docis3.0 router missing LED setting in config..

Discussion in 'Network questions and troubleshooting' started by -Tj-, Apr 20, 2017.

  1. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    14,118
    Likes Received:
    106
    GPU:
    ZOTAC 980Ti A!Omega
  2. sverek

    sverek Ancient Guru

    Messages:
    3,245
    Likes Received:
    170
    GPU:
    NOVIDIA
    Could of be a bug. If you plan on resetting it agan, might as well check latest firmware for it.

    If led bothers you, just cover it with tape.
     
  3. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    14,118
    Likes Received:
    106
    GPU:
    ZOTAC 980Ti A!Omega
    Well it turns out my ISP decided to remove this option. Meh.. nvm.


    Case closed.
     
  4. CrazY_Milojko

    CrazY_Milojko Ancient Guru

    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    174
    GPU:
    GTX760 270X GTX970
    As always solution is simple ;)

    Open the modem/WiFi router, then either...
    [​IMG]

    ...or even better:
    [​IMG]

    ...on LEDs you want to shutup permanently, just one leg on desired LEDs and job done.

    But as swerek just said there are even more faster solutions... Steal some dark nail polisher from gf and paint the LEDs from outside the modem/router case.
     

  5. tsunami231

    tsunami231 Ancient Guru

    Messages:
    7,813
    Likes Received:
    33
    GPU:
    EVGA 660gtx sig2
    rofl I use electrical tape to cover almost all the leds on my devices in some form.
     

Share This Page