, Oct 8, 2018.

  1. blitz72

    blitz72 Master Guru

    Messages:
    640
    Likes Received:
    94
    GPU:
    EVGA RTX2070 Black
    I believe by default it runs 1080. Have to get into the custom settings to change it, which I can't. Tho it says I own the advanced version... Someone correct me if I'm wrong....
     
  2. chinobino

    chinobino Maha Guru

    Messages:
    1,025
    Likes Received:
    13
    GPU:
    GTX980Ti Lightning
    Ah yes you are correct! Under custom it does say 1080p is default.

    I might try the TV again with HDR disabled to see if that is the cause of the error. It runs the other tests ok though.
     
    blitz72 likes this.
  3. Astyanax

    Astyanax Ancient Guru

    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    504
    GPU:
    GTX 1080ti
    bit of a poor launch for this, the results site isn't fully compatible with it.
     
  4. chinobino

    chinobino Maha Guru

    Messages:
    1,025
    Likes Received:
    13
    GPU:
    GTX980Ti Lightning

  5. Robbo9999

    Robbo9999 Maha Guru

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    207
    GPU:
    GTX1070 @2050Mhz
    That's interesting, it looks like DDR3 really lowers the performance in the CPU part of the benchmark. I also have a 6700K but with DDR4, and even though my CPU is clocked higher than yours, you're seeing less performance than you "should" at 4.4GHz. Perhaps that's the problem with this CPU benchmark and the reason why it doesn't use 100% of the CPU (not even one thread is maxed out), perhaps the CPU benchmark is swapping a lot of information in and out of RAM causing a bottleneck & not allowing CPUs to be driven to 100% usage - which might also be why Ryzen CPUs are seeing even lower scores than expected, as Ryzen's relation with RAM is known to be it's weak point in comparison to Intel.
     
  6. Robbo9999

    Robbo9999 Maha Guru

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    207
    GPU:
    GTX1070 @2050Mhz
    I've got the Advanced Version and I can get into Custom, I don't know why you wouldn't be able to though, strange.

    I've just found out I get a higher CPU score if I run Custom and choose AVX2 as the instruction set for the CPU test, (rather than leaving that on Auto), I get 13569 as CPU score now as opposed to 9930 - however it's still not using 100% of the CPU, so the CPU test is still a little 'bugged' like I mentioned in my previous post.
     
  7. blitz72

    blitz72 Master Guru

    Messages:
    640
    Likes Received:
    94
    GPU:
    EVGA RTX2070 Black
    [​IMG]Upper left hand corner shows Advanced Edition..... o_O
     
  8. bombardier

    bombardier Master Guru

    Messages:
    217
    Likes Received:
    21
    GPU:
    RTX 2080 Ti GAMING
  9. TWK_OCZ

    TWK_OCZ Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    7
    GPU:
    Nvidia GTX 1060 6GB
  10. bucknuts21

    bucknuts21 Active Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD RX580 8GB
    I think not bad for a laptop that HP under powered the RX 580 with a score of 27,682
     

  11. Robbo9999

    Robbo9999 Maha Guru

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    207
    GPU:
    GTX1070 @2050Mhz
    Probably something messed up with the install then. I'd do the File Integrity Check thing in Steam, or is it called Repair now. Some kind of installation issue.
     
  12. blitz72

    blitz72 Master Guru

    Messages:
    640
    Likes Received:
    94
    GPU:
    EVGA RTX2070 Black
    Yeah I tried to reinstall and verify files, but still is locked. I filed a bug report with UL. Still waiting an answer.... Thanks for the reply. :)
     
    Robbo9999 likes this.
  13. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    1,407
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Because it's pointless?
    I'm 99.9% gpu bound at 1620p or 1440p dsr. No need for extra heat, ok its just from 1.23 to 1.28v, but still.



    btw I tested 4.7G now and get 8523
    https://www.3dmark.com/nr/7116
     
  14. Hulk12

    Hulk12 Active Member

    Messages:
    65
    Likes Received:
    6
    GPU:
    GTX 980 Ti SC+
    yeah but I think you got CPU stability issue to down to 4.6GHz, ok?

    I ran only 4.4GHz due to summer but I backed to 4.7GHz at my room's temperature of 22 ÂșC. :)
     
  15. blitz72

    blitz72 Master Guru

    Messages:
    640
    Likes Received:
    94
    GPU:
    EVGA RTX2070 Black
    Well I got a response about not being able to do custom. They say it's because I don't have the "Time Spy" upgrade.... What a crock. When I click on the Time Spy test it says "Upgrade Required" and when I click on the Night Raid it says "Advanced Edition Only". Very misleading.... :( Here is the copy and paste of the message from UL_Jarnis.

    Chek Options page

    If you only have 3DM-ICF- key there (under show key) you have advanced for everything except Time Spy and Night Raid

    If you also have 3DM-SPY- key, then Time Spy and Night Raid advanced features are also unlocked.

    You can get the second key with the Time Spy Upgrade DLC.
    Then a little ad for the upgrade.... Pffft....
     
    Last edited: Oct 11, 2018

  16. ultraex2003

    ultraex2003 Member Guru

    Messages:
    139
    Likes Received:
    22
    GPU:
    Amd 2x290 Cfx

Share This Page