Dead Island - Now also Redux

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by BlueStinger, Sep 14, 2007.

  1. humonculus1987

    humonculus1987 Banned

    Messages:
    484
    Likes Received:
    0
    GPU:
    evga GeForce GTX560 Ti
    I'm not a fanboy I didnt even like the other 2 and I think its amazing. What now?
     
  2. slick3

    slick3 Ancient Guru

    Messages:
    1,865
    Likes Received:
    231
    GPU:
    RTX 2070 +85/1200
    Me too, not a fan boy, NEVER played the previous Deus Ex and i loved it ...
     
  3. UZ7

    UZ7 Ancient Guru

    Messages:
    5,523
    Likes Received:
    67
    GPU:
    GB Vision 3080 10GB
  4. JeyNyce

    JeyNyce Ancient Guru

    Messages:
    1,950
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotec GTX 1060 6GB
    I think this is going to be one of those games that will get better once the patch it (this Friday) and when they make mods for the game.
     

  5. Jonnyboy

    Jonnyboy Ancient Guru

    Messages:
    3,598
    Likes Received:
    9
    GPU:
    EVGA SC GTX 1070
    to day when I 1st logged on to dead island and got a information message and had to start over the game over am i the only one getting this.

    [​IMG]
     
  6. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,405
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]



    maybe you got that dev. version instead of retail? idk i saw something about wrong preload in US..


    try to verify integrity of game data..
     
  7. Damien_Azreal

    Damien_Azreal Ancient Guru

    Messages:
    10,979
    Likes Received:
    1,737
    GPU:
    Gigabyte 1070 Ti
    The release day patch caused conflict with the pre-order DLC for the Ripper weapon. Techland are aware of it, and have promised a fix for the next patch which is coming "soon".
     
  8. Gaizokubanou

    Gaizokubanou Maha Guru

    Messages:
    1,247
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD 7970
    Someone told me that according to their facebook page, the big patch is due on Friday.
     
  9. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    17,558
    Likes Received:
    2,951
    GPU:
    MSI 6800 "Ref"
    I'm pretty sure the patch is part of the update already out, Friday is just the unlock for the EU regions but of course further updates are likely going to be available.

    A small second patch just arrived fixing that DLC conflict it seems, just a little additional file that downloaded.
     
  10. death_samurai

    death_samurai Ancient Guru

    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit 970 GTX jetstream
    guys i see the game came out in 2007? So what happened? New update?
     

  11. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,363
    Likes Received:
    2,184
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    where did you see that ?
     
  12. Year

    Year Ancient Guru

    Messages:
    11,594
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA GTX 690
    this game is excellent, been playing it and i really like it, love the Chrome 5 engine, i love the chrome engine in general.

    not had any problem and everything is fine, no control issues or anything, i update the game too, i was only at the beginning but i had to restart the game after updating, don't care.

    i feel sorry for the naysayers tbh, cause this is a GREAT game! [​IMG]
     
  13. putty

    putty Ancient Guru

    Messages:
    1,660
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Saffire AMD R9 285
    Can you guys tell me why you can already play it?
     
  14. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    north america release was yesterday. europe gets it on the 9th and japan gets it on october 20th

    or if you want, just google for the torrent. plenty of sites have it to download
     
  15. SpajdrEX

    SpajdrEX AMD Vanguard

    Messages:
    2,895
    Likes Received:
    1,156
    GPU:
    AMD 6900XT
    Either they are from USA or they use some kind of VPN to fool steam to think they are from USA (like http://usaip.eu/en/free_vpn.php).
    Demo version works for 7 minutes, which is enough to buy US version.
    After game is activated and you can play it even from Europe for example and without VPN.
     

  16. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    FFS this game is almost as bad as hunted the demons forge. ive played better stuff on my cell phone.

    i want my $17.00 back :wanker:
     
  17. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    17,558
    Likes Received:
    2,951
    GPU:
    MSI 6800 "Ref"
    http://www.ag.ru/screenshots/dead_island/134519#show

    The game has been in development since Chrome Engine 1 though originally it was mostly a FPS, now it's a action/RPG perhaps comparable to say Riddick or what to use albeit with zombies and a little crazy ala Dead Rising but not quite that over the top.

    EDIT: I believe it's been posted but early on the game had a rather sophisticated multi-layer damage system, not just skin and flesh (With dismemberment and some extras like bone damage and such though.) as now but more thorough.

    http://www.youtube.com/watch?v=vz4X__dpTsk
     
    Last edited: Sep 7, 2011
  18. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,363
    Likes Received:
    2,184
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    since chrome1 ? wow! thanks for the info jonas :)
     
  19. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    17,558
    Likes Received:
    2,951
    GPU:
    MSI 6800 "Ref"
    Yeah I'm fairly certain the game was around since a little after Call of Juarez 1 seeing how the first images appeared in 2005, then again in 2006 but more refined and then in 2007 where it started to take this current style and then in well this year with little footage at all from 2008 to 2010 as I understood it.
     
  20. humonculus1987

    humonculus1987 Banned

    Messages:
    484
    Likes Received:
    0
    GPU:
    evga GeForce GTX560 Ti
    Can anyone tell me how to get the graphics settings to change when you change the video.scr? Do I rename it video.ini and then edit settings then rename it back to video.scr? When I do that the settings default when I go back in game.

    Resolution(1920,1080)
    Monitor(0)
    BPP(24)
    FSAA(16)
    TexBPP(32)
    TextureQuality("High")
    Filtering("AnisotropicTrilinear")
    Fullscreen()
    Shadows("High")
    ShadowMapSize(4096)
    SpotShadowMapSize(4096)
    Lightmaps()
    GammaFloat(1.23)
    MaxRefresh(60)
    MaterialQuality(0)
    FXQuality(4)
    FXFadeLevel(0)
    WaterQuality(0)
    GrassQuality(0)
    EnvQuality("FullDynamic")
    ShaderPath(5)
    DisplayDeviceType(0,0.000000,1.000000,1.000000,1.0 00000)

    EDIT: I just noticed that the settings are saved in the file but in game they have the default settings.
     

Share This Page