DNA-ATi Vista/Win7 9.4

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by KillerSneak, Apr 29, 2009.

  1. Zenn

    Zenn Member Guru

    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 460 1GB
    Thanks killersneak i got it working ^^ drivers are better than originals
     
  2. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    Thanks glad you like them.
     
  3. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    Just wanted to say thank you to killerSneak.
    These drivers are great and the new installer makes everything
    so much easyer.

    Thank you!
     
  4. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    thanks I'm glad things are more easy now. Ill be updating the DNA ATi CIM a bit more by trying to delete the uninstall option from it as this shouldn't be used from the package itself but from "Programs and Features"
     

  5. smivs

    smivs Active Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    GPU:
    scan 8800 gtx(duorb nfl
    thx very much for these i had bsod all the time with offical drivers which made them unuseable, now system rock solid

    thx again
     
  6. Scalarscience

    Scalarscience Member Guru

    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte GTX580 Classifie
    (edit) n/m I'll send a pm...
     
    Last edited: May 8, 2009
  7. Jack_ONEILL

    Jack_ONEILL New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hi great drivers killer im usign win 7 and the preformance is good

    though ive noticed in windows 7 on my 3870x2 one gpu core is stuck in 2d mode while running crysis. ive tryed other drivers for win 7 but nun fix the problem :uhoh:

    donno if you have any ideas on how to fix this ?
     
  8. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    I got some requestes from people if i could release this build to the public. I want to give these people the opportunity to give them a spin

    Note that these drivers are still in Beta testing. The drivers are how ever in a near final stage and should work normally if not i would be glad to hear any feedback so i can get into the "problems" asap.

    DNA-ATi Vista & Win7 8.612 Open beta

    Hope you guys enjoy this release.

    EDIT:
    Download link fixed
     
  9. zomb69

    zomb69 Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 OC/3Dsyncmaster
    'bump' BEST DRIVERS EVER
     
  10. Feneeth of Borg

    Feneeth of Borg Member Guru

    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    GPU:
    TwinFrz R9 270Xx2
    Do you have to delete all your registries every time you install a new version of DNA? If so, it would be nice to see a readme for this.
     

  11. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    Not needed just follow the Install instructions.
     
  12. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    I got some requestes from people if i could release this build to the public. I want to give these people the opportunity to give them a spin

    Note that these drivers are still in Beta testing. The drivers are how ever in a near final stage and should work normally if not i would be glad to hear any feedback so i can get into the "problems" asap.

    DNA-ATi Vista & Win7 8.612 Open beta (UPDATED)

    Hope you guys enjoy this updated release. This will be the last open beta before the set goes final as allot has changed in this release already.
     
  13. madagent

    madagent Maha Guru

    Messages:
    1,170
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Voodoo
    Just want to log in to say thanks for the work on the drivers
     
  14. Feneeth of Borg

    Feneeth of Borg Member Guru

    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    GPU:
    TwinFrz R9 270Xx2
    Nice, must install then, hope I finally get the performance that I should be getting.
     
  15. Lodingi

    Lodingi Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX650ti 1 gig
    I'm having a slight problem. The driver installed fine, however I cannot enable crossfire in CCC. I check the box, hit apply and it will not accept. Any suggestions?
     

  16. zomb69

    zomb69 Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 OC/3Dsyncmaster

    going great with these drivers, when official release??

    small question? i have g15 keyboard and i use rivatuner for the display and the fan . usually i would o.c. my gpus with R.T. , now having changed from amd to dna drivers should i be using ati overdrive or continue using r.t., whats the differences?
     
  17. Lodingi

    Lodingi Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX650ti 1 gig
    Still have this problem. Please help.
     
  18. zomb69

    zomb69 Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 OC/3Dsyncmaster
    now have to wait till dna 9.5 ha aha ha and so on and on and on
     
  19. KillerSneak

    KillerSneak Banned

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HD 3870's CrossFireX
    Re-install the drivers.

    With the new DNA-ATi 9.5 some intall changes will be made:
    * Automatic Uninstalling the drivers before installing the DNA-ATi drivers.
    * Automatic Question to reboot before installing the DNA-ATi drivers.
    * Extra registry cleaning.

    Hope ATi will release them asap, so i can release the new set to the beta testers.
     
  20. Acid Twin

    Acid Twin Active Member

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire ATi 4870 X2 2GB
    Hmm, installed these after express uninstalling the ati 9.5 betas, after installation i recieve this on the second adaptor:

    Never had this problem before. Any solutions?

    I followed all instructions to the letter btw, have ReadyBoost installed already though.

    -Acid
     
    Last edited: May 18, 2009

Share This Page