1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Display Driver Uninstaller Thread

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by Wagnard, Jul 14, 2013.

  1. BenYeeHua

    BenYeeHua Ancient Guru

    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 650M D3
    Yup, just remember to check all translate file is UCS-2, then it is safe. :)
     
  2. BenYeeHua

    BenYeeHua Ancient Guru

    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 650M D3
    So I just see this.
    Yup, you really need sleep at that time. ;P
     
  3. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    2,950
    Likes Received:
    166
    GPU:
    Strix 2080 Ti OC
    12.6.3 changelog please ? :)

    I saw a speed-up in the cleaning process.
     
  4. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Ya its comming soon, after my breakfast. :)

    or you can check a little bit the SVN if you cant wait.
     

  5. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Display Driver Uninstaller 12.6.3 (04-06-2014)

    DDU should be considered a beta.

    Changelog:
    -Additional cleaning for Nvidia (ngenservice region),mozzilla plugins, event-viewer stuff, Virtualstore
    -Nvidia 337.50 Friendly
    -Changes on when driver store cleanup kicks in for Nvidia/Amd
    -Check update option now dynamically update on the gui
    -Translations New/updates (Serbians : CrazY_Milojko, Spanish : Jackalito, Chinese : BenYeeHua, Japanese (DH.Omega), Danish : BoSL, Portuguese : inouext)
     
  6. milktree

    milktree Member Guru

    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 780TI GHZ x2
    The newest version crashes when launching after entering safe mode. Rolled back to the previous version and it worked fine
     
  7. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    any log / crash report to give me ?
    Thanks
     
  8. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    2,950
    Likes Received:
    166
    GPU:
    Strix 2080 Ti OC
    The new version worked flawlessly here.

    Win8.1 with Spring Update 2014.
     
  9. BenYeeHua

    BenYeeHua Ancient Guru

    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 650M D3
    New version working fine here too. :)

    And for the mozilla plugins, I guess it is the 3d plugin, right?
     
  10. nedooo`

    nedooo` Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX970 G1
    On Win 7 X64 it screwed mine USB drivers and some others (but after reboot some reinstalled) and I had to do system restore in order to use keyboard and mouse (lucky me I have one PS/2 port on MB).
    I would highly recommend to all...skip it :puke2:
     

  11. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Is it the first time you used DDU and saw this happen or it what working perfectly before.
    Can you give me the .log and also your Motherboard name?
     
  12. nedooo`

    nedooo` Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX970 G1
    I used it before, first time I'm having this issue. MoBo is Gigabyte Z87-HD3.
    I repeated same thing after system restore and same issue happend.
    After that I used older version but disconnected lan cable (this might cause all the problems, not sure...). Is log file in same folder? Since I deleted it...sorry. It was frustrating not having input device, fortunate I had USB to PS/2 adapter and could use one input device :)
    So it could be my fault since I did not disconnect LAN.
     
  13. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Yes .log are always on same folder.
    Can you tell me the DDU version that you never had problem with ?
    Disconnecting LAN should no be required if you booted in safemode.
    Ill put this on top priority for the moment. IF you can help me test fixes, Ill grant you credits in DDU if that means anything for you.
    Thanks
     
    Last edited: Apr 8, 2014
  14. nedooo`

    nedooo` Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX970 G1
    I just woke up :)
    So issue happend with 12.6.3, while 12.6.2 is good. Sorry I can't send PM 'till I have few posts on forum :) you can send me link and I will test it gladly :) Your work is reward already, thanks a million :pc1:


    Edit: I found this workarround...but system restore was mine choice since I only have one PS/2 port :)
    Maybe it could help you to see what is affected ;)

    Edit: reply to PM I did it twice, now third time :) with latest beta drivers...
     
    Last edited: Apr 9, 2014
  15. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Can you retest 12.6.3 (with system restore checkpoint before)to be 100% sure ? because I didn't make any changes that *could* have affected the issue you described. And also double check 12.6.2 just in case you were lucky with it.

    Thanks a bunch
     

  16. nedooo`

    nedooo` Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX970 G1
    Ok third time, LAN out, 12.6.3 version in safe mode...same issue. Mouse is in PS/2 port and keyboard is unknown device and won't work :(
    System restore...

    P.S. Keyboard and mouse are Cooler Master Sorm Devastator...LED backlight maybe it has somethingvto do with this issue???
     
    Last edited: Apr 9, 2014
  17. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Thanks, now re-check with 12.6.2 as I suspect this one should give you problem too.
    Oh and the ddu log and a screen shot of device manager would be great.

    You can email those at wagnard28@gmail.com
     
  18. nedooo`

    nedooo` Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX970 G1
    12.6.2...safe mode...lan out...clean...reboot...no issue...will try 12.6.3 one more time...some Windows updates installed in meantime...

    Edit: 12.6.3 fail after fresh install of 337.50 beta drivers (same was installed before with 12.6.2 success).
     
    Last edited: Apr 9, 2014
  19. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,614
    Likes Received:
    208
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    ok Thanks a lot man !
     
  20. Scarlettimmy

    Scarlettimmy Active Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 770 2 GB
    12.6.2 should, in theory, work with 337.50 right?
     

Share This Page