1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DooM 4 Thread (Pt.1)

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by Xzibit, Jul 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    I'm exactly like you, love Quake 4 SP and it is one of the few SP games I have past in recent years. As your self I usually get bored after a few levels and consider my self to be a solely MP player.

    I didn't like Doom3 SP much, I tried and forced my self to play as a long time id fan but I got about half way and never got back into it. Q4 was the better SP game IMO.
     
  2. proliferazor

    proliferazor Master Guru

    Messages:
    684
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD 7950
    Your previous comments were deleted for a reason, no one cares about your nerd rage against a nerd god.
     
  3. Xzibit

    Xzibit Banned

    Messages:
    4,383
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7970 Windforce
    I absolutely indifferent to your and Johnny opinion! :flip2:

    [​IMG]
     
  4. proliferazor

    proliferazor Master Guru

    Messages:
    684
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD 7950
    meanwhile in the real world ....
     

  5. adabiviak

    adabiviak Master Guru

    Messages:
    765
    Likes Received:
    24
    GPU:
    Gigabyte GTX 980Ti
    So Doom 4 won't run on the Rage (IdTech5, I think) engine? He's making another engine for Doom 4?

    If it's too big to fit on given console media, that's fine with me - no chance for a port to possibly poison what promises to be a good game.
     
  6. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Moderator Staff Member

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    13
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    1: movie ticket = $10.00
    2: medium drink = $6.00
    3: medium popcorn = $7.00
    4: serp202 pissing off all the john carmack nut huggers = priceless

    theres some LOL's that money cant buy
    for everything else, theres serp202

    good job buddy :thumbup:

    just remember though.....

    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 15, 2011
  7. Damien_Azreal

    Damien_Azreal Ancient Guru

    Messages:
    9,818
    Likes Received:
    1,008
    GPU:
    Gigabyte 1070 Ti
    No, Doom (Doom 4, so far the official title hasn't been decided) will be running on idTech5.
    Just that Doom won't have the limitations that RAGE has. RAGE is not pushing the engine to it's full potential so that they could maintain the 60FPS level they want across all platforms.
    Doom will run at 30FPS on all systems, so that allows them to push the engine more and really show off the engine.

    Carmack has started initial work on what will become idTech6, but that won't start to surface until long after Doom is out.
     
  8. Xzibit

    Xzibit Banned

    Messages:
    4,383
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7970 Windforce
    DOOM 4 single player to have half frame rate of multiplayer

    Source

    I like Johnny's Style. So much BS and nothing about the game. This is so cool and smart :nerd:

    [​IMG]
     
  9. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,301
    Likes Received:
    174
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Nothing about the game, did you read it, that is all about the game lol.

    :wanker:
     
  10. MfA

    MfA Master Guru

    Messages:
    975
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1060 6GB
    another great title from Carmack and ID.. cant wait
     

  11. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    30fps cap heh, not cool Carmack not cool..

    I only hope we will be able to disable this cap. Unless he caps physics to 30fps as well, then that would suck..


    I also heard this, Doom4 will use some kind of Super(hyper) Scripting so that the monsters won't be so generic anymore, and the whole environment will be more believable/alive..
     
  12. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    I do never like 30fps for SP!! :confused: :mad: :(
     
  13. connos

    connos Maha Guru

    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD 480 4GB
    He said 30fps for consoles.
     
  14. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    did he?

    I hope so..
     
  15. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,152
    Likes Received:
    138
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
    normaly in most if not all pc games u can go around sucjh limits if u have the hardware strong enough....

    I dont think we "PC" Players have to crawl @ 30 frames...No way...

    -BetA-
     

  16. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    ok but we remember that we get 30 fps by eyes human to play SP in Brink despite computer gets high or insane fps (without 30 fps capped). ;)
     
  17. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    yes yes... what!?
     
  18. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,408
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    lol :D


    btw Ricardo Brink is fine once you disable AO or play MP with AO..
     
  19. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    I already downloaded Brink "free" by Steam in day past 06 (weekend) but I don't like and eliminated this game "free" due to 30fps capped by eyes human in SP.
     
  20. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    what is AO?? ambient occlusion?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page