1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't get frametime graph to work

Discussion in 'Rivatuner Statistics Server (RTSS) Forum' started by Lukitos, May 4, 2019.

  1. Lukitos

    Lukitos New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    GPU:
    RX 480 / 8GB
    I'm using all latest version MSI Afterburner 4.6.1 and RTSS 7.2.2

    I already enabled frametime OSD in msi afterburner and did set it to graph. I have also enabled "Enable frametime history overlay" and "Show own statistics" in RTSS

    The line of the graph shows up but there is no movement, even with the fps constantly changing

    It stays like this all the time, no matter how much fps:
    https://i.imgur.com/61S06uD.png

    How can I get this frametime graph working correctly to show stutters in game?
     
  2. dimonoid

    dimonoid Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    GPU:
    gtx 1070 mobile
    Disable tripple buffering? Try older version of afterburner. Do you have any other osd?
     
    Last edited: May 4, 2019
  3. Lukitos

    Lukitos New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    GPU:
    RX 480 / 8GB
    Yeah it doesnt work even without any type of vsync. I do have others osd, the ones on the image I posted
     
  4. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,385
    Likes Received:
    1,411
    Check your frametime graph limits.
     
    Lukitos likes this.

  5. Lukitos

    Lukitos New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    GPU:
    RX 480 / 8GB
    Thank you! This solved the issue
    The limit was wrong, I changed to default and now is working. Thanks!
     
    Unwinder likes this.
  6. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,385
    Likes Received:
    1,411
    Yep, it was expected. Congratulations ;)
     
    SpajdrEX likes this.
  7. Renold1337420

    Renold1337420 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    rtx 2060
    Hello! I am unable to make my frametime history graph work at all. It doesn't even show a line or anything. I am using the latest 7.22 update and I cannot seem to make it work. Any updates?
     
  8. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,385
    Likes Received:
    1,411
    Configure it properly.
     
  9. smol lobster

    smol lobster New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1070 / 6 GB
    Having a similar issue. I seem to have everything set up properly, except when I try to enable the frametime history overlay. Every other part of my OSD works perfectly fine. I can enable the separate graphs for framerate and frametime without a problem. For some reason, the history overlay is not showing up. Any help would be great.
     
  10. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,385
    Likes Received:
    1,411
    It is documented in the release notes and it was answered in the forum a few times. Frametime history overlay option in RTSS is intended for those who use RTSS as standalone framerate monitoring solution. It is intentionally getting disabled as soon as you enable framerate or frametime monitoring in MSI AB.
     

Share This Page