Crysis E3 video

Discussion in 'Frontpage news' started by Kain, May 18, 2006.

  1. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    Ok.

    I just downloaded a 150mb video from the E3 crysis game.

    It seems that its compressed in a guru extractor.

    But, mods, could you check it please?

    I already extractes it and the file is corrupted.

    Also tried with Win RAR and win Ace, all of them report a problem (similar as if the download would have been stopped suddenly or something like that).

    If its not a general problem, Im going to check it again (download), but please, give it a look.

    Thanks.
     
  2. morbias

    morbias Don TazeMeBro Staff Member

    Messages:
    13,445
    Likes Received:
    37
    GPU:
    -
    yeah, the file is borked.

    It extracts with crc errors, and the resulting mpeg is only 2 seconds long.
     
  3. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    Yes, and shows no video.
     
  4. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    43,778
    Likes Received:
    10,939
    GPU:
    AMD | NVIDIA
    I just took the file offline. When I have some time I'll re-package it and post the proper version online.
     

  5. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    Thanks Hilbert.

    Im waiting to see the E3 video.

    Im not going to play any game until Crysis.
     
  6. dan182

    dan182 Master Guru

    Messages:
    586
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Connect 3d X1900 XTX
    Last edited: May 18, 2006
  7. ManicOne

    ManicOne Maha Guru

    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    1
    GPU:
    HIS 5850 Crossfire
    For a bit of info, the demo was run in DX9 on an FX-60, 2gigs, X1900XT Crossfire, at 1024/768........
     
  8. sb85

    sb85 Member Guru

    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 9800GTX+ 512MB
    FUHK

    so i might have to run it at 800*600 loll
     
  9. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    Im going to cry then...

    Thats a lot better than my system (specially 2xX1900XT at just 1024x768)
     
    Last edited: May 19, 2006
  10. dan182

    dan182 Master Guru

    Messages:
    586
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Connect 3d X1900 XTX
    but if you think about ti, it still looked sweet at that reolution, so just cos the stats say that it was running on low doesnt mean it's gunna look crap lol
     

  11. sb85

    sb85 Member Guru

    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 9800GTX+ 512MB
    yeah, but look at the system specs to keep the game fluid at that low resolution!!!
     
  12. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    And it even dropped FPS to 20-25 some times.

    Just check the video and you will see.
     
  13. Tom F

    Tom F Ancient Guru

    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Saab 900
    Bah i'm gonna need a new system lol
     
  14. Kain

    Kain Ancient Guru

    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    0
    So, Hilbert.

    What happened?

    Is it already Fixed?
     
  15. adam1378

    adam1378 Master Guru

    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 5850 1gb
    dx10 to play the game everything enabled?
     

  16. MetalFox

    MetalFox Master Guru

    Messages:
    907
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GTX670 DCII
    I think the game isn't that heavy, it's those shadows and lighting that takes the toll + volumetric smoke and stuff. Maybe lower those and it will run fine fine.
     

Share This Page