Catalyst 10.1 Hotfix

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by [DiN], Jan 28, 2010.

  1. Nitrius

    Nitrius Member Guru

    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia GTX 580
    You sure the problem is fixed in the 8.70 driver? ATI_8.70_RC2_Vista_Win7_Jan14 right?
     
  2. imjelena

    imjelena Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    GPU:
    hd 5770
    Last Updated
    1/28/2009 the date so can you tell me how its can be Catalyst 10.1 Hotfix ?????????
     
  3. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    These drivers just did not work for me on Win 7 x64 5970.

    I would get a mom.implementation error bollocks every time when trying to start CCC. I reinstalled .net, C++., used driver sweeper and and CC registry cleaner all to just be able to install 10.1 NON hotfix again.

    When I tried hotfix again same problem and had to clean and go back again.

    The CCC would not work for me with these drivers, complete fail. Going back after good clean 9.12 and 10.1 non hotfix no problem.
     
  4. bokloz

    bokloz Master Guru

    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980Ti
    yes i am, any driver that is not 8.69 does not have this problem
     

  5. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    lol, another hotfix. gotta love ati and their useless driver team :)
     
  6. GhostXL

    GhostXL Ancient Guru

    Messages:
    6,009
    Likes Received:
    14
    GPU:
    ASUS STRIX 2080 Ti
    You need to read the original 10.1 thread. It's been said over and over and over again, just because it doesnt read 10.1 CCC, doesnt mean the driver is not newer etc.

    Just forget about that, as it doesn't even really matter.

    As for the AA with Mass Effect 2, I didn't have to rename the exe.
     
  7. dmanna80

    dmanna80 Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 5870
    I now have AA enabled through CCC for Mass Effect 2. I have the Steam version so I cant rename the .exe.. atleast I dont know how to anyway. I now have AA in me2 which is good but, its a significant performance hit and possibly buggy. First I had 8x AA with Edge Detect and it ran flawlessly.. then I went into a cut scene and it just crapped out .. Now I am using 4x AA box filter.. and its not as smooth as I would like it to be. Playable but a little annoying. I dont have fraps currently installed so I dont know what the performance hit actually is but without AA my g card never missed a beat.
     
  8. deltatux

    deltatux Ancient Guru

    Messages:
    19,051
    Likes Received:
    13
    GPU:
    GIGABYTE Radeon R9 280
    Gonna pass on this, I don't play Mass Effect nor have CrossFire, but usually I'd install this anyways. However, even these drivers are older than the 8.7s.

    deltatux
     
  9. prof72

    prof72 Master Guru

    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670 OC
    Yeah I spotted that too, pretty sure it's a type and supposed to be 1.28.2010 :)
     
  10. lenehan

    lenehan Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 7970 DirectCUII TOP
    This hotfix mainly for those running xfire mode. Single card user may not benefit from it.
     

  11. Funky Doodle

    Funky Doodle Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte ATI HD 5830 1GB
    i didn't mean the driver! U just force it through ccc?
     
  12. Funky Doodle

    Funky Doodle Master Guru

    Messages:
    792
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte ATI HD 5830 1GB
    i'm using 4x AA box and it's smooth enough, though i don't see any performance improvement.
     
  13. SashaX

    SashaX Master Guru

    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX TITAN @ 1150 MHz
    Nice. Installed without problems.
    Later on will try it.

    AA has to be forced trough CCC, right?
     
  14. hoangeagle

    hoangeagle Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS-57701Gb-w/22"Acer
    thanks for sharing
     
  15. solid13138

    solid13138 Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD5770 1GB
    I have the exact same problem with the exact same drivers. Surprisingly, my monitor is also a Dell (S2209W).
     

  16. Rafa91

    Rafa91 Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS Radeon 5870 + 8800GTS
    I also have it, with a Hans-G monitor. But it happens to me since 9.12
     
  17. pekka

    pekka Master Guru

    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX580twin frozr PE
    so this is the whole 10.1+hotifx for ME2?
    i donĀ“t neer the previous for the driver is included in this right?
     
  18. LinkDrive

    LinkDrive Ancient Guru

    Messages:
    4,675
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Toaster
    Installed fine here, Win7 64 Ultimate.

    The drivers really didn't do anything for me. I still need to rename the .exe to UT3, and I'm not getting any higher FPS than what I was with the regular 10.1's.
     
  19. Wolfskin07

    Wolfskin07 Member Guru

    Messages:
    153
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Asus GTX480 SLI
    Installed fine but dirt 2 watersplash bug is still not fixed =S
    I installed over the 8.70 RC1, could that be the cause of it?


    Wolfskin07
     
  20. swecarl

    swecarl Master Guru

    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Evga 780ti Sli
    To make things crystal clear: Is this driver useless for ppl who dont use 2+ ati cards ? If you already have 10.1 installed.
     

Share This Page