1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Display Driver Uninstaller Thread

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section' started by Wagnard, Jul 14, 2013.

  1. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    First Uninstall
    The Yellow exclamation mark still exist when re-installing the driver packages. Though I did notice the ATI Technologies folder no longer remains due to the HydraVision package. However, the OpenCL and Steady Video package still remains after using the cleaner. Sorry if I did not mention this previously.

    Second Uninstall (will edit soon)
    List of package resulting in the yellow exclamation mark.
    AMD Steady Video
    OpenCL
    Hydra Vision
    Avivo Package
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  2. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    I didnt start cleaning Steady Video yet. I mostly worked the exclamation mark.

    You probably still have the yellow mark because you seem to use all the package and there are some I dont clean yet.

    on my side it was fixed on a mobile computer. Maybe there are less package...

    What is the Cataslyst driver that you use so I can test on my side. Mine doesnt seem to have the Steady Video Package. I use the 13.6 beta 2

    What do you see Unclean of the OpenCL except the files in windows directory?
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  3. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    I use the 12.11 Modded Legacy Driver. Yes I use all packages. I found the Dispay driver, HDMI driver and Catalyst Control Center to install correctly without displaying the yellow exclamation mark.
     
  4. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    That's what I thought. It just because I don't clean the others package that you see the warning. Once ill clean them , it will all be green.

    Can I ask you to dump me a certain part of your registry?
    it will help a lot to speed thing up for this cleaning.

    this is the dump I need:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products
    simply export and upload me the file. you can PM me a link of it in private if you dont want to publish it public.

    ill fix this tommorow. its 11pm here.
     

  5. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Ok, I will PM a link to the file later today.
     
  6. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Thanks a lot ! It was quite usefull.

    Im uploading V2.1 lets hope all will be green this time.

    There could be file / directory that wont cleanup because of process that could hold them. If it happens, tell me what they are so I can kill them. Since I dont install all package on my systems, I dont really know what they are.
     
  7. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    I did not notice any running processes, however the Yellow Exclamation still exist, but only a few packages. Steady Video, Avivo, WMVDecoder64
     
  8. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    You're saying that the yellow exclamation is for those 3 packages only?
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  9. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    yes...
     
  10. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Thanks.
    I have downloaded the driver you used and will debug with that one so I wont have to ask you a zillion of questions.

    Will return with an update when all is green.
     

  11. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    V2.2 Release

    Should fix the remaining Yellow mark.
    More AMD stuff cleanUP.
     
  12. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    The Yellow Exclamation mark is now gone. However I noticed the Steady Video folder exist in both program files directory (x64Bit). It does not affect the driver in anyway but I'm still mentioning it.
     
  13. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Yep Thanks I saw that too. I can see on my log that its something about access denied.

    I suspect linked directory... But ill check.

    Edit: Meh... Amd put 1 file Read only... wtf... (AMD_SV_bar_middle.png)
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  14. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Just so you know I have no problem deleting the folder by normal means even when the package is installed.
     
  15. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    I know but my purpose is to make a perfect cleaner.
    Anyway I have fixed the problem. I will upload 2.3 in a few minutes.
     

  16. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Yea, I did not mean that. Seems the method you were using would require to change the attribute of the file before deleting it or using a different method to delete read only files.
     
  17. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Yeah I simply change the file attribute to "Normal" before deleting the folder.

    EDIT: 2.3 is UP
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  18. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3

    The files are now gone but the folder still remains. Both AMD folders are also Read Only.

    Also I noticed the ATI Technologies folder does not get fully deleted as it's also read only. I took a look inside the ATI Technologies folder and Found the Hydravision folder which was also read only.
     
    Last edited: Jul 18, 2013
  19. Wagnard

    Wagnard Ancient Guru

    Messages:
    2,482
    Likes Received:
    88
    GPU:
    MSI Geforce GTX 1080
    Its wanted. I want to be on the safe side. Just in case Important folder for AMD Chipset get there.
     
  20. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Ahh I see, well the Hydravsion folder is still there and it does contain one dll file.
     

Share This Page