Can't Get SLI to work EVGA 680i

Discussion in 'Processors and motherboards Intel' started by bklyn1028, Jan 15, 2007.

  1. bklyn1028

    bklyn1028 Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 8800 GTX
    Everything seems to be hooked up fine. Have the latest 680i drivers from NVidia, when i rebooted, the SLI capable balloon came up, clicked it, and nothing happened. Wend to Nvidia Panel, and undersettings the "sli something" is grayed out. When I put the panel back to "classic mode" under SLI, it says "your motherboard isn't sli capable, or something like that. Anyone have this prob?
     
  2. rainyjewels

    rainyjewels New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x EVGA GeForce 8800 GTX SLI
    have you updated to the latest bios? the latest version i believe is p23. ;)
     
  3. bklyn1028

    bklyn1028 Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 8800 GTX
    Yes, I updated to P24, that didn't do it, I called tech support, nice guy, he said P21 usually works, i did that, it didn't work, he said to rma the board
    oh well
     
  4. chrismeyer

    chrismeyer Maha Guru

    Messages:
    1,145
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG 7950 GT 512meg
    is there a bios option or like some boards a jumper to have sli?
     

  5. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,273
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
    no sli card or sli bios setting on these m/b's


    no sli?, you tryed the 93.71 and up it should work.my m/b wont run sli on any
    thing lower than these.?rma it is
    g/l
     
    Last edited: Jan 15, 2007
  6. bklyn1028

    bklyn1028 Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 8800 GTX
    I didn't do the 93.71, the tech said that wouldn't matter, it's all in the bios, and no....there isn't any SLI bios setting, or card to flip around, I asked, he said it's all automatic. Plus, the flashing is the simplest i've seen on a board, can't screw it up.
    Gonna get it replaced by New Egg
     
  7. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,273
    Likes Received:
    345
    GPU:
    GTX
    wow i'm glad i did not call them when i could not run sli on 8xxx drivers maybe just a bad slot. g/l
     
  8. bklyn1028

    bklyn1028 Member Guru

    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 8800 GTX
    Incidentally,
    The onboard sound is better than my soundblaster audigy z
     

Share This Page