Display driver stopped responding?

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by ElementalDragon, Feb 22, 2012.

  1. ElementalDragon

    ElementalDragon Ancient Guru

    Messages:
    9,308
    Likes Received:
    7
    GPU:
    eVGA RTX 2070
    Kinda weird.... cause out of nowhere, all the odd behavior stopped....
     
  2. TheDeeGee

    TheDeeGee Ancient Guru

    Messages:
    6,962
    Likes Received:
    1,163
    GPU:
    NVIDIA GTX 1070
    I havn't had that issue since the 290 Betas. It did happen every now and then with 280's and 285's.

    I'm cured ever since.
     
  3. smax11

    smax11 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 570 HD 1280MB
    opposite for me, I got a few right after I updated drivers a few weeks ago then nothing, today I've had 5 while surfing the net. No videos, no flash just text and some pics
     
  4. Ewilusz

    Ewilusz Member Guru

    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Evga 560gtx 1gb
    started today, cept my screen turns purple. Happened twice today with netflix each time.
     

  5. ramthegamer

    ramthegamer Ancient Guru

    Messages:
    4,252
    Likes Received:
    320
    GPU:
    GTX 1070 G1 Gaming
    after installing 296.10, firstly it didn't show the physx installation neither the nvidia update while i was installing it, i had to install them manually after the driver installation. i'm getting green lines or artifacts for a second while playing crysis, it's the first time i get artifacts since a long long time, never had anything with 295.73, i think im gonna roll back.
     
  6. ramthegamer

    ramthegamer Ancient Guru

    Messages:
    4,252
    Likes Received:
    320
    GPU:
    GTX 1070 G1 Gaming
    after installing 296.10, firstly it didn't show the physx installation and the nvidia update while installing, so i had to install them manually after the driver.
    then i played crysis , after 5 min i started getting green artifacts flashing for 1 second, never had those in a long long time, never had issues with 295.73, do u think it would be better to roll back to it?
     
  7. judicator

    judicator Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ROG STRIX-GTX1070 8GB
    Having this exact same issue, unfortunately DX9 API doesn't solve it for me. I've been playing other games since I quit WoW almost a year ago with no problems, but I come back to WoW and it's unplayable.

    Do you just get the TDR or do you experience artifacting/screen tearing as well? Usually I'm fine. Then artifacting starts, followed soon after by TDR.
     
  8. judicator

    judicator Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ROG STRIX-GTX1070 8GB
    Finally got WoW playable again & with DX11 mode, had to roll back to 285.62. None of the 29X line works they all start artifacting and display driver stops responding.

    Lame, since every other game is fine...
     

Share This Page